Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(edytka @ 2008 11 06, 10:50)
ziedeliai link stiebo virsunes,paskutinis pumpuriukas koki 3 cm link nudziuvimo.ir bijau kad tas keltonumas slinks zemyn link pumpureliu

Pjaut per pirsta nuo ziedo iki dziuvimo ir patept cinamonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 06, 11:52)
Gal foto imeskit ka, blush2.gif

imesiu po piet butinai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes orchideju myletojos 4u.gif

Turiu as sia gelyte, gavau dovanu. Smulkiais geltonais ziedais. Nuzydejo ji man, as paemiau ir nukirpau tuos kotus iki zemiu blush2.gif nemoksa, nepykit bigsmile.gif
Paskuo pradejo gelsti lapai, as ja kazkaip palikau ant lentynos ir pamirsau, nelaisciau visa vasara, kartais uzpildavau vandens. paskui galvoju reik ja mest , baisi ir negrazi paliko. Tik va, mano drauge sako, nemesk, ziurek, sako lapas gyvas laistyk, priziurek. Nu ir uzsidegiau atgaivinti ja, pradejau myleti baisiai wub.gif ir ji pradejo leisti lapus gal kokie 6 isaugo, o seni nugelto. Paskui pradejo saknis kaip pasiutus leisti, ir dabar dar vis leidzia, jau trys menesiai leidzia saknis kasdien. Ar taip turi but? As vis galvoju gal stiebas netycia, o ziuriu ne saknis. doh.gif

Ar taip turi but?
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2008 11 06, 11:00)
Smulkiais geltonais ziedais.

O kokia rusis?
Atsakyti
sveikutes,turiu as toki klausimeli...gelyte kur savaitgali pirkau apziurejau...saknynas vazonelio dugne be jokio subtrato,toks vaizdas kad ikiso gelyte ir subtrato tik ant virsaus uzbere...ar nereiktu man jos persodint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 11 06, 10:53)
QUOTE(Tina* @ 2008 11 06, 10:46)

esu pastebejus, kad pati tai zinai tikrai nemazai, bet kai kas ko nors klausia, tai nelabai ir atsakai ax.gif mirksiukas.gif

O neatsakau, nes nelaikau save zinove. Na zydi jos pas mane beveik be perstojo, bet tai nereiskia, kad as esu profas ir galiu metytis profaniskais patarimais kairen-desinen. Tad geriau patyliu, o kai tikrai zinau - atsakau. Kaip sakoma: "Joks priešas nėra blogesnis negu blogas patarimas".
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 11 06, 11:09)
sveikutes,turiu as toki klausimeli...gelyte kur savaitgali pirkau apziurejau...saknynas vazonelio dugne be jokio subtrato,toks vaizdas kad ikiso gelyte ir subtrato tik ant virsaus uzbere...ar nereiktu man jos persodint? g.gif

Jei nori,gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 06, 12:11)
Jei nori,gali smile.gif

o galima i ta pati vazoneli?ar reiktu didesnio? g.gif
Atsakyti
MERGOS,BAIKIT VIENA SYKI ,KIEKVIENA TURIM SAVO SPECIFIKA IR PRIEZIUROS BUDA.VIENOS MOKEMES,KITOS PRAKTIKOS IGUDZIU TURIM,TRECIOS -TIESIOG DIEVO DOVANA IR PATARTI GALIM VISOS.kIEKVIENA TUREJOM ATSISVEIKINT SU KOKIU AUGALU,BET JUK VISOS MOKOMES!!!!
http://www.flickr.co.../in/set-209252/
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2008 11 06, 11:12)
o galima i ta pati vazoneli?ar reiktu didesnio? g.gif

ar pas pacia phaleonopsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 06, 12:07)
O kokia rusis?

stai tokia, tik geltonais ziedukais

user posted image
Atsakyti
Ei merginos nesipykite, tik man čia liūdnoka pasidarė kai nėra renos, mergos ir kitų dar neišvardintų, ir šiaip ten vakar įlindau pas jus į tą temą ir iškarto užsišokau ant žinutės "kiek kabančių apačioje" tai va taip ir nusivyliau jumis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 06, 12:17)

ar pas pacia phaleonopsis g.gif

taip
Papildyta:
4u.gif gal kas is zinoviu pasakys kas mane ruosiasi ziedeliais pradziuginti?
esu lope paskutine,istryniau laiskus kur gelyciu pavadinimus atsiunte.padekit jei kas zinot kas cia

user posted image

user posted image

ir va dar viena

user posted image
Atsakyti