QUOTE(moony @ 2008 11 11, 18:13)
Sveikos merginos, jungiuosi prie jusu

Ketvirtadieni einu pas gyd. Jankuna Klaipedoje. As tai netik riebaliukus truputi siurbtelt noriu, bet ir randeli nuo kojos pasalinti. Ziuresiu ka papasakos.
Seip pries metus buvau ce Klaipedoje pas moteri tokia ruse konsultuotis. Tai labai neptaiko. Konsultacija mokama buvo, o ji su manim gal 2min maximum snekejo, ir tai, pusiau rusiskai pusiau lietuviskai tai ir likau nieko nesupratusi.Dabar esu pasiryzusi padaryti tai, apie ka senai galvoju.
Truputi gasdina narkoze. Savo akim maciau kaip nuo narkozes zmogus kliedi, tai baisu pagalvoti, kad man nepavaziuotu stogas poto
. Sveikute,manau kad zinau apie kokia tu moteri sneki,ar tik ne Klaipedos miesto ligonineje toje konsultacijoje buvai?
Kiek as zinau tai as po narkozes nieko nekliedejau,mes su dar viena forumiete daremes padieniui [.][.] op.ji viena diena anksciau,tai kai mane parveze i palata,ji atejo manes aplankyti,tai ir su ja normaliai kalbejau ir artimiesiems paskambinau,tik siaip toks jausmas kad viskas kaip migla,gali buti kad atsigaudinejant ka nors pasvaigau,bet kiek as pamenu tai kad mano kalbos nebuvo labai aiskios,zinau kad bandziau pasakyti kad labai salta[taip ir turi buti po narkozes-labai salta ir krecia drebulys] tai mane siltai apklojo ir nuveze i palata.