Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Beatuk @ 2008 11 11, 21:42)
Labai gaila, bet taip. Jis yra poodiniame sluoksnyje ir jo nusiurbti negalima

ne tik kad lieka, bet dar ir isryskeja doh.gif
o del kliedesiu po narkozes, tai visi daugiau ar maziau kliedi rolleyes.gif nemaciau nekliedincio, ir pati atsimenu prasiau pachmielo po narkozes ir meciau vatas kur bande ant zaizdos uzdet doh.gif lotuliukas.gif bet pakliedi pusvalanduka koki ir praeina biggrin.gif
kainos tai labiau gal skiriasi vilniaus ir kauno/klaipedos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2008 11 11, 18:13)
Sveikos merginos, jungiuosi prie jusu smile.gif Ketvirtadieni einu pas gyd. Jankuna Klaipedoje. As tai netik riebaliukus truputi siurbtelt noriu, bet ir randeli nuo kojos pasalinti. Ziuresiu ka papasakos.  blush2.gif Seip pries metus buvau ce Klaipedoje pas moteri tokia ruse konsultuotis. Tai labai neptaiko. Konsultacija mokama buvo, o ji su manim gal 2min maximum snekejo, ir tai, pusiau rusiskai pusiau lietuviskai tai ir likau nieko nesupratusi.Dabar esu pasiryzusi padaryti tai, apie ka senai galvoju. Truputi gasdina narkoze. Savo akim maciau kaip nuo narkozes zmogus kliedi, tai baisu pagalvoti, kad man nepavaziuotu stogas poto blink.gif .

Sveikute,manau kad zinau apie kokia tu moteri sneki,ar tik ne Klaipedos miesto ligonineje toje konsultacijoje buvai? smile.gif
Kiek as zinau tai as po narkozes nieko nekliedejau,mes su dar viena forumiete daremes padieniui [.][.] op.ji viena diena anksciau,tai kai mane parveze i palata,ji atejo manes aplankyti,tai ir su ja normaliai kalbejau ir artimiesiems paskambinau,tik siaip toks jausmas kad viskas kaip migla,gali buti kad atsigaudinejant ka nors pasvaigau,bet kiek as pamenu tai kad mano kalbos nebuvo labai aiskios,zinau kad bandziau pasakyti kad labai salta[taip ir turi buti po narkozes-labai salta ir krecia drebulys] tai mane siltai apklojo ir nuveze i palata.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 12, 09:58)
Sveikute,manau kad zinau apie kokia tu moteri sneki,ar tik ne Klaipedos miesto ligonineje toje konsultacijoje buvai? smile.gif
Kiek as zinau tai as po narkozes nieko nekliedejau,mes su dar viena forumiete daremes padieniui [.][.] op.ji viena diena anksciau,tai kai mane parveze i palata,ji atejo manes aplankyti,tai ir su ja normaliai kalbejau ir artimiesiems paskambinau,tik siaip toks jausmas kad viskas kaip migla,gali buti kad atsigaudinejant ka nors pasvaigau,bet kiek as pamenu tai kad mano kalbos nebuvo labai aiskios,zinau kad bandziau pasakyti kad labai salta[taip ir turi buti po narkozes-labai salta ir krecia drebulys] tai mane siltai apklojo ir nuveze i palata.

aha, bet gali but kad neprisimeni hihihi.gif ir niekas nepapasakojo, nes gal dar pooperacinej palatoj buvai rolleyes.gif mano vienas kolega kai pilnai atsibudo, tai is seseles toki klausima isgirdo: "tai vis dar nori margaritos su lietsargiukais?" (na suprask kokteilio margaritos) lotuliukas.gif sake kad kai budinejo tai labai jo prase, ale pats tai jis nieko nepamena hihihi.gif
Atsakyti
Eleina - apie raminančius-
1. XANAX 0,25mg gerti 1 tabl. priešoperacinę dieną pietums ir 1 tabl.operacijos diena su nedaug vandens.
2. DORMICUM 7,5mg D.t.d.N10
gerti 1 tabl. prieš miegą operacijos išvakarėse.
Atsakyti
Man po operaciju irgi budavo labai salta (turejau kelias... ne kosmetines). Labai nemalonus jausmas verysad.gif
Na, sikart viskas bus vardan grozio lotuliukas.gif man liko 3 savaites ir 1 diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 11 12, 11:44)
Eleina - apie raminančius-
1. XANAX 0,25mg gerti 1 tabl. priešoperacinę dieną pietums ir 1 tabl.operacijos diena su nedaug vandens.
2. DORMICUM 7,5mg D.t.d.N10
gerti 1 tabl. prieš miegą operacijos išvakarėse.

aciu Pusk 4u.gif 4u.gif
ale matai - tai tau jau tokias konkrecias tabletes israse g.gif ne siaip kokias zolines rolleyes.gif o kazin kas bus jei negersiu? g.gif gal gi neprivaloma? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mama2004 @ 2008 11 12, 11:55)
Man po operaciju irgi budavo labai salta (turejau kelias... ne kosmetines). Labai nemalonus jausmas  verysad.gif
Na, sikart viskas bus vardan grozio  lotuliukas.gif  man liko 3 savaites ir 1 diena  thumbup.gif

o man buvo salta po cezario, kuri dare su spinaline nejautra. o po dvieju operaciju (irgi ne kosmetiniu), kurias dare su bendra narkoze - nebuvo salta g.gif
Atsakyti
Beily, kaip laikaisi,a ?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 11 12, 14:40)
Beily, kaip laikaisi,a ?

sake kai gales ranka pakelt, parasys, tai laukiam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 11 12, 12:20)
aha, bet gali but kad neprisimeni hihihi.gif ir niekas nepapasakojo, nes gal dar pooperacinej palatoj buvai  rolleyes.gif mano vienas kolega kai pilnai atsibudo, tai is seseles toki klausima isgirdo: "tai vis dar nori margaritos su lietsargiukais?" (na suprask kokteilio margaritos)  lotuliukas.gif sake kad kai budinejo tai labai jo prase, ale pats tai jis nieko nepamena hihihi.gif

lotuliukas.gif gali buti,bet kad kai jau atsigaudinejau,po op.[bet ant op.stalo] tai ir ta 'b..t kaip salta' labai sunkiai suvapaliojau,manau jei ir leidau kokius nors garsus,tai nelabai buvo panasu i zodzius lotuliukas.gif Del to b..t zodelio siek tiek nefainai,bet jauciu ten jie ne tiek prisiklauso smile.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
***** kaip neramu kad Beily neparaso.... schmoll.gif

Eleina, zinoma neprivaloma- bet recepte vaistu pavadinimai ir kada gert kompu parasyta, gydyt tik patvirtina stampu ir parasu...Skaiciau anotacija vaistu- likau laiminga, kad juos israse-gal nelys kvailos mintys i galva....Gal sitie vaistai toms, kas be narkozes ???? Jei sau noretum pirkti-pries tai reiktu pasikonsultuot su tave operuosianciu gydytoju manau....
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 11 12, 18:43)
[color=blue][i]***** kaip neramu kad Beily neparaso.... schmoll.gif

Aga, ir man neramu ... spelioju ir visokios mintys lenda i galva .. vis lendu ir lendu paziureti ar ji kazka parasiusi smile.gif Manau siandien neparasys, gal tik ryt g.gif
Atsakyti