Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Beatuk @ 2008 12 23, 00:24)
As nesuprantu, tu palaikyk ilgiau biski foto arba atsiusk i az, nes atrodo beveik visa diena esu cia, bet taip ir nepamaciau tavo foto  g.gif Na juk nieks nepavogs taves brangute, palaikyk ta foto, matai kad giria tik visi  4u.gif

Va, dabar jau pamatysit visos biggrin.gif
Nenoriu čia laikyti, bo po to pamato ir kam nereikia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 22 gruodžio 2008 - 22:49
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 22:28)
Prašom   4u.gif

psw - pilvelis
Papildyta:
Va, dabar jau pamatysit visos  biggrin.gif
Nenoriu čia laikyti, bo po to pamato ir kam nereikia  cool.gif

PRAso slaptazodzio
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 22:22)
Tai va, jei ne ta bamba būčiau labai patenkinta rezultatu - liemuo suplonėjo 12 cm total  bigsmile.gif (čia sudėjus siurbimą nugaroje, šonuose ir susiūtus raumenis ir dar nuo pilvelio kiek nusluoksniavo riebaliuko). Taigi, rūbai dabar atrodo visai kitaip  thumbup.gif
O dėl bambos - S.V. tikisi, kad ta oda dar trauksis ir nori palaukti (nekomentuoja smulkiau kodėl čia taip). Bet aš manaum, kad reikės korekcijos sad.gif

thumbup.gif ufffffff,net 12!!!Visai kudutis likai wub.gif
Atsakyti
Na dabar jau pamaciau, tikrai graziai gavosi. Del bambos tai nzn ar taisyciau, nes kai as turejau baisiai, tai dabar tavo atrodo liuks. O mano pilvo fotke matei? tai kai grysiu namo, nusifotkinsiu ir idesiu palyginimui, pamatysi kad po to kas buvo tai tikriausiai man nebus kuo skustis smile.gif
Atsakyti
nu marmalade,liuks pilukas,nors ir pries op liuks buvo,o tu ir krutine didinais?as ir noriu tokio pilvo
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 22, 22:28)
.... bo po to pamato ir kam nereikia  cool.gif

hihihi.gif hihihi.gif o kas tas nereikia hihihi.gif
Atsakyti
Wau LM kaip grazu, imu pavydeti biggrin.gif
O kur randukai, net nepastebejau
Teks pasikudinti, eisiu ir as noriu tokio pilvuko
Atsakyti
as paziurejau,kad pas LM is vis rando nera,oi as dabar ziuriu i savo pilva,tai vemt noris,o pinigu dabar nera pasidaryt op,nes nedirbu doh.gif
Atsakyti
Aha...radau kur slepiatės.. biggrin.gif
LM...rezultatai akivaizdūs.. thumbup.gif wub.gif Bamba smulkmena, jei reikės ir pasitvarkysi, kai tiek padarei, tai jau niekis.
Atsakyti
Klausyk, o kiek laiko praejo iki kol tu atsitiesei? as tai dar susilenkus einu, bet jau gerai einu, o siaip tai nugara labai skausta nuo susilenkimo pastovaus. Tp. tempia labai per pjuvi ir bamboje doh.gif ... skauda ... einu gerti nuo skaumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 12 23, 00:31)
thumbup.gif  ufffffff,net 12!!!Visai kudutis likai  wub.gif

Taip, tik kad jis labai trumpas, bet vis viena džiugu smile.gif

QUOTE(Beatuk @ 2008 12 23, 00:31)
Na dabar jau pamaciau, tikrai graziai gavosi. Del bambos tai nzn ar taisyciau, nes kai as turejau baisiai, tai dabar tavo atrodo liuks. O mano pilvo fotke matei? tai kai grysiu namo, nusifotkinsiu ir idesiu palyginimui, pamatysi kad po to kas buvo tai tikriausiai man nebus kuo skustis smile.gif

Ačiū smile.gif O dėl bambos - man iš radžių žadėjo ją apipjauti ir kaip ir suformuoti naują, o operacijos metu pagailėjo, sakė, tos naujosios nenatūraliai atrodo. Tai, kaip dabar galvoju, be reikalo pagailėjo, nes ta perteklinė oda aplinkui ir meta tas raukšleles verysad.gif

QUOTE(pandutė @ 2008 12 23, 00:34)
nu marmalade,liuks pilukas,nors ir pries op liuks buvo,o tu ir krutine didinais?as ir noriu tokio pilvo

Didinausi, welcome į gretimą temą biggrin.gif

QUOTE(Beatuk @ 2008 12 23, 00:34)
hihihi.gif hihihi.gif o kas tas nereikia hihihi.gif

Visokie čia bastosi po temas, be to, įtariu ir pažįstamų yra cool.gif

QUOTE(Kita @ 2008 12 23, 00:36)
O kur randukai, net nepastebejau
Teks pasikudinti, eisiu ir as noriu tokio pilvuko

Randas per kelnaites matosi - 15 cm, papilvėje pačioje.

QUOTE(Beatuk @ 2008 12 23, 00:40)
Klausyk, o kiek laiko praejo iki kol tu atsitiesei? as tai dar susilenkus einu, bet jau gerai einu, o siaip tai nugara labai skausta nuo susilenkimo pastovaus. Tp. tempia labai per pjuvi ir bamboje  doh.gif  ... skauda ... einu gerti nuo skaumo  unsure.gif

Aš greitai atsitiesiau - 4-tą parą jau sugebėjau į Akropolį su vyru nusigrūsti, vaikščiojau ten su atsegtu klynu tongue.gif Tik va, su aukštakulniais nekas buvo žygiuoti, nes labai įtempta ta pilvo sritis buvo.
Pilvo plastikos temoje rašė viena panelė, - labai ilgai ji ten susilenkus kaip bobutė vaikščiojo. Manau, kiekvienai individualiai...

Papildyta:
QUOTE(Igera @ 2008 12 23, 00:39)
LM...rezultatai akivaizdūs.. thumbup.gif  wub.gif Bamba smulkmena, jei reikės ir pasitvarkysi, kai tiek padarei, tai jau niekis.

Ačiū, aš irgi taip galvoju - kai dariausi šią operaciją, buvau nusiteikusi korekcijoms.

Atsakyti
Lady Marmalade, gal gali man i až atsiųsti foto, nespejau pamatyti, paskaičiau, kad man tokia pat operacija laukia, labai idomu pamatyti. Man pačiai taip keista, pripratau prie savo dičkio pilvo vis bandau save įsivaizduoti be jo.
O gorseta kiek laiko reikia nešioti?
Atsakyti