STT,
100 proc. su Tavimi sutinku, kad reiskias nereikia Tau tureti reikalu su Daunaraviciumi. Gal tikrai nuo didesniu nelaimiu Tave saugo. Nes, kad taip nerastumete kalbos, tai jau itartina. Tiksliau Daunoravicius "grybauja". Kazkaip gaila, kad toks nesukalbamas..O tiek daug geru legendu apie ji buvo sukurta
Gaila, kad Kravcenka gimdymo "nepriimineja"
Tikiu, kad viskas bus gerai
Jei nepaslaptis pas ka dabar gimdysi ir kur?
QUOTE(bicė @ 2008 11 07, 22:12)
kaip tu jautiesi? ar vaistukai padeda?
Papildyta:
Papildyta:
o apie alijosiu negirdejau

. O kur tu kraujotaka gerinsi

?
Yra alijosiaus ampules, kurios leidziamos gerinti kiausintakiu veikla berods IR gimdos veikla....Zodziu visa profilaktika norint sekmingai pastoti..Nes mano daktarele labai jau pergyvena po tokios nelaimes, kad netureciau bedu su pastojimu. Ir as bijau, kad PO labai didelio uzdegimo netureciau liudnu pasekmiu

Bet tikekimes geriausio. Bet gyd. vis tiek pasikeisiu. Eisiu pas KRAVCENKA, KAD MANE VISA NUODUGNIAI PATIRYNETU. Jeigu patiks is pirmo zvilgsnio ir sutaps biolaukai, tai bus mano

daktarelis. Gaila, kad dar reikia nemazai palaukti. O as taip SVAJOJU. .Siandien su vyru buvome naujame prekybos centre Panorama atidaryme, tai ten tiek daug mazyliams parduotuveliu, tai taip graudu pasidare

Galvojau, kaip butu smagu dabar kokius sliaustinukus mano suneliui nupirkti ar siaip koki niekuti

Deja.. Laukiu nesulaukiu kada vel busiu