Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai silpni?

QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 18:02)
O kam čia Jūsų žinios?Čia susirenka SUPERMOTERYS,SUPERMAMOS...Jos gi visažinės mirksiukas.gif

Ok, supratau užuominą - nekišiu nosies, kur vyram nepriklauso... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 11 24, 18:09)
Ok, supratau užuominą - nekišiu nosies, kur vyram nepriklauso...  mirksiukas.gif

Man Jūs tikrai netrukdote biggrin.gif ...Pasilikite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 18:12)
Man Jūs tikrai netrukdote biggrin.gif ...Pasilikite smile.gif

g.gif Ar tikrai aš taip smarkiai bandau visus auklėti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 11 24, 18:16)
g.gif Ar tikrai aš taip smarkiai bandau visus auklėti?  blink.gif

Aš to , ką Jūs rašote nepavadinčiau "auklėjimu"...Bet gi yra žmonių , kurie mano , jog kuo puikiausiai tvarkosi savo gyvenimą patys ir jų "tvarkymosi" metodika yra pati pačiausia...Ir bet koks bandymas patarti, jiems panašus į neatleistiną kišimąsi į jų asmeninį tobulai susitvarkytą pasaulį...
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 11 24, 15:32)
Žmogų, turintį tvirtą, pagrystą savo nuomonę, lengvai neperauklėsi.

Bet norėtumet?

QUOTE(mindudo @ 2008 11 24, 15:32)
O diskusijos juk tam ir yra, kad pareikšti nuomonę ir išsakyti žinias. Ar aš neteisus?  g.gif

O kam yra tas išsakymas? Jūs vykdot kažkokią misiją? Kam jums viso to reikia?
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 24, 18:31)
Bet norėtumet?
O kam yra tas  išsakymas? Jūs vykdot kažkokią misiją? Kam jums viso to reikia?

Man patinka dalintis su kitais "laimės receptais", stebėti, kaip žmogus gyvenimas įgauna prasmę, kai anksčiau jo neturėjo, kaip žmogus tampa laimingu, ar bent jau laimingesdniu... Man malonu bendrauti su emociškai stabiliu žmogumi, neišvargintu stresų ir gyvenimo negandų, trykštančiu optimizmu ir ateities planais...
Ir aš stengiuosi prisidėti - būti atrama, stimulu žmogui kabintis į gyvenimą, ieškoti išeities iš kartais atrodančios beviltiškai situacijos, bandant surasti gyvenimo prasmę ir norą gyventi... Dažniausiai problema glūdi pačiuose mumyse...
Atsiprašau jei ką mano norai ir troškimai nervina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindudo: 24 lapkričio 2008 - 17:51
QUOTE(mindudo @ 2008 11 24, 18:16)
g.gif Ar tikrai aš taip smarkiai bandau visus auklėti?  blink.gif

schmoll.gif Tik mastai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 11 24, 18:47)
Man patinka dalintis su kitais "laimės receptais", stebėti, kaip žmogus gyvenimas įgauna prasmę, kai anksčiau jo neturėjo, kaip žmogus tampa laimingu, ar bent jau laimingesdniu... Man malonu bendrauti su emociškai stabiliu žmogumi, neišvargintu stresų ir gyvenimo negandų, trykštančiu optimizmu ir ateities planais...
Ir aš stengiuosi prisidėti - būti atrama, stimulu žmogui kabintis į gyvenimą, ieškoti išeities iš kartais atrodančios beviltiškai situacijos, bandant surasti gyvenimo prasmę ir norą gyventi... Dažniausiai problema glūdi pačiuose mumyse...

Dauguma žmonių niekada nepripažins , kad "dažniausiai problema glūdi pačiuose mumyse".Jie jaučiasi teisūs.Jie jaučiasi "geriečiai".O tas "kitas" yra blogas,neteisus,nesuprantantis,nenorintis pasikeisti,negalintis prisitaikyti ...Aišku, kad jiems nepatinka patarimai,pasiūlymai,receptai ...ir dar tokie,kurie paneigia jo(jos) teisumą.Čia gali diskutuoti visi.Ne tik SUPERžmonės... smile.gif
Atsakyti
Man patinka dalintis su kitais "laimės receptais", stebėti, kaip žmogus gyvenimas įgauna prasmę, kai anksčiau jo neturėjo, kaip žmogus tampa laimingu, ar bent jau laimingesdniu...

O dažnai jums taip būna? Ar forume nors kartą atvedėt ką nors į doros kelią, ištraukėt iš tamsos ir beprasmybės liūno? bigsmile.gif

... Man malonu bendrauti su emociškai stabiliu žmogumi, neišvargintu stresų ir gyvenimo negandų, trykštančiu optimizmu ir ateities planais...

Vėl gi- jeigu ieškot būtent to, tai ieškot ne toje vietoje. Na kur jūs matėt forume neišvargintą gyvenimo negandų ir trykšte trykštantį individą? Tokie žmonės nebent vienuolyne arba vaikų darželyje.

Lyja rožių žiedlapiais.
Nežinau kaip kitus (na gerai, žinau, bet apsimesiu smile.gif), bet manęs jūs nenervijat- man linksma čia dabar vėjus rašinėti. (Jeigu nedėsiu išsišiepusio smailiko, ar patikėsit?)
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 25, 00:05)
1. O dažnai jums taip būna? Ar forume nors kartą atvedėt ką nors į doros kelią, ištraukėt iš tamsos ir beprasmybės liūno?  bigsmile.gif
2. Vėl gi- jeigu ieškot būtent to, tai ieškot ne toje vietoje. Na kur jūs matėt forume neišvargintą gyvenimo negandų ir trykšte trykštantį individą? Tokie žmonės nebent vienuolyne arba vaikų darželyje.
Lyja rožių žiedlapiais.
Nežinau kaip kitus (na gerai, žinau, bet apsimesiu smile.gif), bet manęs jūs nenervijat- man linksma čia dabar vėjus rašinėti. (Jeigu nedėsiu išsišiepusio smailiko, ar patikėsit?)

1. Na buvo, kad ir forume padėjau geriau susivokti savo poreikiuose ir pasirinkti geresnius tikslo siekimo kelius, šiek tiek paminant savo egoizmą, na ir buvo neblogų rezultatų. thumbup.gif Konfidencialumo sumetimais detalių nepasakosiu...
2. Na aš ir neieškau tokių, o pats stengiuosi iš tų negandų "ištraukti", bandau padėti suvokti, kad nėra jau taip blogai, kaip atrodo, o jei yra, kad patys esame įgalūs tai pakeisti... Dažnai mums trūksta pasitikėjimo savimi arba per daug egoizmo ar savigraužos... Mes patys esame savo gyvenimo kalviais. Laimė - tai vidinė mūsų būsena, kurią mes patys galime reguliuoti, paveikti ir nuo aplinkos ji priklauso ne tokia jau didele dalimi kaip atrodo... Kodėl vieni gali būti laimingais nieko neturėdami, o kiti būna nelaimingais turėdami beveik viską?..
3. Ačiū, kad jūsų per daug nenervinu ir toleruojate mano buvimą forume... drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindudo: 25 lapkričio 2008 - 09:02
Nepanašu, kad visažinės. Forumo pagrindas juk ir yra problemų pasakojimas ir patarimų prašymas.

QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 18:02)
O kam čia Jūsų žinios?Čia susirenka SUPERMOTERYS,SUPERMAMOS...Jos gi visažinės mirksiukas.gif

Atsakyti
manau norejo pasakyt kad cia kaip ir visos tobulos ir viska zino..
bet nieko nera tobulo.. bet va.. patarimu gauti yra gana deficitinis reikalas viesumoje :]
Atsakyti