ir toliau stebinu save kulinariniais sugebejimais

QUOTE(STT @ 2008 11 07, 09:10)
klausimas - please rekomenduokit kū daryt.
važiuosiu pas Daunoravičių. Mano savijauta šiandien nuo nakties keistoka, vakar vakare silpna buvo, kaip ir nakyį sakiau, kažkas kažkur lyg kažką ruošia plius nerimas. Daba vėl viduriai atsilaisvino, nu nežinau, nėštukei daryt didelį reikalą kasdien po kelis kartus ir daug.... vadinas kažkas stumia ar valos...
kažkaip įdomiai.
žodžiu bandysiu tartis šian su Daunoravičium, kad kuo greičiau trauktų lauk mažę....
važiuosiu pas Daunoravičių. Mano savijauta šiandien nuo nakties keistoka, vakar vakare silpna buvo, kaip ir nakyį sakiau, kažkas kažkur lyg kažką ruošia plius nerimas. Daba vėl viduriai atsilaisvino, nu nežinau, nėštukei daryt didelį reikalą kasdien po kelis kartus ir daug.... vadinas kažkas stumia ar valos...
kažkaip įdomiai.
žodžiu bandysiu tartis šian su Daunoravičium, kad kuo greičiau trauktų lauk mažę....

QUOTE(STT @ 2008 11 07, 09:43)
vat kadangi trečias, ko labiausiai bijau tai:
kad kaklas uždaras ir jei sugalvos atsidaryt, bus laaabai staigiai
kadangi man iki AK 45 min kėlio, o nubėgus vandenims galimas ir virkštės iškritimas ir tttt, nežinau kaip išsisaugot.
plius nerimas, baimė netekti ir ttt
kad kaklas uždaras ir jei sugalvos atsidaryt, bus laaabai staigiai
kadangi man iki AK 45 min kėlio, o nubėgus vandenims galimas ir virkštės iškritimas ir tttt, nežinau kaip išsisaugot.
plius nerimas, baimė netekti ir ttt

O jei tu taip bijai, tai tikrai, nuesjus pas daktara viska jam pasakyk. Nes tikrai turi tave suprast