aciukas visoms uz atsakymus...lauksim ziedeliu ir rodysimes
QUOTE(Šilingė @ 2008 11 06, 13:11)
Kol nėra žiedų, sunku atsakyti tiksliau, bet kad kažkas iš Oncidium - Odontoglossum aljanso, tai tikrai, pirmoji gal net į miltonijas kažkiek panėšėja. Lauk žiedų ir tada rodyk foto 
Jau rašiau,juk žinau ką auginu
QUOTE(mamytė23 @ 2008 11 06, 12:46)
Nesiginčiju gi, tik kol rašiau, atsakei pirmesnė
Matau, kad SKM cia uzsuk, tai paklausiu per cia - ar galima uzsisakyti pas tave konkrecia orchideja, kad atveztum? Nesakau, kad pulsiu iskart uzsakinet, bet svajoju apie minimark
QUOTE(Šilingė @ 2008 11 06, 12:07)
Merga, nesupratau tavo posto Pakomentuok prašau 
Pas ja virtuve nesildoma.Diena ,kai gamina maista oras isyla iki 20-22*·Bet oras tas dregnas(garai),o vakare viskas greit atsala ir7-8 C*zemesne,o dregme lieka.O dar + ventiliacija tikriausia atviras langas ir rezultatas-ziedkritis
Papildyta:
Sitoku budu numarinau savo pirmaja orchyte
mano orchideja leidzia nauja stieba ir dvi atsakas nuo seno stiebo
laukiu nesulaukiu kada prazys
QUOTE(merga @ 2008 11 06, 14:15)
Pas ja virtuve nesildoma.Diena ,kai gamina maista oras isyla iki 20-22*·Bet oras tas dregnas(garai),o vakare viskas greit atsala ir7-8 C*zemesne,o dregme lieka.O dar + ventiliacija tikriausia atviras langas ir rezultatas-ziedkritis 
Paskaičiuojam matematiškai - 22-8=? 14
Keist sąlygas
QUOTE(Šilingė @ 2008 11 06, 14:40)
QUOTE(Šilingė @ 2008 11 06, 15:40)
Paskaičiuojam matematiškai - 22-8=? 14
Keist sąlygas
Na bet jai virtuvė kartu su svetaine, kaip pas mane tai oro temperatūra visai nekinta visoje patalpoje, tad pvz pas mane ant palangės virtuvėje kaip rašiau visada +20-+22 laipsniai
Turiu tokį, gal pasirodys keistą klausimą, kaip phalenopsis pražydi, meta po 1 žiedą ar gali nuvysti 2 iš karto? Bl...a nesuprantu ar jis čia aikštijasi ko ar normaliai peržydi, nes 2 žiedai iš karto susiraukšlėjo, o 1 galvą aukštai iškelęs dar
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 11 06, 14:53)
Na bet jai virtuvė kartu su svetaine, kaip pas mane tai oro temperatūra visai nekinta visoje patalpoje, tad pvz pas mane ant palangės virtuvėje kaip rašiau visada +20-+22 laipsniai 
Nuolat stovi termometras ant palangės?
Prie lango,koks jis bebutu,temperatura visada yra keliais laipsniais zemesne:).O tavo gelyte adaptuojasi,imuniteta vesiam orui savinasi 
Papildyta:
Gali ir du ir 4 kristi.Kiek laiko zydejo?
Kambary turiu termometra ir ant palanges prie orchyciu,2 visada rodo 3 *zemesne nei kambario C*
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2008 11 06, 15:00)
Gali ir du ir 4 kristi.Kiek laiko zydejo?
Kambary turiu termometra ir ant palanges prie orchyciu,2 visada rodo 3 *zemesne nei kambario C*