QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 12 23, 00:31)

ufffffff,net 12!!!Visai kudutis likai
Taip, tik kad jis labai trumpas, bet vis viena džiugu
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 23, 00:31)
Na dabar jau pamaciau, tikrai graziai gavosi. Del bambos tai nzn ar taisyciau, nes kai as turejau baisiai, tai dabar tavo atrodo liuks. O mano pilvo fotke matei? tai kai grysiu namo, nusifotkinsiu ir idesiu palyginimui, pamatysi kad po to kas buvo tai tikriausiai man nebus kuo skustis
Ačiū

O dėl bambos - man iš radžių žadėjo ją apipjauti ir kaip ir suformuoti naują, o operacijos metu pagailėjo, sakė, tos naujosios nenatūraliai atrodo. Tai, kaip dabar galvoju, be reikalo pagailėjo, nes ta perteklinė oda aplinkui ir meta tas raukšleles
QUOTE(pandutė @ 2008 12 23, 00:34)
nu marmalade,liuks pilukas,nors ir pries op liuks buvo,o tu ir krutine didinais?as ir noriu tokio pilvo
Didinausi, welcome į gretimą temą
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 23, 00:34)
Visokie čia bastosi po temas, be to, įtariu ir pažįstamų yra
QUOTE(Kita @ 2008 12 23, 00:36)
O kur randukai, net nepastebejau
Teks pasikudinti, eisiu ir as noriu tokio pilvuko
Randas per kelnaites matosi - 15 cm, papilvėje pačioje.
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 23, 00:40)
Klausyk, o kiek laiko praejo iki kol tu atsitiesei? as tai dar susilenkus einu, bet jau gerai einu, o siaip tai nugara labai skausta nuo susilenkimo pastovaus. Tp. tempia labai per pjuvi ir bamboje

... skauda ... einu gerti nuo skaumo
Aš greitai atsitiesiau - 4-tą parą jau sugebėjau į Akropolį su vyru nusigrūsti, vaikščiojau ten su atsegtu klynu

Tik va, su aukštakulniais nekas buvo žygiuoti, nes labai įtempta ta pilvo sritis buvo.
Pilvo plastikos temoje rašė viena panelė, - labai ilgai ji ten susilenkus kaip bobutė vaikščiojo. Manau, kiekvienai individualiai...
Papildyta:
QUOTE(Igera @ 2008 12 23, 00:39)
LM...rezultatai akivaizdūs..

Bamba smulkmena, jei reikės ir pasitvarkysi, kai tiek padarei, tai jau niekis.
Ačiū, aš irgi taip galvoju - kai dariausi šią operaciją, buvau nusiteikusi korekcijoms.