Sveikos merginos, jungiuosi prie jusu

Ketvirtadieni einu pas gyd. Jankuna Klaipedoje. As tai netik riebaliukus truputi siurbtelt noriu, bet ir randeli nuo kojos pasalinti. Ziuresiu ka papasakos.

Seip pries metus buvau ce Klaipedoje pas moteri tokia ruse konsultuotis. Tai labai neptaiko. Konsultacija mokama buvo, o ji su manim gal 2min maximum snekejo, ir tai, pusiau rusiskai pusiau lietuviskai tai ir likau nieko nesupratusi.
Dabar esu pasiryzusi padaryti tai, apie ka senai galvoju. Truputi gasdina narkoze. Savo akim maciau kaip nuo narkozes zmogus kliedi, tai baisu pagalvoti, kad man nepavaziuotu stogas poto

. Beto Youtubej maciau kaip vienam vyrukui siurbe riebalus nuo pilvo su vietine nejautrau, o jis laimingas guli, juokiasi..

Noreciau ir as taip, bet tik baisiai tas visas proceas atrodo, kai kisa ta vamzduka

Kazin ar ce pati gali pasirinkti ta narkozes buda, ar daktaras nusprendzia?
Dar del liekanciu ydubimu jaudinuosi, prisiziurejau irgi nuotrauku BEFORE and AFTER tai kitur taip baisokai matosi po operacijos, kaip su plestelinu paminkyta butu

Kazin poto tie nelygumai sportuojant ar priaugus truputi svorio neisnyksta? Na jei ka papasakosiu gryzusi. Gal kas is merginu lankesi pas gyd. Jankuna ar Bagdona? Jie ten kartu operuoja ar kaip?