Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

[quote=merga,2008 11 04, 18:19]
[quote=Kaliteja,2008 11 04, 17:27]

Galima isigyti "Zaliojoj stotelei"ir dazniausiai sodo prekiu parduotuvei smile.gif
[/quote]
taip,as siandien "zalioj stotelej" ir Topa ir Actara pirkau,po 4 Lt kainavo.
Dekui merga uz patarimus ir del pirstiniu ( as taip nemegstu ju mautis,bet jei butina-teks smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 11 04, 17:38)
taip,as siandien "zalioj stotelej" ir Topa ir Actara pirkau,po 4 Lt kainavo.
Dekui merga uz patarimus ir del pirstiniu ( as taip nemegstu ju mautis,bet jei butina-teks smile.gif  )

Aisku pirstines tikrai nepamaisys, bet as purskiau namie 2 kartus, 1 karta darbe be pirstiniu, kazkaip nepagalvojau g.gif o be to gal svarbiau kokia kauke uzsidet, ant ranku man niekas nepakliuvo, nes viska atsargiai dariau.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 11 04, 18:43)
Aisku pirstines tikrai nepamaisys, bet as purskiau namie 2 kartus, 1 karta darbe be pirstiniu, kazkaip nepagalvojau  g.gif o be to gal svarbiau kokia kauke uzsidet, ant ranku man niekas nepakliuvo, nes viska atsargiai dariau.

na jei kartais nusidusinsiu,tai, mergaiciukes, koki orchytes ziedeli man paukosit blush2.gif
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pas mane tokia situaciaja, pries pora savaiciu atskyriau vaikuti nuo motinines geles (penelopsio). Aisku pradejau laukti, kad prades leisti saknis, bet vietoj to sulaukiau ziedstiebio. Man biski neramu ar toks jaunas augalas, turintis tik dvi saknis sugebes prazysti, o gal geriau nukirpti ziedstiebi ir leisti augintis sakneles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 11 04, 18:00)
na jei kartais nusidusinsiu,tai, mergaiciukes, koki orchytes ziedeli man paukosit  blush2.gif
  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

tfu tfu, nors ir juokauji bet taip negalima kalbet nono.gif
Purksk atsargiai, jeigu prireiks nedelsiant mars pas doctor.gif
Papildyta:
QUOTE(Kendra @ 2008 11 04, 18:29)
Sveikos merginos,

pas mane tokia situaciaja, pries pora savaiciu atskyriau vaikuti nuo motinines geles (penelopsio). Aisku pradejau laukti, kad prades leisti saknis, bet vietoj to sulaukiau ziedstiebio. Man biski neramu ar toks jaunas augalas, turintis tik dvi saknis sugebes prazysti, o gal geriau nukirpti ziedstiebi ir leisti augintis sakneles  g.gif

as dar neskyriau, bet kiek skaiciau, tai buvo rasyta net apie atvejus kai zydedavo dar ant mamytes orchytes budamas, todel tavo vietoje pasidziaugciau ziedeliu ir tikrai nekirpciau schmoll.gif
Atsakyti
Tikiu,kad viskas bus gerai.Gelyte pasveiks,as nenusidusinsiu bigsmile.gif

Skaitineju kiek visokiu isdaigu musu gelytes pridirba ir klausimukas iskilo.Gelyte zydejo,nukirpus nuzydejusio ziedstiebio virsune is narelio netoli virsaus isleido nauja ziedstiebi.Kai nuzydes naujas, ji taip pat nevisa nukirpt?Jei taip,gausis kazkoks" lopas ant lopo" lotuliukas.gif

Atsakyti
labukas,esu apsipatenkinus..siandien ant palanges uzmaciau siurpriziuka,viena orchyte,kuria siunciausi is mamyte 23 leidzia ziedstiebi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai jau kai prazysim,pasirodysim.. wub.gif wub.gif wub.gif
tik jau esu vepla paskutine,pameciau pavadinimus gelyciu..viena dendobriumas,o kitu dvieju neatsimenu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 11 04, 19:48)
Tikiu,kad viskas bus gerai.Gelyte pasveiks,as nenusidusinsiu bigsmile.gif

Skaitineju kiek visokiu isdaigu musu gelytes pridirba ir klausimukas iskilo.Gelyte zydejo,nukirpus nuzydejusio ziedstiebio virsune is narelio netoli virsaus isleido nauja ziedstiebi.Kai nuzydes naujas, ji taip pat nevisa nukirpt?Jei taip,gausis kazkoks" lopas ant lopo"  lotuliukas.gif

Ziedstiebis is ziedstiebio jau greiciausiai schmoll.gif nebetures mieganciu akuciu...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 04, 17:19)
Galima isigyti "Zaliojoj stotelei"ir dazniausiai sodo prekiu parduotuvei smile.gif

Dėkui,prie sodo tai neradau,tek Žalioje stotelėje paieškoti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 11 04, 18:25)
Tas kur nuotraukoje raudonas, tai realybeje labai panasus, gal truputi labiau bordinis, beje vienintelis dovanotas, o visos kitos pirktos nupigintos.
beje raudonai bordinis augina keikiuka, jau ilgos trys saknys yra, gal kas noretu keistis ?

Mano ph.equestris, atsiūstas iš Vokietijos Tarascos pagalba, augina keikį. Tik bėda, kad ničnieko nenusimanau apie jo atskirimą doh.gif . Jei domintų, norėčiau keistis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 11 04, 18:48)

Na lopytu ir turiu,nors jos jau po 2 naujus ziedstiebius augina,kai tik susitvarkysiu savo kompa,imesiu savo misiu foto(o ju turiu-15) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2008 11 04, 21:48)
Mano ph.equestris, atsiūstas iš Vokietijos Tarascos pagalba, augina keikį. Tik bėda, kad ničnieko nenusimanau apie jo atskirimą doh.gif . Jei domintų, norėčiau keistis smile.gif .

Labute,
aš irgi dar neskyrusi blush2.gif bet čia pasižiūrėjau tai atrodo, kad nieko čia sudėtingo http://www.easyorchi...tent/view/30/71
Labai domina Tavo gėlytė, ar gali parodyti kaip ji žydės ?
Papildyta:
va keikiuko foto
user posted image
user posted image
vienos šaknytės nesimato čia
Papildyta:
o čia mano baltosios gražuolės, visos kažkuo skirtingos
user posted image
user posted image

Vakar pavyko nusiprikti taškuotąją, labai ilgai tokios ieškojau, ir geltoniukė jau tris žiedelius praskleidė ir dar atrodo 4 brandina, tai savaitgalį bandysiu papildyti 4u.gif
Atsakyti