Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(divėja @ 2008 11 03, 14:18)
Va cia ta suknele bigsmile.gif
user posted image
o cia jos schema
user posted image

Na ir kaip? Iseitu?

irnesakyk.gif aisku, kad iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Amade kur tu gyveni? Kaune? Man atrodo as pirsiuos as tave i svecius jei kada prisiruosiu, kad ismokinta kiaurarascius megzt... blush2.gif nu blyn gal ir iseitu man idomesniu dalyku nusimegzt ale ner kas pamokina.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 03, 15:42)
irnesakyk.gif aisku, kad iseitu  mirksiukas.gif

O tai fainai clap.gif Kada ir kaip? Juk tu Kaune o as Vilniuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 03, 15:52)
Amade kur tu gyveni? Kaune? Man atrodo as pirsiuos as tave i svecius jei kada prisiruosiu, kad ismokinta kiaurarascius megzt...  blush2.gif nu blyn gal ir iseitu man idomesniu dalyku nusimegzt ale ner kas pamokina....  ax.gif

aha, as Kaune mirksiukas.gif i svecius prasom 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2008 11 03, 16:15)
O tai fainai clap.gif  Kada ir kaip? Juk tu Kaune o as Vilniuj g.gif

na, manau, kad dar gera savaitele uztruks, kol sesei sukne baigsiu ir tada galesiu sita grozi imtis... ax.gif del siulu, tai jei zinai ko nori, gali tu nupirkt, galiu ir as... tik su ismatavimais biski sunkiau... g.gif na, bet kazka sumastysim... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
grįžom iš sodo....
grėbiau lapus daug lapų - tikiuos kas nors į naudą bus... ax.gif
biškį nugarą skauda, bet visą dieną grynam ore su šašlykais ir rūkyta seliava
kaifas - manau paskutinį kart jau šiais metais taip fainiai gamtoj wub.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 03, 11:40)
Ramiai, stt  smile.gif . Tu tik kvėpuok, kvėpuok. O natūraliai "pasiskatint" nenori? Ar šiandien netinkama diena gimdyt?

pasakyk kaip... su tokiu vyru kaip mano doh.gif kuris galvą vaikui su anuo galu bijo nubaksnot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 03, 17:16)
aha, as Kaune  mirksiukas.gif i svecius prasom  4u.gif 
na, manau, kad dar gera savaitele uztruks, kol sesei sukne baigsiu ir tada galesiu sita grozi imtis...  ax.gif del siulu, tai jei zinai ko nori, gali tu nupirkt, galiu ir as... tik su ismatavimais biski sunkiau...  g.gif  na, bet kazka sumastysim...  4u.gif

Nu jo g.gif issimatuot reiktu kazkaip?! Nu kai baigsi seses suknia,pranesk mirksiukas.gif O siulu pasiieskosiu.Gal rasiu to ko reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 11 03, 17:26)
Sveikos
grįžom iš sodo....
grėbiau lapus  daug lapų - tikiuos kas nors į naudą bus... ax.gif
biškį nugarą skauda, bet visą dieną grynam ore su šašlykais ir rūkyta seliava 
kaifas - manau paskutinį kart jau šiais metais taip fainiai gamtoj  wub.gif

pasakyk kaip... su tokiu vyru kaip mano doh.gif  kuris galvą vaikui su anuo galu bijo nubaksnot doh.gif

kaip faina wub.gif ir oras geras buvo thumbup.gif

O del to bagsnojimo lotuliukas.gif maniskis ir bijojo,sako atmusiu vaikui dar negimusiam smegenukus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano MV kazkaip nebijojo smileysex.gif cia man daugiau nepatugumu kele banginio pilvas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 03, 14:18)
Va cia ta suknele bigsmile.gif

Aš tokį megztinį turiu bigsmile.gif , tik aukštu kaklu. Man mezgė viena mama iš SM.
QUOTE(STT @ 2008 11 03, 17:26)
pasakyk kaip... su tokiu vyru kaip mano doh.gif  kuris galvą vaikui su anuo galu bijo nubaksnot doh.gif

Balsu turėjau nusijuokt lotuliukas.gif - manasis lygiai toks pat buvo abu kartus.
Atsakyti
Ka veikiat? kazkaip tylu? uzsiemusios visos... mes tai is neturejimo ka veikt su MV jau ir pyktis po biskiuka pradedam... tai jis nuejo su mazium pazaist, kad vienam kambari nebutume...
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 03, 18:55)
Aš tokį megztinį turiu  bigsmile.gif , tik aukštu kaklu. Man mezgė viena mama iš SM.
Balsu turėjau nusijuokt  lotuliukas.gif  - manasis lygiai toks pat buvo abu kartus.

nu gal trecia kart bus kitaip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 03, 19:55)

Balsu turėjau nusijuokt  lotuliukas.gif  - manasis lygiai toks pat buvo abu kartus.

man nejuokinga - nebrendyla blink.gif iš kur tokį radau rolleyes.gif .....

einu ilsėtis, rytoj pas Kravčenką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 03, 18:55)
Aš tokį megztinį turiu  bigsmile.gif , tik aukštu kaklu. Man mezgė viena mama iš SM.

oooooooooooo va ir as noriu,labai laaaaaaaaaaaaaaabaiiiiiiiiiiii smile.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 11 03, 19:00)
Ka veikiat? kazkaip tylu?

As ka tik is vonios ax.gif Pagulejau.atsipalaidavau..... ryt juk vel darban doh.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 11 03, 19:02)

einu ilsėtis, rytoj pas Kravčenką wub.gif

Oi lauksim naujienu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti