Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai silpni?

QUOTE(zuzu @ 2009 03 06, 20:13)
nu tai ka, andriau, jau ir taip anoj temoj kažkas pasakė, kad mes vieni kartais du pachatuojam...tai GRĮŽATANT PRIE NELAIMINGOS TEMOS (o gal čia laisvė chatuot ne į temą)tai kaip jaučiatės...gyvenat su stipria moterim ir jaučiatės šalia silpnas ar gyvenat su stipria ir jaučiatės stiprus?? o jau kiek vaikučių pabyrėjo...--super  turbūt visi jie jus abu nugali ir morališkai ir visaip  mirksiukas.gif

taip mano zmona sakyciau labai stipri...ir reikli...jauciuos puikiai salia jos nesijauciu nei silpnas nei super galingas... lotuliukas.gif
vaikuciai sunuoliai kartais nuslopina kilusia audra... bigsmile.gif
Papildyta:
atvirai jauciuos laimingas...turiu mylima moteri ir daug vaikuciu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 10, 18:11)
taip mano zmona sakyciau labai stipri...ir reikli...jauciuos puikiai salia jos nesijauciu nei silpnas nei super galingas... lotuliukas.gif
vaikuciai sunuoliai kartais nuslopina kilusia audra... bigsmile.gif
Papildyta:
atvirai jauciuos laimingas...turiu mylima moteri ir daug vaikuciu... thumbup.gif

Vedes ir turi vaiku....
Taciau savo pasisakymais jus man panasus i toki myžt myžt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 10 kovo 2009 - 22:08
QUOTE(Laaila @ 2009 03 10, 23:05)
Vedes ir turi vaiku....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif buti panasiam tai nereiskia tokiam buti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prasau apsiciupineti ar pas jus kelnes sausos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 11, 11:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif buti panasiam tai nereiskia tokiam buti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prasau apsiciupineti ar pas jus kelnes sausos... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man rodos pas jumis jos nuolatos slapios! Jus man primenat toki suniuka gyvenanti musu kieme, kuri pagloscius, jis apsisisiodavo is laimes.....
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 12, 21:30)
Man rodos pas jumis jos nuolatos slapios! Jus man primenat toki suniuka gyvenanti musu kieme, kuri pagloscius, jis apsisisiodavo is laimes.....

lotuliukas.gif na kad su sunim kas sulygintu tai to tikrai dar nera buve... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
sakyciau labai idomus humoras... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 10, 20:05)
Vedes ir turi vaiku....

ech laaila o jūsų pasisakymas kvepia pavydu, nors taip ir gali nebūti. taigi, nerašykjite taip, nes kvailai atrodote...dabar prašom apie save bigsmile.gif bigsmile.gif ką nors. gi vyras laimingas su stipria moterim o jūs jį vos ne myžnium...na ir mergos šiais laikais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 14 kovo 2009 - 11:12
QUOTE(zuzu @ 2009 03 14, 12:11)
ech laaila o jūsų pasisakymas kvepia pavydu, nors taip ir gali nebūti. taigi, nerašykjite taip, nes kvailai atrodote...dabar prašom apie save  bigsmile.gif  bigsmile.gif ką nors.  gi vyras laimingas su stipria moterim o jūs jį vos ne myžnium...na ir mergos šiais laikais

sutinku kad yra zmoniu grupe sadomazochistais vadinamu bet tikrai nebutina tai primesti visiems... lotuliukas.gif beje grubus vyras siais laikais tikrai daug pralosia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 14, 19:32)
sutinku kad yra zmoniu grupe sadomazochistais vadinamu bet tikrai nebutina tai primesti visiems... lotuliukas.gif beje grubus vyras siais laikais tikrai daug pralosia... smile.gif

Kazkaip keistai sutapatinai siuos laikus, vyrus ir grubuma.... Tiesiog jei vyras skuduras - geriau tada be vyro.... O man patinka protingi vyrai, beja ju yra mazuma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 20:22)
Kazkaip keistai sutapatinai siuos laikus, vyrus ir grubuma....  Tiesiog jei vyras skuduras - geriau tada be vyro.... O man patinka protingi vyrai, beja ju yra mazuma sad.gif

O moteru protingu ,dauguma?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 17:22)
Kazkaip keistai sutapatinai siuos laikus, vyrus ir grubuma....  Tiesiog jei vyras skuduras - geriau tada be vyro.... O man patinka protingi vyrai, beja ju yra mazuma sad.gif

iš kurio posto, kurį parašė andrius1975, supratot, kad jis skuduras ar šuo myžantis? vat ir įdomu. gal jums jo žodžių retorika neįtiko ir tiek?
kita vertus, gal ir vyrams atrodo, kad protingų žmonų/moterų nėra...kai pasiskaitai ypači blondino postus ar šiaip... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 14 kovo 2009 - 19:53
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 20:22)

gal pas tave samprata protingas turi kitokia reiksme nei visiems???kazko tu labai pikta ir viskuom nusivylus...

QUOTE(zuzu @ 2009 03 14, 20:52)
iš kurio posto, kurį parašė andrius1975, supratot, kad jis skuduras ar šuo myžantis? vat ir įdomu. gal jums jo žodžių retorika neįtiko ir tiek?
kita vertus, gal ir vyrams atrodo, kad protingų žmonų/moterų nėra...kai pasiskaitai ypači blondino postus ar šiaip...  g.gif

vyras galvojantis kad tik jis protingiausias tai manau yra trenktas juk aplinkui tiek protingu moteru... blush2.gif tik gal nevisi vyrai tai nori pripazint...
as ziuriu realiai ir nebijau pasakyt kad gyvenu su protingesne ir tikrai labai stipria moterim(stipria moraliskai...smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 15, 09:41)
vyras galvojantis kad tik jis protingiausias tai manau yra trenktas juk aplinkui tiek protingu moteru... blush2.gif

Kiek? Ir kur ta vieta, kur aplink yra kažkiek protingų moterų?
Atsakyti