Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

nesu daug kvapikliu isbandziu, kazkaip pabandziau ir apsistojau ties smilkalais. Man roziu kvapo labai thumbup.gif Dar jazminu kartais paivairinimui uzkuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2006 08 25, 19:43)
o man patinka loccitane smilkalai, net nuo nepakurtu kambarys kvepia.

Aš irgi šitos firmos perku smile.gif Šiaip tikrai brangoki, vienas pagaliukas 1,50 Lt kainuoja, bet kaip kvepia... Nepalyginsi su jokiais indiškais wink.gif

Man labiausiai patinka cukruoti vaisiai ir vanilė. Kartais įdedu į spintą, labai kvepia viskas tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2006 10 08, 14:03)
Aš irgi šitos firmos perku smile.gif Šiaip tikrai brangoki, vienas pagaliukas 1,50 Lt kainuoja, bet kaip kvepia... Nepalyginsi su jokiais indiškais wink.gif

Man labiausiai patinka cukruoti vaisiai ir vanilė. Kartais įdedu į spintą, labai kvepia viskas tada  mirksiukas.gif

o tu cia pati tiesiog pacukrini ar yra kokiu specialiai tam skirtu parduodama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 10 10, 15:12)
o tu cia pati tiesiog pacukrini ar yra kokiu specialiai tam skirtu parduodama blush2.gif

Taip jie vadinasi smile.gif tokie saldoki, bet niam niam kaip saldainiukai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2006 08 25, 19:43)
o man patinka loccitane smilkalai, net nuo nepakurtu kambarys kvepia.

Man ir patys patys geriausi smilkaliukai loccitane thumbup.gif ,tik gaila,kad brangoki... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2006 10 10, 21:19)
Man ir patys patys geriausi smilkaliukai loccitane  thumbup.gif ,tik gaila,kad brangoki... schmoll.gif

aš irgi pritariu, kad net neuždegus mėgstamo kvapo kokybiški smilkalai aromatizuoja patalpas, taip pat patinka kai džiūsta skalbiniai perskalauti minkštikliu, dėl oro gaiviklių nelabai žinau, gal nepataikau nusipirkti kokybiškų. g.gif
Atsakyti
mes nesenai issikraustem i nuomojama buta, ten deja ne pirmos jaunystes baldai, beto kaip seimininkai issireiske nelabai tvarkingas vyrukas jame gyveno 4 metus, tai dabar kiek besitvarkyciau, kiek bevedinciau gryzus is lauko jauciasi toks dulkiu kvapas, nors lyg ir viskas svaru unsure.gif Kaip ji panaikinti?
Atsakyti
o nieks nebandet tu Airwick oro gaivikliu kisamu i rozete su kvapo talpykla?
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 10 11, 08:59)
mes nesenai issikraustem i nuomojama buta, ten deja ne pirmos jaunystes baldai, beto kaip seimininkai issireiske nelabai tvarkingas vyrukas jame gyveno 4 metus, tai dabar kiek besitvarkyciau, kiek bevedinciau gryzus is lauko jauciasi toks dulkiu kvapas, nors lyg ir viskas svaru unsure.gif Kaip ji panaikinti?

Reikia kapitaliai viską pervalyti-išplauti užuolaidas, užtiesalus ant baldų(jei tokie yra), net pačius baldus perplauti, kilimus ir jei turite megstamus smilkalus, jais pasmilkyti ne kartą arba kaip ankščiau rašiau, ant lemputės kvepalų lašiuką.
Atsakyti
oi cia labai aktualus man dalykas cool.gif namai visad kvepia, kartais net per daug blush2.gif mane uzmusa maisto ar rukalu kvapas namie unsure.gif nieko baisiau negali but g.gif todel namuciai visad kvepia. turiu elektrinius kvepiklius airwick ir ambi pur. kiekvienam kambary yra bigsmile.gif is airwick labi patinka rozes ir gintaro kvapas wub.gif dar nieko yra sildomi aliejukai is body shop wub.gif deginto cukraus, zalios arbatos ir moliugo seklu ir kt. wub.gif dar kartais smilkaliukai ivairus. popuri irgi thumbup.gif graziai namus papuosia, kai nustoja kvepet tai palasinu body shot eteriniu aliejuku ir toliau kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 11 spalio 2006 - 13:03
o as nesenai body shopo kokosini aliejunusipikrua tai man per astrus kvapas sklinda unsure.gif nors gali buti kad jau aliejine zvakide nebegera nes pati ilgai tarnavus vosokiu kvapu prisigerus... ji is akmens kakzokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 10 11, 13:47)
o as nesenai body shopo kokosini aliejunusipikrua tai man per astrus kvapas sklinda  unsure.gif  nors gali buti kad jau aliejine zvakide nebegera nes pati ilgai tarnavus vosokiu kvapu prisigerus... ji is akmens kakzokio  g.gif

o jus aliejuka skiedziat su vandeniu? ilasinkit aliejuko ir truputi vandens, nes vien aliejuko tada tikrai kvapas buna per intensyvus ir zudantis bigsmile.gif greit isdega, o su vandeniu leciau , bet kvepia ne prasciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 12 spalio 2006 - 10:50