QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 13:32)
A, gi tu dar su "cimbaliukais", kaip kalėdinė eglutė
Beje, ar patenkinta likai ligonine, personalu, gydytoju?

Beje, ar patenkinta likai ligonine, personalu, gydytoju?
Taip, as ta su likusiais 2 skambaliukais

Na patenkinta likau viskuo absoliuciai. Gal nedidelis minusas, kad jie sildo maista mikrobangej, bet as suprantu ir juos, juk klinika nepriima 50-100 pacientu per diena. Tai paprasciausiai neapsimoka, butu tik minsas daryti virtuve ir samdyti personala, o juk vakare vistiek butu sildyta viskas. Na vnz nediskutuotina esant tokiai mazai klinikai. Siaip tik liuks ir liuks, visa aparatura naujausia, personalas laaabai malonus ir paslaugus ir tttttttt.
QUOTE(Eleina @ 2008 12 22, 13:45)
beatuk, ryskiai narkoze atminti paveike
as kalbu tik apie siurbima
gi atsimeni mano foktes pilvo, as darysiuos tik ji
apie jokia kita op ir negalvojau
o su raumenim.. na matavau as pagal instruktaza
max per 1 cm issiskyre, nors gal tiek net nebus, zodziu nedaug, toks tiesiog jaucias idubimas, ai nemoku paaiskint 

o su raumenim.. na matavau as pagal instruktaza

Ale rimtai, dabar kai pasakei tai hmmm

O kai as kazkada pries daugiau nei menesi matavau pagal ta instruktaza, ta zinok negalejau apskaiciuoti taip, kaip gydytojas nustate. As is viso galvojau kad man jei jau taip bus tai tik apie bamba

QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 15:18)
Pasirodysi?

QUOTE(Kita @ 2008 12 22, 16:07)
Sugalvojau toki nerealu klausima
Kazin ar yra koks skirtumas, pvz dbr man padarytu nusiurbima, o veliau numesciau dar koki 10 kg, arba pirma numesti tuos kg tada daryti nusiurbima, kaip geriau, ar yra koks esminis skirtumas ar nelabai? Ta prasme ar rezultatas butu tas pats ar ne?
Va kaip cia painiai sumasciau

Kazin ar yra koks skirtumas, pvz dbr man padarytu nusiurbima, o veliau numesciau dar koki 10 kg, arba pirma numesti tuos kg tada daryti nusiurbima, kaip geriau, ar yra koks esminis skirtumas ar nelabai? Ta prasme ar rezultatas butu tas pats ar ne?

Va kaip cia painiai sumasciau

Zinoma yra. pirmiausia reik numesti svori, tam kad galetu nusiurbti butent tavo problemines vietas. Ziurint kaip atrodo pilvas ir ant kiek nusimestu butent nuo pilvo, tai as tavo vietoj daryciau taip: sukusciau ir tada siurbciau bei salinciau likusia nereikalinga kabancia oda

Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 15:26)
Aga, idomu ka atsakys