Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(pusk @ 2008 11 06, 21:15)
Del eiliu tai jau rasiau-tooookiu konvejeriu ten varo...,  kad musu tas juokingas 3 zonas kt sav siule-matyt gydyt intarpuose "poilsiui" pasilieka  lotuliukas.gif paskaiciavo ~2500..., tik apakusi kad epiduras net 600 (bet gal cia vel mano tundriskumas  doh.gif ) doh.gif
Beatuk gerai pasake 3 zonos-del idealios figuros....man net keista-jau kai sutartis pasirasyta, i save veidrodyje ziuriu ir taip nedaug riebalu matau..., o kokia 10 metu keikiau sonus...dbr baimes akys didesnes nei noras priartet prie tobulybes  ax.gif

O kaip del spec korsetu, dirzu po nusiurbimo?-ar uz juos po operac tex moket papildomai??? Pamirsau paklausti ten  g.gif

Papildyta:
Pritariu 100  proc  thumbup.gif

zinok as irgi kuo arciau data, tuo maziau riebalu matau lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
o siaip epiduras gal normaliai skaitos g.gif na bent jau pas mane pilna anesteze 950, bet cia kitoj klinikoj.
o uz korseta ar dirza ar kas ten bebutu (baisiakelnes biggrin.gif ) tai reikia moket - pas mane parasyta 180 lt. rolleyes.gif
blyn merginos bet kaip as bijau unsure.gif doh.gif unsure.gif jezau jezau.. ka daryt? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 11 06, 22:15)
Del eiliu tai jau rasiau-tooookiu konvejeriu ten varo...,  kad musu tas juokingas 3 zonas kt sav siule-matyt gydyt intarpuose "poilsiui" pasilieka  lotuliukas.gif paskaiciavo ~2500..., tik apakusi kad epiduras net 600 (bet gal cia vel mano tundriskumas  doh.gif ) doh.gif
Beatuk gerai pasake 3 zonos-del idealios figuros....man net keista-jau kai sutartis pasirasyta, i save veidrodyje ziuriu ir taip nedaug riebalu matau..., o kokia 10 metu keikiau sonus...dbr baimes akys didesnes nei noras priartet prie tobulybes  ax.gif

O kaip del spec korsetu, dirzu po nusiurbimo?-ar uz juos po operac tex moket papildomai??? Pamirsau paklausti ten  g.gif

Papildyta:
Pritariu 100  proc  thumbup.gif

oho netgi taip greit?matyt mazai klijentu...o prie tu 2500lt,dar ko gero prisiskaiciuos ir lovadieniai ir baiskelnes,ir nuskausminimas?O tai nuskausmins tik epiduriniu ar cia galima rinktis,nes man geriau narkoze,nei vietine nejautra
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 11 07, 08:56)
zinok as irgi kuo arciau data, tuo maziau riebalu matau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
o siaip epiduras gal normaliai skaitos  g.gif na bent jau pas mane pilna anesteze 950, bet cia kitoj klinikoj.
o uz korseta ar dirza ar kas ten bebutu (baisiakelnes  biggrin.gif ) tai reikia moket - pas mane parasyta  180 lt.  rolleyes.gif
blyn merginos bet kaip as bijau  unsure.gif  doh.gif  unsure.gif jezau jezau.. ka daryt?  g.gif  lotuliukas.gif

Suprantu labai tave ir tavo baimes....jauciuosi normali kai ir kitom panasiai atrodo del riebalu (tipo ju nedaug) ir del baimes....Pas mane nieko neparasyta del korseto g.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2008 11 07, 11:14)
oho netgi taip greit?matyt mazai klijentu...o prie tu 2500lt,dar ko gero prisiskaiciuos ir lovadieniai ir baiskelnes,ir nuskausminimas?O tai nuskausmins tik epiduriniu ar cia galima rinktis,nes man geriau narkoze,nei vietine nejautra

pas mane lovadienis ir epiduras jau paskaiciuotas, tik nzn del korseto....Nuskausminimo man nesake kad galiu rinktis, aisku buciau pasirinkusi narkoze- sirdziai ramiau kai pramiegi tokius "bajerius"....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 07 lapkričio 2008 - 12:15
QUOTE(pusk @ 2008 11 07, 12:17)
Suprantu labai tave ir tavo baimes....jauciuosi normali kai ir kitom panasiai atrodo del riebalu (tipo ju nedaug) ir del baimes....Pas mane nieko neparasyta del korseto  g.gif
Papildyta:
pas mane lovadienis ir epiduras jau paskaiciuotas, tik nzn del korseto....Nuskausminimo man nesake kad galiu rinktis, aisku buciau pasirinkusi narkoze- sirdziai ramiau kai pramiegi tokius "bajerius"....

pusk, pas mane irgi tas korsetas neivardintas, jis prie "kitos paslaugos" pridetas g.gif o tu gal pasiskambink pasiklausk g.gif
tiesa dar - as tai turbut rinkciausi epidura, nes be visu kitu baimiu, bijau neatsibusti is narkozes doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 07 lapkričio 2008 - 12:18
Labas panos. s tai uz daline nazkoze (epidura) jei imanoma nes greiciau atsigausi ir organizmui geriau. as po pilnos narkozes tik po 1.5 savaites atsigavau. ta prasme kad viskas suletintai buvo, prarandi ta zvakuma. o be to labai greit pavargdavau.
Atsakyti
O as suabejojau ar gerai supratau del isleidimo namo...Mane operuos ~14val, ir lyg vakare isleis namo...Ar yra taip kitom buve, kad po keliu val vaziuotu namo, ar man jau susimaise gydytojo suteikta informacija doh.gif

Ir kt dalykas man kvarsina galva-kaip ir kada pasakyti vyrui...Nemanau kad jis suprastu-nes jam as ideali ax.gif Kaip jusu vyrai reagavo i jusu ketinimus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 07 lapkričio 2008 - 18:54
QUOTE(pusk @ 2008 11 07, 19:53)
O as suabejojau ar gerai supratau del isleidimo namo...Mane operuos ~14val, ir lyg vakare isleis namo...Ar yra taip kitom buve, kad po keliu val vaziuotu namo, ar man jau susimaise gydytojo suteikta informacija  doh.gif

Ir kt dalykas man kvarsina galva-kaip ir kada pasakyti vyrui...Nemanau kad jis suprastu-nes jam as ideali  ax.gif Kaip jusu vyrai reagavo i jusu ketinimus???

Reikejo pripratinti prie tos minties palaipsniui, itraukiant vaizdine medziaga, kaip atrode pries ir kaip gali atrodyti po biggrin.gif Kita vertus, sitas grazinimasis yra man, del saves, o ne del ko kito, todel cia ir priestaravimu buti negaletu.. jei tik vaiko nereiketu priziureti:)
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 11 07, 20:04)
Reikejo pripratinti prie tos minties palaipsniui, itraukiant vaizdine medziaga, kaip atrode pries ir kaip gali atrodyti po biggrin.gif Kita vertus, sitas grazinimasis yra man, del saves, o ne del ko kito, todel cia ir priestaravimu buti negaletu.. jei tik vaiko nereiketu priziureti:)

Aga, paziurejau kad tavo vaikiukas dar "rankinukas"- tai tex prasyt daznai vyro pagalbos turbut.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 07 lapkričio 2008 - 19:31
QUOTE(pusk @ 2008 11 07, 18:53)
O as suabejojau ar gerai supratau del isleidimo namo...Mane operuos ~14val, ir lyg vakare isleis namo...Ar yra taip kitom buve, kad po keliu val vaziuotu namo, ar man jau susimaise gydytojo suteikta informacija  doh.gif

Ir kt dalykas man kvarsina galva-kaip ir kada pasakyti vyrui...Nemanau kad jis suprastu-nes jam as ideali  ax.gif Kaip jusu vyrai reagavo i jusu ketinimus???

O siaube, tikiuosi blogai supratai, na juk negali buti kad po keliu valandu isleis tave namo blink.gif juk ir dar kazi ar busi po narkozes gerai atsigavusi blink.gif
O as tai saviskiui jau senai pasakiusi, juk su juo irgi reikia derinti tokio dydzio islaidas. Jis kad labai dziaugtusi tai nebuvo, bet labai ir nesipriesino. As paprasiau to dovanos 30-mecio proga ax.gif Tai visgi nemazi pinigai musu biudzetui ... o dar artimiausiu metu nenumatytos islaidos bus, nes siandien ikale man i gala masina ir pabego blink.gif
Atsakyti
[quote=pusk,2008 11 07, 19:53]
[color=blue][i]O as suabejojau ar gerai supratau del isleidimo namo...Mane operuos ~14val, ir lyg vakare isleis namo...Ar yra taip kitom buve, kad po keliu val vaziuotu namo, ar man jau susimaise gydytojo suteikta informacija doh.gif

jei tau daro tik vietine nejautra ir ne pilna narkoze, pilnai tikiu kad isleis ta pacia diena. juk pas Radzeviciu panos po papuku operacijos ir pilnos narkozes vaziuoja namo ta pacia diena. as pati per telika neseniai ziurejau kaip bernui vienam pilva tvarke su vietine ir isleido ta pacia diena namo tik paskui pas ji labai skysciai bego tai jis maisa ant lovos pasidejas gulejo lotuliukas.gif o mano artimam draugui amerikoj dare pilvo plastika tai irgi isprase namo ta pacia diena. o cia tai kur kas rimciau, juk visa pilva prapjauna. va tiek ziniu smile.gif
Papildyta:
tiesa jei bijai tai paprasyk raminamuju. busi rami ir pusiau apsimiegojus ir nieko nejausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 11 07, 20:30)
Aga, paziurejau kad tavo vaikiukas dar "rankinukas"- tai tex prasyt daznai vyro pagalbos turbut.....

taip, dali atostogu pasiims..
o rankinukui siandien lygiai metukai suejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beily: 07 lapkričio 2008 - 20:37
QUOTE(Beatuk @ 2008 11 07, 21:16)
O siaube, tikiuosi blogai supratai, na juk negali buti kad po keliu valandu isleis tave namo blink.gif  juk ir dar kazi ar busi po narkozes gerai atsigavusi  blink.gif
O as tai saviskiui jau senai pasakiusi, juk su juo irgi reikia derinti tokio dydzio islaidas. Jis kad labai dziaugtusi tai nebuvo, bet labai ir nesipriesino. As paprasiau to dovanos 30-mecio proga  ax.gif  Tai visgi nemazi pinigai musu biudzetui ... o dar artimiausiu metu nenumatytos islaidos bus, nes siandien ikale man i gala masina ir pabego  blink.gif

Pas mane ne norkoze juk bus...pas mane islaidos maziausios pagal kt cia pasisakusiu- su vyru tokiu sumu net nederinu..., tai va nzn bet planuoju pasakyt arba jau vaziuojant i klinika, arba po visko biggrin.gif Padarysiu siurpriza g.gif lotuliukas.gif
o tau ziauriai sutryne masinos gala??? siaubas kokia nelaime verysad.gif

Papildyta:
Agnule, o visiems bega is pilvo po TO ?????

Man israse raminanciu - vienus gert is vakaro-kad issimiegociau, o kitus ryta....
Eleina- ar tau israse irgi raminanciu????

Beily-DIDZIAUSI SVEIKINIMAI TOOOOOKIA PROGA wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 07 lapkričio 2008 - 20:46