Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 13:32)
A, gi tu dar su "cimbaliukais", kaip kalėdinė eglutė  doh.gif  biggrin.gif
Beje, ar patenkinta likai ligonine, personalu, gydytoju?

Taip, as ta su likusiais 2 skambaliukais lotuliukas.gif
Na patenkinta likau viskuo absoliuciai. Gal nedidelis minusas, kad jie sildo maista mikrobangej, bet as suprantu ir juos, juk klinika nepriima 50-100 pacientu per diena. Tai paprasciausiai neapsimoka, butu tik minsas daryti virtuve ir samdyti personala, o juk vakare vistiek butu sildyta viskas. Na vnz nediskutuotina esant tokiai mazai klinikai. Siaip tik liuks ir liuks, visa aparatura naujausia, personalas laaabai malonus ir paslaugus ir tttttttt.

QUOTE(Eleina @ 2008 12 22, 13:45)
beatuk, ryskiai narkoze atminti paveike  biggrin.gif  tongue.gif as kalbu tik apie siurbima  rolleyes.gif gi atsimeni mano foktes pilvo, as darysiuos tik ji  ax.gif apie jokia kita op ir negalvojau 
o su raumenim.. na matavau as pagal instruktaza  biggrin.gif max per 1 cm issiskyre, nors gal tiek net nebus, zodziu nedaug, toks tiesiog jaucias idubimas, ai nemoku paaiskint  doh.gif

Ale rimtai, dabar kai pasakei tai hmmm biggrin.gif blush2.gif
O kai as kazkada pries daugiau nei menesi matavau pagal ta instruktaza, ta zinok negalejau apskaiciuoti taip, kaip gydytojas nustate. As is viso galvojau kad man jei jau taip bus tai tik apie bamba doh.gif

QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 15:18)
Pakartosiu, kai BEATUKAS bus smile.gif

Pasirodysi? bigsmile.gif tada as sedziu istempus akis bigsmile.gif

QUOTE(Kita @ 2008 12 22, 16:07)
Sugalvojau toki nerealu klausima  hihihi.gif
Kazin ar yra koks skirtumas, pvz dbr man padarytu nusiurbima, o veliau numesciau dar koki 10 kg, arba pirma numesti tuos kg tada daryti nusiurbima, kaip geriau, ar yra koks esminis skirtumas ar nelabai? Ta prasme ar rezultatas butu tas pats ar ne?  g.gif
Va kaip cia painiai sumasciau  biggrin.gif

Zinoma yra. pirmiausia reik numesti svori, tam kad galetu nusiurbti butent tavo problemines vietas. Ziurint kaip atrodo pilvas ir ant kiek nusimestu butent nuo pilvo, tai as tavo vietoj daryciau taip: sukusciau ir tada siurbciau bei salinciau likusia nereikalinga kabancia oda mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 15:26)
Ačiū smile.gif Parašiau jam dėl tos bambos, laukiu atsakymo cool.gif

Aga, idomu ka atsakys g.gif
Atsakyti
Beatuk, sveikinu clap_1.gif Sauniai tu istverei, puikiai mus informavai drinks_cheers.gif Smagu, kad gereja....Bet tavo operacija ohoho - nemenka- apakus kad ant sono jau miegojai, nes as tik po 5 dienu tikriausiai tik ant sono sugebejau g.gif Dziaugiuosi uz tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Serviete, tu Vln darysies ??? Tau nuo kuriu vietu nusiurbs?- su epiduru???Nemanau kad tau reiktu spec vitaminu- tyrimai nebus blogi jei pilnaverte tavo mityba...Ka seimynai sakysi- bandysi nesirodyt ??? Faina, kad pasiryzai- busi tobula biggrin.gif
Atsakyti
Lady Marmalade, o kiek laiko tau gorseta reiks nesiot??? As keliom val jau be gorseto islekiu, bet kaip jis man nusibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 15:18)
Pakartosiu, kai BEATUKAS bus smile.gif

ka rodysi?figurite?as ir noriu pamatyti
beatuk,manes jauciu lauktu ta pati operacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 22, 18:07)
Sugalvojau toki nerealu klausima  hihihi.gif
Kazin ar yra koks skirtumas, pvz dbr man padarytu nusiurbima, o veliau numesciau dar koki 10 kg, arba pirma numesti tuos kg tada daryti nusiurbima, kaip geriau, ar yra koks esminis skirtumas ar nelabai? Ta prasme ar rezultatas butu tas pats ar ne?  g.gif
Va kaip cia painiai sumasciau  biggrin.gif

Taip, tikrai yra skirtumas. Visi chirurgai prašo pacientų estetines operacijas darytis jau "susitvarkius" svorį (na, plius-minus keli kg). Numesti 10 kg - čia ne baika, gali nukentėti odos būklė, - į odos elastingumą gydytojai orientuojasi, kiek siurbti. Gal tam tikrose vietose net paliks to riebalo, kad oda atrodytų gražiau.
Jei nusiurbs ir po to mesi didelį svorio kiekį, tikėtina, kad nusiurbtose vietose gali atsirasti ne tik odos perteklius, bet ir nelygumų unsure.gif Taigi, geriau pirma mest, po to siurbt ar netgi pjaut tongue.gif

QUOTE(Beatuk @ 2008 12 22, 19:34)
Aga, idomu ka atsakys  g.gif

Sakė, dar laukiam ir žiūrėsim po to. Aš vis dėlto manau, kad teks daryti korekciją g.gif

QUOTE(pusk @ 2008 12 22, 21:42)
Lady Marmalade, o kiek laiko tau gorseta reiks nesiot??? As keliom val jau be gorseto islekiu, bet kaip jis man nusibodo  doh.gif

Apie porą mėnesių tai tikrai, bet dabar dėl tos savo bambos gal ir ilgiau man teks panešioti verysad.gif Aš su korsetu būnu namie ir miegu, o kai einu viešumon, deduosi smarkiai apspaudžiančias elastines kelnaites - turiu dar nuo ponėštuminių laikų. Tai jos dailiai apgula ir neturi tų baisiaužtrauktukių doh.gif biggrin.gif

Na, ar yra žiūrovų, prieš ką man rodytis? bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 22:17)
Na, ar yra žiūrovų, prieš ką man rodytis?  bigsmile.gif  biggrin.gif

rolleyes.gif yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2008 12 22, 23:32)

O, savi renkasi biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 22 gruodžio 2008 - 21:52
LADUK ..pamaciau ir as si karta,ana nespejau.Dvi paskutines foto lyg ne to pacio zmogucio wub.gif .Labai matosi rezultatas thumbup.gif ,o bambukas keistai raukslyte meta. Ar SV placiau komentavo ?Idomu kodel taip,kas itakoja.
Atsakyti
***** ledy marmalade as vel praziopsojau,atsiusk man i az arba cia imesk abi foto,labai noriu pasikeitima pamatyt,gal dar stipriau noresiu operuotis.prasau prasau
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 12 22, 23:56)
LADUK ..pamaciau ir as si karta,ana nespejau.Dvi paskutines foto  lyg ne to pacio zmogucio  wub.gif  .Labai matosi rezultatas  thumbup.gif  ,o bambukas keistai raukslyte meta. Ar SV placiau komentavo ?Idomu kodel taip,kas itakoja.

Tai va, jei ne ta bamba būčiau labai patenkinta rezultatu - liemuo suplonėjo 12 cm total bigsmile.gif (čia sudėjus siurbimą nugaroje, šonuose ir susiūtus raumenis ir dar nuo pilvelio kiek nusluoksniavo riebaliuko). Taigi, rūbai dabar atrodo visai kitaip thumbup.gif
O dėl bambos - S.V. tikisi, kad ta oda dar trauksis ir nori palaukti (nekomentuoja smulkiau kodėl čia taip). Bet aš manaum, kad reikės korekcijos sad.gif

Atsakyti
Ir as nespejau pamatyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 21:17)
Na, ar yra žiūrovų, prieš ką man rodytis?  bigsmile.gif  biggrin.gif

As nesuprantu, tu palaikyk ilgiau biski foto arba atsiusk i az, nes atrodo beveik visa diena esu cia, bet taip ir nepamaciau tavo foto g.gif Na juk nieks nepavogs taves brangute, palaikyk ta foto, matai kad giria tik visi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 22 gruodžio 2008 - 22:27