Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(puffy_ @ 2006 10 12, 11:51)
o jus aliejuka skiedziat su vandeniu? ilasinkit aliejuko ir truputi vandens, nes vien aliejuko tada tikrai kvapas buna per intensyvus ir zudantis  bigsmile.gif greit isdega, o su vandeniu leciau , bet kvepia ne prasciau  4u.gif

Reikia pripildyti aliejine zvake vandeniu ir ivarvinti tik kokius 5-7 lasus aliejaus. Galima pamaisyti ivairiu alieju.
Atsakyti
Kad tau pierkūnas doh.gif , aš net nesugalvojau, kad aliejuką su vandenuku skiesti reikia unsure.gif , kai gryną pavariau, tai langus reikėjo plačiai atidaryti blink.gif
Atsakyti
Aha, as pirma karta deginau ta zvake darbe (levanda) be vandens-pradejo rukti dumai ir visi apsinese vaiksciojo:-)
Bet su vandeniu toks zymiai silpnesnis man...Arba prasta alieju teturiu..
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2006 10 12, 10:51)
o jus aliejuka skiedziat su vandeniu? ilasinkit aliejuko ir truputi vandens, nes vien aliejuko tada tikrai kvapas buna per intensyvus ir zudantis  bigsmile.gif greit isdega, o su vandeniu leciau , bet kvepia ne prasciau  4u.gif

man ir vandeniu praskiedus to kokosinioo kvapas per astrus g.gif
beje, visada skiedziu vandeniu bigsmile.gif
Atsakyti
Aliejus man irgi patinka, jei norisi stirpresnio kvapo reikia lasinti daugiau jo i vandeni.
Bet paskutiniu metu apsistojau prie amerikietisko Yankie kvepiancio vasko. Man labai patinka . thumbup.gif Labai geri kvapai ir ilgam uztenka. ta firma turi dideli kvepianciu zvakiu ir visokiu kitu dalyku asortimenta tik nzn ar jais LT kas prekiauja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 16 spalio 2006 - 01:40
Mano namuose kvepia švara. smile.gif

Šiaip visokių kvapų stengiuosi naudoti kuo mažiau.
Atsakyti
O kaip galvojat, jei ant radijatorių padėjus kokį nors indą su vandeniu, į vandenį įpylus kokio kvapaus aliejuko ar kokių kvepalų ar dar ko, gal ir visai nebloga išeitis būtų. Iš kmbaryje oras nebūtų sausas šildymo sezonu, ir skaniai kvepėtų visi namai... g.gif
Atsakyti
Mano nuomone namai privalo kvepeti SVARA. O del visu kitu cheminiu kvapu - labai nemegstu ir bandau kiek imanoma isvengti. Vasara kambarius puosiu savo gelyno gelemis - ir grazu ir gaivu smile.gif O ziema uztenka vejo kvapo atidarius langa, kadangi gyvenu salia misko vejas tikrai turi savo kvapa bigsmile.gif Nuo smilkalu siaubingai skauda galva ir krenta spaudimas..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2006 11 10, 14:46)
Mano nuomone namai privalo kvepeti SVARA. O del visu kitu cheminiu kvapu -

kalba eina ne vien apie cheminius kvapus juk eterinia aliejai kuriais kvepinamos patalpos naturalus produktas is gamtos mirksiukas.gif ir pvz ka daryt tiem kuriems atidarius kanga ne vejelis pusteli o masinu ismetamos dujos?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 11 10, 23:31)
kalba eina ne vien apie cheminius kvapus juk eterinia aliejai kuriais kvepinamos patalpos naturalus produktas is gamtos  mirksiukas.gif  ir pvz ka daryt tiem kuriems atidarius kanga ne vejelis pusteli o masinu ismetamos dujos?

tada jau lango tikrai nedaryciau, bet visokiu chemiju, eteriu irgi nenaudociau ax.gif Nes tie kvapeliai irgi oro tikrai nepagerins. Arba, jeigu yra galimybe, neblogas dalykas yra rekoperacine sistema 4u.gif
Atsakyti
dabar namai kvepia obuoliais ir cinamonu bigsmile.gif labai patinka aliejai iš Sesučių, natūralūs, mieli kvapai thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus namuose kvapas gaminamo maisto lotuliukas.gif tai is orkaites vistiena, ar is puodo troskinys...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti