Sveikutes brangiosios, labai miela, kad nepamirsote
greitai akimis permeciau, ka prirasete, veliau atidziau paskaitysiu:)
As pas jus su geromis naujienomis

viskas man gerai, siandien gryzau namo, nors jau vakar drenukus iseme ir vakar galejau vaziuoti namo, tik kad ne vietine buvau, tai likau iki siandien, MB is pacio ryto atleke ir parveze namo:)
savijauta gera, gal siek tiek galva svaigsta, bet nestipriai, jokiu kliedesiu po narkozes nebuvo, nors operacija truko geras tris valandas, lengvai po jos atsigavau, nei pykino, nei dar kokiu nesusipratimu buvo..

jau vakar su palatos kaimyne shiausem i trecia auksta rukyti
Siurbe man, itariu tikrai kokias desimt zonu: prie kelieniu (siek tiek link blauzdu ir link slaunu vidurio gavosi sita zona), virsuje slaunu vidineje puseje, kumpiukus ir siek tiek juosmens, na ir kazkaip gavosi, kad nesusikalbejom del pilvo, tai vietoje numatytos dalines pilvo plastikos, pilva irgi apsiurbe. T.A. sake, kad bendroje sumoje nusiurbe apie du litrus riebaliuku ir pazymejo, kad kazkaip sunkiai ejosi jam juos gramdyti
Dabar kojos kvadratines, o dzinsai per sprindi nesusisege isvaziuojant, nors jie buvo man jau didoki, gerai, kad is anksto buvau numaciusi ir isimeciau trikotazines treningines kelnes. Pasimatavau liemens apimti - tai 10 cm nuo tinimo isplatejes
Atsistoti nera sunku, vaikscioti irgi nieko, o gulint is vis nelabai jauciasi, o turint galvoje, kad man dar dare pilna krutines pakelima ir dejo nedidelius implantus, tai pooperacine savijauta pranoko net pacius geriausius lukescius. Dabar kantriai lauksiu, kol praeis tinimai, po to sukietejimai bei nejautrumai ir bus