Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai silpni?

QUOTE(Medinis @ 2008 11 13, 18:56)
Na jei žmogus supranta, kad jam kažkas trukdo integruotis, tuomet jam reikia keistis. Taip. Bet ar tikrai žmogus turi suprasti, kad jam reikia integruotis į aplinką? Kad jis neturi destruktyviai veikti aplinkinius? Tokiais būdais progreso ar regreso (kas yra vienas ir tas pats) nebūtų - tik stagnacija.
Kaip manote, jei aš įkursiu organizaciją, kuri sieks (teisėtomis priemonėmis), kad kuo daugiau žmonių nusižudytų... Arba kad paliktų vaikus gimdymo namuose...  Ar tai reikš, kad šios organizacijos narius reikia "pakeisti", auklėti ir pan.?
Asmeniškai man nusispjaut ant PSO (kad ir kas tai bebūtų). O, radau ką reiškia PSO biggrin.gif Tai ta pati organizacija, kuri 1992 metais pasakė, kad homoseksualumas nėra liga biggrin.gif Iki tol jūs būtumėte manęs, kad tai liga ir gydytumėte savo vaiką, jei jis būtų homoseksualus, o vat kai tik išėjo nauja ligų klasifikacija - iš kart atsikvėptumėt ir taptumėt ramus... Absurdas visa tai... Jei PSO išleis pranešimą, kad pedofilija - normalu ir sveikintina (o taip žmonijos istorijoje yra buvę) - tai jūs taip ir elgsitės, mokysite, gyvensite? Ir stengsitės pakeisti žmones, kurie taip negalvoja... Juk nesunku apkaltinti žmogų, kuris prieštarauja homoseksualų santuokoms kenkimu visuomenės interesams, uždaryti į "auklėjimo" įstaigą...

Aš ne jums visa tai rašau... Tiesiog kartais šlykštu pasidaro...

Savižudybė ar vaikų palikimas gimdymo namuose yra destruktyvūs veiksmai. Panašios "sektos" buvo jau susiformavę ir tokia aktai įgyvendinti, bet vienareikšmiškai jie pripažystami kaip destruktyvūs ir yra uždrausti įstatymų. O pasaulinė sveikatos organizacija ir kitos organizacijos, priiminėją sprendimus remdamosi moksliniais įrodymais ir analize... Konkrečiai nežinau kodėl homoseksualumas nepripažystamas kaip liga. Man tai taip pat nepanašu į ligą (tai nekenkia nei pačiam kitos lytinės orentacijos žmogui, nei visuomenei), tuo tarpu pedofilija yra grėsmė vaikui (psichologinio at fizinio smurto grėsmė nesusiformavusiam organizmui). Tad manau šie reiškiniai nelyginami, nors abu yra lytinio potraukio nuokrypiai nuo labiausiai paplitusio visuomenėje.
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 11 13, 18:27)
Savižudybė ar vaikų palikimas gimdymo namuose yra destruktyvūs veiksmai.

Kodėl? O raginimas siekti karjeros moterims ir vyrams - ar nėra destruktyvus? Gal reikia uždrausti "verslo žinias " ir "Cosmopolitan"?
Apie mokslinius tyrimus ir žmones, kurie jais vadovaujasi - patylėsiu... Beje, kodėl nesivadovauti Biblija? Koranu? Vedomis?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 10:52)
Kodėl? O raginimas siekti karjeros moterims ir vyrams - ar nėra destruktyvus? Gal reikia uždrausti "verslo žinias " ir "Cosmopolitan"?
Apie mokslinius tyrimus ir žmones, kurie jais vadovaujasi - patylėsiu... Beje, kodėl nesivadovauti Biblija? Koranu? Vedomis?

Tai Jūs įkurtumėte "savižudybių " ir "vaikų atidavimo į vaikų namus" organizacijas remdamasis Biblija?O gal Koranu?Vedomis???...Gal net Talmudu?
Atsakyti
Ar jums patinka silpni vyrai?
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 13:39)
Tai Jūs įkurtumėte "savižudybių " ir "vaikų atidavimo į vaikų namus" organizacijas remdamasis Biblija?O gal Koranu?Vedomis???...Gal net Talmudu?

Aš galiu parašyti savo šventraštį, jei reikia. Buvo Lenino raštai, Mein Kampf, Mao knygutė... Žmonėms tik reikia duoti parašytą žodį ir pasakyti, kad tai yra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 14:53)
Aš galiu parašyti savo šventraštį, jei reikia. Buvo Lenino raštai, Mein Kampf, Mao knygutė... Žmonėms tik reikia duoti parašytą žodį ir pasakyti, kad tai yra tiesa.

Reikia.Parašykite.Žmonija išgyvena vertybių krizę.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 13:39)

Jeigu žmonėms būtų miela bent viena iš tų knygų - manau vaikų namų kurt nereikėtų...
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 11 14, 15:21)
Jeigu žmonėms būtų miela bent viena iš tų knygų - manau vaikų namų kurt nereikėtų...

Galbūt.

Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 05 sausio 2010 - 15:58
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 14:50)

nepatinka
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 11 19, 18:36)

o stiprios moterys?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 13:50)

Jiems esu abejinga.

QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 19, 22:22)
o stiprios moterys?

Taip, patinka.
Atsakyti
buti sakia silpbo vyro ar net su juo gyventi yra tam tikra kancia,nebent ir pati moteris butu sipna.....
Atsakyti