Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

ku ku blink.gif blink.gif

kur visos?
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 09, 19:24)
3-gaila man TB.Jauciu tooooooks kvapas,o skonio ner verysad.gif .Tu jam maza gabaliuka atriek paragaut mirksiukas.gif

o man negaila - kenčiantiems rojus - Kalėdoms bus jis... nu anksčiausiai Žemynos atėjimo proga lotuliukas.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 19:30)
STT, pyraga jau iskepei? kaip gavos??? kaaa??? g.gif

joa, gavos, super - kvapelis nerealus, toks rudas uogytės su riešutukais išlipę - super. atsinešiau į vaiko kambarį prie kompo, pastačiau ant knygos ir uždengiau plonu rankšluostukų, kad neišdžiūtų per naktį. o stovės prie kompo, nes virtuvėj kai kas lupinėt ir graužt mėgsta... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 09, 19:33)
lotuliukas.gif  Vargsas tavo vyrelis. Keliavo i parde jau svajojo apie kvepianti pyraga, o gavo spyga biggrin.gif Bet turbut jau paragavo?
Neskriausk jo tongue.gif
O kodel negalesi valgyti? A?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
negalima valgyt nes jis turi subręst - laistysim brendžiu ir lauksim kalėdų... arba Žemynos atėjimo, todėl dabar valgyt griežtai draudžiama vat lotuliukas.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 19:33)
ku ku  blink.gif  blink.gif

kur visos?

čia čia
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 18:37)

čia čia

o kitos kur?????????
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 18:37)
negalima valgyt nes jis turi subręst - laistysim brendžiu ir lauksim kalėdų... arba Žemynos atėjimo, todėl dabar valgyt griežtai draudžiama vat lotuliukas.gif

Ups smile.gif Supratau biggrin.gif Tikras menas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 18:43)
o kitos kur?????????

O aš ieškau, gal kas parduoda maudymkę biggrin.gif - vyro darbovietė gale mėnesio verža visus į Druskininkus. O aš neturiu ką apsirengt doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif .
Atsakyti
kai kurios kitos baige lasisa kepti ax.gif , tik va tas puspyragis dar i saldytuva neikistas

O , akd jus zinotumete kaip as tingiu eiti i daaaaaaaaaaaarba, ir dar per savo kvaila galva nepaziurejau, akd ryt dirbu tai kaip pradesiu 22 tai bebaigsiu 15.30 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 09, 20:01)
kai kurios kitos baige lasisa kepti ax.gif , tik va tas puspyragis dar i saldytuva neikistas

O , akd jus zinotumete kaip as tingiu eiti i daaaaaaaaaaaarba, ir dar per savo kvaila galva nepaziurejau, akd ryt dirbu tai kaip pradesiu 22 tai bebaigsiu 15.30 blink.gif

blink.gif
Atsakyti
einu princesei zuvelioko serti
essen.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 18:43)
o kitos kur?????????

Ir as cia bigsmile.gif buvau isbegus i parde krienu nupirkt prie karbonadu.O dabar kemsam,nors jau ir po 18val,ale MB kulinariniams sugebejimams sunku atsispirt doh.gif
Eeeeeeeeeeeeeeee,o tai taip MB liko be tavo pyrago verysad.gif Prasiausi i svecius,o tu turbut ir neperskaitei? g.gif Nu bet jauciu jo jau vistiek nebeliko,tai kepsiu pati iseiginiu sulaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 09, 19:57)
O aš ieškau, gal kas parduoda maudymkę  biggrin.gif  - vyro darbovietė gale mėnesio verža visus į Druskininkus. O aš neturiu ką apsirengt  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  .

a kur ieškai?

QUOTE(bicė @ 2008 11 09, 20:02)
einu princesei zuvelioko serti
essen.gif

čia kaaaaaaip?... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 11 09, 20:03)
Ir as cia bigsmile.gif  buvau isbegus i parde krienu nupirkt prie karbonadu.O dabar kemsam,nors jau ir po 18val,ale MB kulinariniams sugebejimams sunku atsispirt doh.gif
Eeeeeeeeeeeeeeee,o tai taip MB liko be tavo pyrago verysad.gif  Prasiausi i svecius,o tu turbut ir neperskaitei? g.gif  Nu bet jauciu jo jau vistiek nebeliko,tai kepsiu pati iseiginiu sulaukus smile.gif

pala čia maniškis be pyrago šiandien ax.gif
Avytės tai gavo - bent jau turėjo gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 09, 19:01)

bice, o jei ne paslaptis kur tu dirbi, kad per nakti reik doh.gif
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 11 09, 19:03)
Ir as cia bigsmile.gif  buvau isbegus i parde krienu nupirkt prie karbonadu.O dabar kemsam,nors jau ir po 18val,ale MB kulinariniams sugebejimams sunku atsispirt doh.gif
Eeeeeeeeeeeeeeee,o tai taip MB liko be tavo pyrago verysad.gif  Prasiausi i svecius,o tu turbut ir neperskaitei? g.gif  Nu bet jauciu jo jau vistiek nebeliko,tai kepsiu pati iseiginiu sulaukus smile.gif

dar biskiuka liko... g.gif hmm ir ka cia padarius. as tau gal oro pastu atsiusiu blush2.gif n etiks taip blink.gif

o per iseigines tikrai iskepk, nespesit is orkaites istraukt ir nebeliks doh.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 19:07)
a kur ieškai?
čia kaaaaaaip?... blink.gif
Papildyta:

pala čia maniškis be pyrago šiandien ax.gif
Avytės tai gavo - bent jau turėjo gaut biggrin.gif

aha siandien maniskis biski gavo blush2.gif lotuliukas.gif
o vakar kai Kaledini kepiau, tai irgi kaip koks vanagas ratus aplinkui tik suko suko, tai spejau vaikyt. zadejau jau pjaut ta didyji pusiau, kad rami galva butu. ale trenkiau kumsciu i stala ir pasakiau greizta ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai sutarem, kad per sventes gales valgyt kiek tik nores, zinoma jei skanus gausis blush2.gif ax.gif
Papildyta:
ir vel viena sneku... nu pasnekekit kas nors su manim. tai pakalbet noris, o su savim kazkaip nekaip gaunas g.gif
Atsakyti
STT- Muka ne visada noriai valgo tai va tenka pamaitinti karts nuo karto, tada bent ramu , kad visa porcija pateko i pilva biggrin.gif

Balta avyte as dirbu seneliu namuose slaugutes padejeja, nu cia beveik gaunasi slaugutes darbas nes slaugute yra visiem namam viena, tai tvarkomes pacios jei kas ne labai rimto , bet dirbu papildomai kitur ir dienomis tai va taip man sutapo, akd du budejimai is eiles doh.gif
Atsakyti