Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

aciukas visoms uz atsakymus...lauksim ziedeliu ir rodysimes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 11 06, 13:11)
Kol nėra žiedų, sunku atsakyti tiksliau, bet kad kažkas iš Oncidium - Odontoglossum aljanso, tai tikrai, pirmoji gal net į miltonijas kažkiek panėšėja. Lauk žiedų ir tada rodyk foto  mirksiukas.gif

Jau rašiau,juk žinau ką auginu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 11 06, 12:46)
Jau rašiau,juk žinau ką auginu mirksiukas.gif

Nesiginčiju gi, tik kol rašiau, atsakei pirmesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau, kad SKM cia uzsuk, tai paklausiu per cia - ar galima uzsisakyti pas tave konkrecia orchideja, kad atveztum? Nesakau, kad pulsiu iskart uzsakinet, bet svajoju apie minimark rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 11 06, 12:07)
Merga, nesupratau tavo posto  Pakomentuok prašau  4u.gif

Pas ja virtuve nesildoma.Diena ,kai gamina maista oras isyla iki 20-22*·Bet oras tas dregnas(garai),o vakare viskas greit atsala ir7-8 C*zemesne,o dregme lieka.O dar + ventiliacija tikriausia atviras langas ir rezultatas-ziedkritis smile.gif
Papildyta:
Sitoku budu numarinau savo pirmaja orchyte wink.gif
Atsakyti
mano orchideja leidzia nauja stieba ir dvi atsakas nuo seno stiebo thumbup.gif laukiu nesulaukiu kada prazys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 06, 14:15)
Pas ja virtuve nesildoma.Diena ,kai gamina maista oras isyla iki 20-22*·Bet oras tas dregnas(garai),o vakare viskas greit atsala ir7-8 C*zemesne,o dregme lieka.O dar + ventiliacija tikriausia atviras langas ir rezultatas-ziedkritis smile.gif

aciuks.gif

Paskaičiuojam matematiškai - 22-8=? 14 g.gif Mažoka falenopsiui, net naktį žiemos metu... Teoriškai 15 jau yra kritinė temperatūra unsure.gif Ant palangės paprastai būna vėsiau dar pora laipsnių - netikit, pabandykit pamatuoti rolleyes.gif O falenopsiai virtuvinėm orchidėjom mėgstami vadinti būtent dėl to, kad mėgsta drėgną ir šiltą tų vietų orą, paprastai bute virtuvė būna šilčiausia vieta.

Keist sąlygas umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 11 06, 14:40)
aciuks.gif  Keist sąlygas  umn.gif

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 11 06, 15:40)
aciuks.gif 

Paskaičiuojam matematiškai - 22-8=? 14  g.gif  Mažoka falenopsiui, net naktį žiemos metu... Teoriškai 15 jau yra kritinė temperatūra  unsure.gif  Ant palangės paprastai būna vėsiau dar pora laipsnių - netikit, pabandykit pamatuoti  rolleyes.gif  O falenopsiai virtuvinėm orchidėjom mėgstami vadinti būtent dėl to, kad mėgsta drėgną ir šiltą tų vietų orą, paprastai bute virtuvė būna šilčiausia vieta.

Keist sąlygas  umn.gif

Na bet jai virtuvė kartu su svetaine, kaip pas mane tai oro temperatūra visai nekinta visoje patalpoje, tad pvz pas mane ant palangės virtuvėje kaip rašiau visada +20-+22 laipsniai ax.gif
Atsakyti
Turiu tokį, gal pasirodys keistą klausimą, kaip phalenopsis pražydi, meta po 1 žiedą ar gali nuvysti 2 iš karto? Bl...a nesuprantu ar jis čia aikštijasi ko ar normaliai peržydi, nes 2 žiedai iš karto susiraukšlėjo, o 1 galvą aukštai iškelęs dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 06 lapkričio 2008 - 15:01
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 11 06, 14:53)
Na bet jai virtuvė kartu su svetaine, kaip pas mane tai oro temperatūra visai nekinta visoje patalpoje, tad pvz pas mane ant palangės virtuvėje kaip rašiau visada +20-+22 laipsniai  ax.gif

Nuolat stovi termometras ant palangės? rolleyes.gif
Atsakyti
Prie lango,koks jis bebutu,temperatura visada yra keliais laipsniais zemesne:).O tavo gelyte adaptuojasi,imuniteta vesiam orui savinasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2008 11 06, 15:00)

Gali ir du ir 4 kristi.Kiek laiko zydejo?
Kambary turiu termometra ir ant palanges prie orchyciu,2 visada rodo 3 *zemesne nei kambario C*
Atsakyti