Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 01, 20:51)
Tai jau ryt griebiam vakare vyrus tada?  Jei jau tęst tradiciją, tai tęst  biggrin.gif .

PIRMYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STT saunu, kad tokia pilna energijos.
Laukiam fataliskos kombinacijos 13 lotuliukas.gif

Man siandien kazkaip ramu. Vyras labai pergyveno ir verke prie kapelio. O as ji raminau. Sakiau, kad musu angeliukas tikrai nenori matyti, kad mes kankinames. Beje dar nuo senuju laiku (kazkur girdejau g.gif ) sakoma, kad palaidojus angeliuka jokiais budais negalima verkti, nes kazkaip jo visi marskineliai bus slapi. Kazkokios bobuciu speliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 01, 20:55)
joa, būtinai... biggrin.gif galit ir anksčiau - vistiek jau tradicija kas be ko wub.gif

Mane MB gundo lovoj blush2.gif o as po darbu savaites nusikalus kaip arklys doh.gif Ale ko nepadarysi del kolektyvo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 01, 21:03)
Mane MB gundo lovoj blush2.gif  o as po darbu savaites nusikalus kaip arklys doh.gif  Ale ko nepadarysi del kolektyvo hihihi.gif

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm........................................ blush2.gif Kad man taipppppppppppp lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 01, 21:07)
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm........................................ blush2.gif Kad man taipppppppppppp lotuliukas.gif

Ateis ir tavo laikas mirksiukas.gif O taves negundo?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 01, 21:03)
Mane MB gundo lovoj blush2.gif  o as po darbu savaites nusikalus kaip arklys doh.gif  Ale ko nepadarysi del kolektyvo hihihi.gif

tegu negundo, o dirba doh.gif o tu megaukis po valiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 01, 21:12)
Ateis ir tavo laikas mirksiukas.gif  O taves negundo?? blush2.gif

Viskas pas mus gerai su tais reikalais smile.gif Bet kokzkos hyper aktyvumas pas mane lotuliukas.gif Kaip sakiau, tai turbut gimdymo takai prasivale ax.gif
Tai vyras nesusidoroja su manimi. Sako, kad jam jau kompleksa ivarysiu. O as jam, tai tada lekiu ''uspakajoncu" pirkti tongue.gif Linksma pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Nesinori šiandien nieko.....
Tad ir aš tik palinkėsiu ramybės jums...
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 01, 21:16)
tegu negundo, o dirba doh.gif o tu megaukis po valiai lotuliukas.gif

hihihi.gif thumbup.gif blush2.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 01, 21:37)
Viskas pas mus gerai su tais reikalais smile.gif Bet kokzkos hyper aktyvumas pas mane lotuliukas.gif  Kaip sakiau, tai turbut gimdymo takai prasivale ax.gif
Tai vyras nesusidoroja su manimi. Sako, kad jam jau kompleksa ivarysiu. O as jam, tai tada lekiu ''uspakajoncu" pirkti tongue.gif  Linksma pas mus biggrin.gif

lotuliukas.gif smagu tada pas jus thumbup.gif (nes as tik po kokiu 3men prisileidau SB,o jis dar labiau bijojo nei as...)
Atsakyti
Naktinėju vis dar. Mažė jau miega, o aš ieškau podinukams, dukterėčiai dovanų Kalėdoms. Pasimečiau toj gausybėj doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 01, 22:25)
Naktinėju vis dar. Mažė jau miega, o aš ieškau podinukams, dukterėčiai dovanų Kalėdoms.  Pasimečiau toj gausybėj  doh.gif  .

O kur ieškai? g.gif Ir aš noriu jau pradėt ieškot. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 01, 22:30)
O kur ieškai? g.gif Ir aš noriu jau pradėt ieškot. mirksiukas.gif

Čia, SM skelbimų lentoj. smile.gif . Dar "Jonelin" nulėksiu, anąkart po meeto apsižiūrėjau.
Atsakyti
Labas rytas
išdurnėjau...
ar čia organizmas ruošias ar kas... tris valandas numigau ir vėl ant kojų sm ligoj doh.gif biggrin.gif
nu paskaitinėsiu ir keliausiu dar miegot - laiko į valias - pailsėsiu... man tas tulikas blyn doh.gif
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 01, 22:01)
PIRMYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STT saunu, kad tokia pilna energijos.
Laukiam fataliskos kombinacijos 13 lotuliukas.gif

Man siandien kazkaip ramu. Vyras labai pergyveno ir verke prie kapelio. O as ji raminau. Sakiau, kad musu angeliukas tikrai nenori matyti, kad mes kankinames. Beje dar nuo senuju laiku (kazkur girdejau g.gif ) sakoma, kad palaidojus angeliuka jokiais budais negalima verkti, nes kazkaip jo visi marskineliai bus slapi. Kazkokios bobuciu speliones smile.gif

aga laukiam, o jūs dabar dirbat ania? lotuliukas.gif doh.gif

dėl to ir aš girdėjau, stengiausi kažkiek...
mes irgi su vyru išspaudėm ašarėlių, ypač aš, bet... mažis mano kaip pradeda su savo balseliu aiškint situaciją ant visų kapų.... kitam gale gulintys numirėliai girdi jaučiu... doh.gif

QUOTE(divėja @ 2008 11 01, 22:03)

ei - ir aš noriu.... maniškis baillys doh.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 01, 22:07)

va va wub.gif dalintis turėsi, jei dar girsies taip.... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti