Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Tina* @ 2008 11 04, 13:45)
As tai ta lapa pasalinciau  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 04, 14:45)
As tai ta lapa pasalinciau  ax.gif

Niu taip ir padarysiu, aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 04, 12:50)
įvertinkite maniškės orchytės šakneles... kai kurios yra tuščiavidurės ir viduje siūlai. Reikia ko gero šaknytes sutvarkyti  g.gif  Ar nieko neatsitiks, jei ištraukus iš substrato ją taip palaikysiu pora dienų kol gausiu naujo? Nes anas kažkaip pelėsiais užkvipo  doh.gif

Tai gal pirma reikėjo substratu pasirūpinti, o po to jau traukti iš vazono..
Be to ar čia jos nepagirdytos, ar jau supuvę nlb aišku, nes šaknų spalva įtarimą kelia g.gif (nenoriu liūdinti, bet jaučiu, kad bus joms amen)

blondynka, labai graži tavo orchė wub.gif , o, dėl lapo, tai gal gerai nenusausinai, kai pagirdei ir koks lašiukas vandens liko, todėl pūti pradėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 04 lapkričio 2008 - 14:06
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 04, 13:56)
Tai gal pirma reikėjo substratu pasirūpinti, o po to jau traukti iš vazono..
Be to ar čia jos nepagirdytos, ar jau supuvę nlb aišku, nes šaknų spalva įtarimą kelia  g.gif  (nenoriu liūdinti, bet jaučiu, kad bus joms amen)

Tai, kad jos laaaabai pagirdytos, todėl ir traukiau jas lauk kuo greičiau verysad.gif Maniau pradžius kiek, tada į substratą įkišiu. O dar ir vaikiukas lenda...gaila gėlytės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 04, 14:08)
Tai, kad jos laaaabai pagirdytos

reiškias mano nuojauta nemeluoja, šaknytės papuvę console.gif
Neprarask vilties, vistiek bandyk gelbėti, tik gero substrato nusipirk, būna, kad naujas šaknis atsiaugina, šiaip jos gajos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 11 04, 14:42)
Aciu  wub.gif  sakai nieko blogo? O man kaip ir puvinys atrodo, bijau, kad nepereitu i kitus lapus, nes kiti dar negelsta tpfu tpfu tpfu

mano baltukei buvo tas pats,tas lapukas nugelto,sudziuvo ir pats atsiskyre.O kiti kuo graziausi,naujas lapukas auga, o ant seno ziedstiebio naujaji augina smile.gif Taip kad nieko baisaus.
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 04, 14:21)
reiškias mano nuojauta nemeluoja, šaknytės papuvę    console.gif
Neprarask vilties, vistiek bandyk gelbėti, tik gero substrato nusipirk, būna, kad naujas šaknis atsiaugina, šiaip jos gajos unsure.gif

O tas geras substratas, t.y.? Šitas substratas turėtų tikti? O kaip dabar tas šakneles visas...taip šnai ...ir viskas? Gabe60, gelbėk...visai pasimečiau, o toookia graži kvietkutė verysad.gif Ir dar: gėlė nepermatomam vazone, gal geriau, kad augtų permatomam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 04 lapkričio 2008 - 14:42
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 04, 14:40)
O tas geras substratas, t.y.? Šitas substratas turėtų tikti? O kaip dabar tas šakneles visas...taip šnai ...ir viskas? Gabe60, gelbėk...visai pasimečiau, o toookia graži kvietkutė  verysad.gif Ir dar: gėlė nepermatomam vazone, gal geriau, kad augtų permatomam?

Aga, geras, bet kol tau jį atsiūs, gal kur nusipirkti greičiau gautumei..
Cambriai nereikia permatomo vazono. O dėl šaknų pjovimo, tai ką aš žinau, gal dar nepjauk, rašei, kad vaiką augina.. , nebent visai jau supuvę..
Kitos tai į kiminus kiša, bet kur tu jų begausi??
Kažkada buvau apie Cambria rusišką nuorodą įmetusi, gal kuri išsaugojot, būtų malonu, kad įmestumėt kuri 4u.gif
O ką aplamai kitos mano, kiek žinau, ne viena yra su tuo susidūrusios?
Atsakyti
o tai kokios geros šaknys turi būti pas kambriją ? Man atrodo, kad viskas su tom šaknim lyg ir gerai g.gif
Papildyta:
Vis neprisiruošiu normaliai nufotografuoti savo "ūkio", tai bent keletą saviškių parodysiu, tik iš manęs labai prasta fotografė, tai kažkaip ryškumo trūksta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 04 lapkričio 2008 - 15:24
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 04, 15:40)
O tas geras substratas, t.y.? Šitas substratas turėtų tikti? O kaip dabar tas šakneles visas...taip šnai ...ir viskas? Gabe60, gelbėk...visai pasimečiau, o toookia graži kvietkutė  verysad.gif Ir dar: gėlė nepermatomam vazone, gal geriau, kad augtų permatomam?

Patikrink šaknis ir tas kurios minkštos (šlapios arba sudžiūvę) iškarpyk. Mano akimis, tai nėra labai blogai g.gif bet reikai apčiupinėti. Pabarstyk cinamonu ir pasodinusi nelaistyk bent savaitę. Substratas šitas labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 04 lapkričio 2008 - 15:26
Dar keletas mano gėlyčių
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 11 04, 16:30)
Dar keletas mano gėlyčių

Gražu wub.gif
Atsakyti