Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

labas rytelis 4u.gif is atostogu nauda tokia, kad bent pamiegu po 12 val blush2.gif blush2.gif
ir toliau stebinu save kulinariniais sugebejimais flirt.gif siandien isviriau agurkine sriuba ax.gif laabai skani thumbup.gif

QUOTE(STT @ 2008 11 07, 09:10)
klausimas - please rekomenduokit kū daryt.
važiuosiu pas Daunoravičių. Mano savijauta šiandien nuo nakties keistoka, vakar vakare silpna buvo, kaip ir nakyį sakiau, kažkas kažkur lyg kažką ruošia plius nerimas. Daba vėl viduriai atsilaisvino, nu nežinau, nėštukei daryt didelį reikalą kasdien po kelis kartus ir daug.... vadinas kažkas stumia ar valos...
kažkaip įdomiai.
žodžiu bandysiu tartis šian su Daunoravičium, kad kuo greičiau trauktų lauk mažę....

mastau.gif viduriu laisvejimas, tai kiek is teorijos zinau tai jau zenklas, kad tikrai ryt-poryt JAU 4u.gif

QUOTE(STT @ 2008 11 07, 09:43)
vat kadangi trečias, ko labiausiai bijau tai:
kad kaklas uždaras ir jei sugalvos atsidaryt, bus laaabai staigiai
kadangi man iki AK 45 min kėlio, o nubėgus vandenims galimas ir virkštės iškritimas ir tttt, nežinau kaip išsisaugot.
plius nerimas, baimė netekti ir ttt

unsure.gif ei ei, vyk blogas mintis ir baubukus tolyn unsure.gif nors as apie ta virksteles iskritima tik neseniai suzinojau, bet man tai skamba laaabai baisiai mega_shok.gif
O jei tu taip bijai, tai tikrai, nuesjus pas daktara viska jam pasakyk. Nes tikrai turi tave suprast mirksiukas.gif ir net gali pasiprasyt, kad pasiguldytu i ligonine. Ten gal ir visai nelinksma, bet saugiau jausies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 07, 11:28)
Na buvau pas savo gyd. tai visi kraujo parametrai liuks thumbup.gif Visi leukocitai savo vietoje. Buvu truputi nukrupymas nuo normos, bet taip buna visada nuo medikamentu ir arklisku antibu dozes. O man ju leido arkliska doze, nes turejau labai dideli uzdegima.

Klaudija šaunu kad pas tave viskas susitvarkė thumbup.gif
Sandrynja kaip tavo direktoriukė laikosi?
STT koks planas chuliganas numatytas? O gal Leros jau laukti? Laikom toliau kumštukus už tave 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės

QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 06, 21:02)
nu o pas mane kad uzderejo obuoliu doh.gif  lotuliukas.gif , tai is maksimos krepsiais nesam tongue.gif
siandien paste siunciu registruota laiska i Vilniu,paduodu ir sakau registruota, pastininke klausia- oro pastu, ne sakau, paprasta registruota i Vilniu. nueina pasveria , ateina ir sako -oro pastu?  nu noreciau pamatyt kokiais kanalais siuncia laiskus oro pastu is Prienu? itariu atgaivino pasto karveliu tradicijas prienieciai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vdapr - ieškausi darbo, todėl nedirbu 4u.gif

STT - sėkmės pas daktariuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 07, 11:28)
Beje noriu pasiteirauti gal kas turi patirties su alijosiaus (aloe) ampulemis. Berods reikia leistis norint pagerinti bukle? Ne tik nuo saaugu ir pan. Bet kad kraujotoka pageretu?  g.gif

kas cia do per daiktas? g.gif prasom apsviesti ir tundra ax.gif

oi mergytes vakar buvau Kaune... tai su tokiais nuotykiai nuvaziavau kad sakes... Visu prima uzsukom pas vyra i darba su mazium... tai ten prie darbo is po kapoto pradejo garai rukt... tai pasirodo slangute prakiuro kur antifrizas i varikli eina... tai uztaise maniskis sako vaziuok viskas bus ciki thumbup.gif Nuvezu anytai maziu, o as lekiu pas dtauge kavos ir i baze... tai ant dainavos ziedo vel tas ptas... tik garai paruko... tai tik masinos prasiskyre pro mane o as i aikstele pastaciau ja paskambinau pasakiau vyru kas ir kaip ir palikau ja... Tai nuo ziedo iki pramones maximos peskom pas drauge nukulniavau isgerem arbacikes... tada iki bazes abi... ten vaiksciojom ieskojau baliui rubu, ne ryt mano proseneliai 85 metu jubiliejus... 45 zmones dalyvauja doh.gif tai man reiks ismokti sakini viena: kad ta tema nekalbu (na angeliuko tema)... ir vel is bazes i dainavos zieda peskom... doh.gif (nes jau MV lauke prie masinos manes)... tai siandien pusles ant koju... brrrrr......

Na STT kaip laikais? manyciau jau labai greitai turesi savo mazyle ant ranku thumbup.gif

Balta avyte - sveik 4u.gif

Lina31 - manau greit rasi darbuka...
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 07, 12:28)
STT kai turesi laiko parasyk apie tas voneles. Man labai smalsu biggrin.gif Kokios ten voneles daromos

ten jai nuo grybelio padarė ir tiek.... kai kiti gyd šeria vaistais ir kištis reik, o čia viena vonelė ir vsio...
QUOTE(ajuka @ 2008 11 07, 12:28)
imk tases ir sakyk fsio nebegaliu daugiau, baisiai jaudinuos, "stogas vaziuoja" noriu siandien pat gultis ir kad skatintumet  bigsmile.gif bet as tiesa pasakius manau jis gali nutempt kad savaitgalis ir ttt... bet tu remk prie sienos, kad nebegali laukt, stogas vaziuoja, jaudinies labai labai labai ir pan.... ir ta stases dar geriau atsivilk pas ji, tada jis zinos kad neber ka daryt ir juk nelieps moterei tempt ju atgal i masina  tongue.gif stiprybes Tau, zinau, kaip sunku laukt

su debilu daugiau nebesišnekėsiu manau... sorry, bet taip - davedė.. sunku mane davest bet davedė

QUOTE(sandrynja @ 2008 11 07, 12:30)
STT, gal tikrai paprasyk daktariuko, kad paguldytu  tave g.gif , papasakok kaip jauties. Nu susipras gal zmogenas?

arba išpizdėjimas arba matyt nulis supratimo.

QUOTE(vdapr @ 2008 11 07, 15:00)
Na STT kaip laikais? manyciau jau labai greitai turesi savo mazyle ant ranku  thumbup.gif

taip tikiuosi, tik matyt kitą savaitę tikiuosi ir tikrai ne pas Daunoravičių

Jums įdomu manau kas buvo. vienu žodžiu sunervino ir tiek... Jis gi man paskaičiavo, kad man 25 gimdyt.... blink.gif manau tai viską pasako.... nu aš nedurninsiu savo gydytojo ir esu intensyviose paieškose kito gydytojo, pas kyrį gimdysiu daug maloniau.... nes čia aš nesusišneku.
tai taip ir pasakytų tiesiai šviesiai - eik na... bet ne mykia mykia kaip ufonautas, paskui sako atvažiuokit pas mane kitą savaitę ir ttt ir nanna na.... nu žodžiu - pasiunčiau jį mintyse - negaliu būti pas gydytoją, kad ir su kokia kompetencija, kuriam sakai į akis - viskas nebegaliu, supraskit, su antru buvo placentos problemų, dabar vaikas išnešiotas... o jis man apie operas iš žydrų debesų mykia.... aš jam vėl tą patį kartoju, o jis man tada apie kitokių formų debesis.... nu žodžiu.... nesupratau, gal todėl taip gavos kad be vyro ėjau???? bet koks jis tuomet gydytojas, jei jis su moterimi susitart negali.
Savęs nekaltinu tikrai, nes mano darbas yra derybos... ir ėjau ten su pačia geriausia nuotaika ir ttt, bet..... jei nepatinka, aš ieškosiu to, kuris man patiktų, nes renkuosi AŠ. Taškas
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 07, 14:38)
ten jai nuo grybelio padarė ir tiek.... kai kiti gyd šeria vaistais ir kištis reik, o čia viena vonelė ir vsio...

su debilu daugiau nebesišnekėsiu manau... sorry, bet taip - davedė.. sunku mane davest bet davedė
arba išpizdėjimas arba matyt nulis supratimo.

Jums įdomu manau kas buvo. vienu žodžiu sunervino ir tiek... Jis gi man paskaičiavo, kad man 25 gimdyt.... blink.gif  manau tai viską pasako.... nu aš nedurninsiu savo gydytojo ir esu intensyviose paieškose kito gydytojo, pas kyrį gimdysiu daug maloniau.... nes čia aš nesusišneku.
tai taip ir pasakytų tiesiai šviesiai - eik na... bet ne mykia mykia kaip ufonautas, paskui sako atvažiuokit pas mane kitą savaitę ir ttt ir nanna na.... nu žodžiu - pasiunčiau jį mintyse - negaliu būti pas gydytoją, kad ir su kokia kompetencija, kuriam sakai į akis - viskas nebegaliu, supraskit, su antru buvo placentos problemų, dabar vaikas išnešiotas... o jis man apie operas iš žydrų debesų mykia.... aš jam vėl tą patį kartoju, o jis man tada apie kitokių formų debesis.... nu žodžiu.... nesupratau, gal todėl taip gavos kad be vyro ėjau???? bet koks jis tuomet gydytojas, jei jis su moterimi susitart negali.
Savęs nekaltinu tikrai, nes mano darbas yra derybos... ir ėjau ten su pačia geriausia nuotaika ir ttt, bet..... jei nepatinka, aš ieškosiu to, kuris man patiktų, nes renkuosi AŠ. Taškas

STT, tai kada tau istikro gimdyt pagal termina? ar 25 diena, ar po 8 dienu, kaip kad tavo liniuote rodo? g.gif

o ka tau kravcenka sako? gal reikejo prasyt, kad jis paskambintu ir pakalbetu del gimdymo.
nes gi gyd mato, kad tau ir leliukui yra viskas gerai, tai nemanau, kad ir kiti gydytojai tave skatins. lauks termino unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta avyte: 07 lapkričio 2008 - 14:48
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 07, 14:46)
STT, tai kada tau istikro gimdyt pagal termina? ar 25 diena, ar po 8 dienu, kaip kad tavo liniuote rodo? g.gif

o ka tau kravcenka sako? gal reikejo prasyt, kad jis paskambintu ir pakalbetu del gimdymo.
nes gi gyd mato, kad tau ir leliukui yra viskas gerai, tai nemanau, kad ir kiti gydytojai tave skatins. lauks termino unsure.gif

aha is ku jis tau ispaise ta 25 diena?
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 07, 15:46)

kravčenka sakė 15.
neprašysiu kravčenkos, aš irgi turiu savigarbos ir išdidumo. Vat.
aš pajėgi susirasti kitą, kad ir daugiau mokėti, pajėgi ir tikrai galiu pati nemažai, taip kad dabar aš nebeklausysiu rekomendacijų, tiesiog rinksiuos ir eisiu ir žiūrėsiu - prie ko šiordis links, tas ir bus.
QUOTE(vdapr @ 2008 11 07, 15:51)
aha is ku jis tau ispaise ta 25 diena?

tai tu jo paklausk. va
Atsakyti
nu bet zinok, STT, skaitau kaip tu rasai apie Daunor. ir toks jausmas kad ne apie ji rasai. nes kiek man teko turet su juo reikalu (o teko labai daug ir ilgai), tai jis labai malonus ir sukalbamas zmogus. tai labai idomiai cia g.gif
Atsakyti

Jums įdomu manau kas buvo. vienu žodžiu sunervino ir tiek... Jis gi man paskaičiavo, kad man 25 gimdyt.... blink.gif  manau tai viską pasako.... nu aš nedurninsiu savo gydytojo ir esu intensyviose paieškose kito gydytojo, pas kyrį gimdysiu daug maloniau.... nes čia aš nesusišneku.

Oho blink.gif Nu ir naujienos doh.gif O as jau taip tikejausi..... Be zodziu as... unsure.gif
Atsakyti

Jums įdomu manau kas buvo. vienu žodžiu sunervino ir tiek...

mmmmmmmmmmjjjjjjjjjjjjooooo blink.gif
Arba jau šiąnakt po tokių pokalbių rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir naujienos, STT verysad.gif . Truksta zodziu...PYYYYYYYYYYYYYYP PYYYYYYYYYYYYYYYp PYYYYYYYYYYYYYYYP
Atsakyti