Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

QUOTE(liūtuke @ 2008 11 19, 22:43)
Bandau apsaugoti nepatyrusias nuo dezinformacijos... Manęs asmeniškai tai neveikia .Patirties turiu ir ne vadovėlinės, ar kur nors nugirstos...Kai viską patiri savo kailiu jauti atsakomybę ir už tą - kas skaitys. Šaunu, jei prieš vykdama ,, ten kur daug saulės"  pasidarys tyrimus, o jei pasikliaus SM perskaityta fraze, kad TR gerti nereikia? Kas gali garantuoti, kad nuo paskutines tabletės jis dar veiks apie 1savaitę? Juk tai taip individualu. Mano patirtis,  taip pat  - individuali.
Palieku kiekvienai spręsti pačiai. Sėkmės! 4u.gif

juk pati ir rasei,kad kiekviena atsakom uz savo veiksmus smile.gif
tuo labiau,kad kiekviena cia rasom tik "is savo varpines", diskutuojam, dalinames informacija ir isgyvenimais...jei nori visas apsaugot nuo dezinformacijos,tai taip iseina, kad nei viena cia negalim rasyti, juk tu nebusi garantuota uz mano zodzius, ka as parasiau,kas vienam nutiko, nereiskia, kad nutiks ir kitam.. o cia jau dezinformacija, tavo zodziais tariant, kurios skleisti juk negalima g.gif
ir as gi pabreziau,kad tiroxino nutraukimas priklauso nuo kraujo tyrimu rezultatu..
beje, si visa informacija nebuvo mano issigalvota, girdejau savo ausim is gydytoju,o cia jau kiekvienos skaitancios reikalas,kaip ta informacija pasinaudot, juk nesam mazi vaikai, kam bus neaisku, pasiklaus paciu gyd. doh.gif

viskas, baigiu sia diskusija..

linkiu sveikatytes visoms ir TEISINGOS informacijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IRMUSSKA @ 2008 11 20, 08:44)
Pritariu tau JUSTji,kadangi pati geriu tiroxina jau 8metai,truputi patirties turiu,na ir gydytoja visada pabrezia,jeigu vyksti i pajuri vaistus gali gerti kas antra arba kas trecia diena,na o seip labai karsta diena galima isgerti puse skirtos dozes,kad sirdies neapkrauti.Tai darau pati ir viskas ok.Aisku,nereiketu to piknaudziauti,noriu geriu,noriu-ne.

cia dar vienas irodymas, kad mano zodziai nera isgalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2008 11 20, 19:42)
juk pati ir rasei,kad kiekviena atsakom uz savo veiksmus smile.gif
tuo labiau,kad kiekviena cia rasom tik "is savo varpines", diskutuojam, dalinames informacija ir isgyvenimais...jei nori visas apsaugot nuo dezinformacijos,tai taip iseina, kad nei viena cia negalim rasyti, juk tu nebusi garantuota uz mano zodzius, ka as parasiau,kas vienam nutiko, nereiskia, kad nutiks ir kitam.. o cia jau dezinformacija, tavo zodziais tariant, kurios skleisti juk negalima g.gif
ir as gi pabreziau,kad tiroxino nutraukimas priklauso nuo kraujo tyrimu rezultatu..
beje, si visa informacija nebuvo mano issigalvota, girdejau savo ausim is gydytoju,o cia jau kiekvienos skaitancios reikalas,kaip ta informacija pasinaudot, juk nesam mazi vaikai, kam bus neaisku, pasiklaus paciu gyd.  doh.gif

viskas, baigiu sia diskusija..

linkiu sveikatytes visoms ir TEISINGOS informacijos 4u.gif
Papildyta:
cia dar vienas irodymas, kad mano zodziai nera isgalvoti mirksiukas.gif

Ok, baigiam smile.gif Pažadu, daugiau tau nieko nerašyti smile.gif
Ir tau sveikatėlės, geros nuotaikos ir kuo geriausios kloties! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 20 lapkričio 2008 - 20:51
Nu jo.... smile.gif o ar žinot gal kokiu istoriju kitu zmoniu kuriem buvo pasakyta gersi tiroksina visa gyvenima , bet jie negeria jo patys savavaliskai nutrauke ir gerai jauciasi ?
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 20, 20:46)
Ok, baigiam smile.gif Pažadu, daugiau tau nieko  nerašyti smile.gif
Ir tau sveikatėlės, geros nuotaikos ir kuo geriausios kloties! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nuosirdziai tau aciu mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 20, 21:51)
Nu jo.... smile.gif o ar žinot gal kokiu istoriju kitu zmoniu kuriem buvo pasakyta gersi tiroksina visa gyvenima , bet jie negeria jo patys savavaliskai nutrauke ir gerai jauciasi ?

Zinau. Mano pazistamai isoperavo puse skydliaukes, gere vaistus kokius 6 metus, jei ne ilgiau. Dabar jau pusmetis kaip negeria, nes tyrimai geri. Tik ne savavaliskai nutrauke, o gyd. leidus. O tyrimus daro kas 6 men. pastoviai.
Visas "fintas" ir yra tame, kad be tiroksino turetu but blogai, ji geriant - gerai. Mano tos pazistamos atveju taip ir yra. Tiktai is kai kuriu postu supratau, kad jusm nera gerai vartojant tiroksina. Tai ar nebus cia atvejai kai vis tik nera susireguliaves tas reikiamas hormonu kiekis ir bloga butent nuo to, o ne nuo tiroksino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanit: 21 lapkričio 2008 - 11:45
Wow , puiku smile.gif gyventi su puse skydliaukes ir negert nieko ir viskas tvarkoj , nu faina
Papildyta:
Na nezinau , pas mane taip sokineja tie hormonai , nestovi ... pvz buvo normoj o po savaites jau ne normoj ir taip sokineja
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 21, 12:52)
Wow , puiku smile.gif gyventi su puse skydliaukes ir negert nieko ir viskas tvarkoj , nu faina
Papildyta:
Na nezinau , pas mane taip sokineja tie hormonai , nestovi ... pvz buvo normoj o po savaites jau ne normoj  ir taip sokineja

Man daktare sake, kad taip daznai buna - jei tai likuse puse yra gera, tai ji ir gamina visa reikiama kieki hormonu. Bet matyt ne visiems...
Atsakyti
as tai esu su visa skydliauke bet man sokineja na nieko keisto juk geriu dar tik 3 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 21, 15:04)
as tai esu su visa skydliauke bet man sokineja na nieko keisto juk geriu dar tik 3 men smile.gif

Tai kol susireguliuoja reikia laiko.
Tik maziau tu del visko pergyvenk, isvaziuok i kokia kelione, uzsiimk nauja veikla. Paflirtuok su kuo nors per interneta tongue.gif
Atsakyti
jo biggrin.gif ta dabar ir darau biggrin.gif
Atsakyti
O jūs nepastebėjot skausmų kojų , rankų , sanarių ? nes pvz aš ir dar viena iš šito forumo abiem tiroiditas ir skauda kojas , rankas , nesuprasi cia sanariai ar kaulai , bet nemalonu ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 22, 01:53)
O jūs nepastebėjot skausmų kojų , rankų , sanarių ? nes pvz aš ir dar viena iš šito forumo abiem tiroiditas ir skauda kojas , rankas , nesuprasi cia sanariai ar kaulai , bet nemalonu ... smile.gif

aha, sanariai tai man paskauda... buna daznai reaktyviniai artritai. O jei susalu - ta is kart skauda. Nezinau tik, ar cia sieti su skydliauke ar tiesiog kita liga ir tiek g.gif
Atsakyti