QUOTE(liūtuke @ 2008 11 19, 22:43)
Bandau apsaugoti nepatyrusias nuo dezinformacijos... Manęs asmeniškai tai neveikia .Patirties turiu ir ne vadovėlinės, ar kur nors nugirstos...Kai viską patiri savo kailiu jauti atsakomybę ir už tą - kas skaitys. Šaunu, jei prieš vykdama ,, ten kur daug saulės" pasidarys tyrimus, o jei pasikliaus SM perskaityta fraze, kad TR gerti nereikia? Kas gali garantuoti, kad nuo paskutines tabletės jis dar veiks apie 1savaitę? Juk tai taip individualu. Mano patirtis, taip pat - individuali.
Palieku kiekvienai spręsti pačiai. Sėkmės!
Palieku kiekvienai spręsti pačiai. Sėkmės!

juk pati ir rasei,kad kiekviena atsakom uz savo veiksmus

tuo labiau,kad kiekviena cia rasom tik "is savo varpines", diskutuojam, dalinames informacija ir isgyvenimais...jei nori visas apsaugot nuo dezinformacijos,tai taip iseina, kad nei viena cia negalim rasyti, juk tu nebusi garantuota uz mano zodzius, ka as parasiau,kas vienam nutiko, nereiskia, kad nutiks ir kitam.. o cia jau dezinformacija, tavo zodziais tariant, kurios skleisti juk negalima

ir as gi pabreziau,kad tiroxino nutraukimas priklauso nuo kraujo tyrimu rezultatu..
beje, si visa informacija nebuvo mano issigalvota, girdejau savo ausim is gydytoju,o cia jau kiekvienos skaitancios reikalas,kaip ta informacija pasinaudot, juk nesam mazi vaikai, kam bus neaisku, pasiklaus paciu gyd.

viskas, baigiu sia diskusija..
linkiu sveikatytes visoms ir TEISINGOS informacijos

Papildyta:
QUOTE(IRMUSSKA @ 2008 11 20, 08:44)
Pritariu tau JUSTji,kadangi pati geriu tiroxina jau 8metai,truputi patirties turiu,na ir gydytoja visada pabrezia,jeigu vyksti i pajuri vaistus gali gerti kas antra arba kas trecia diena,na o seip labai karsta diena galima isgerti puse skirtos dozes,kad sirdies neapkrauti.Tai darau pati ir viskas ok.Aisku,nereiketu to piknaudziauti,noriu geriu,noriu-ne.
cia dar vienas irodymas, kad mano zodziai nera isgalvoti