Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

nu va o man mama nupirko tu imuno spektrum su eziuole , ka dabar daryt , sakys , kad vel maivausi
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 15, 19:45)
nu va o man mama nupirko tu imuno spektrum su eziuole , ka dabar daryt , sakys , kad vel maivausi

Nezinau g.gif - gal paklausk savo gydytojos? As tai irgi ja aktyviai gerdavau imunitetui stiprinti, bet dabar negeriu, nes jau ne pirma karta apie ja taip esu girdejusi... ai, geriau nerizikuoti, nes ir taip jau ta skydliauke paslijusi. Zinoma, nuo vieno buteliuko gal nieko bloga, bet kai daug - tai gal geriau vengti...
Atsakyti
Ziuriu tema baigiasi, - gal einu pradesiu kurti nauja, kad kartais nepritruktume, kur kalbetis hihihi.gif
Atsakyti
gydytoja sake , kad sergant autoimuno kaip tik reik daug papildu stiprinanciu imuniteta smile.gif nes tiroiditas silpnina visa imuniteta ..... hey hey kas sukurs nauja tema ? smile.gif bet kaip tau smagiai krenta kg , man tai jau menuo laiko stovi ir nejudi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 15, 20:12)
gydytoja sake , kad sergant autoimuno kaip tik reik daug papildu stiprinanciu imuniteta smile.gif nes tiroiditas silpnina visa imuniteta ..... hey hey kas sukurs nauja tema ? smile.gif bet kaip tau smagiai krenta kg , man tai jau menuo laiko stovi ir nejudi  smile.gif

Jau kuriu - imesiu tuoj nuoroda naujos temos 4u.gif
Papildyta:

Nauja, IV-oji tema yra ČIA
Papildyta:
gydytoja sake , kad sergant autoimuno kaip tik reik daug papildu stiprinanciu imuniteta smile.gif nes tiroiditas silpnina visa imuniteta ..... hey hey kas sukurs nauja tema ? smile.gif bet kaip tau smagiai krenta kg , man tai jau menuo laiko stovi ir nejudi  smile.gif

Lucero - imuniteta butina stiprinti, tik matyt mums tam tikslui eziuole netinka g.gif
Kg man krito lotuliukas.gif - dabar zinok stovi vietoje, kaip ozys lotuliukas.gif - reiks imtis priemoniu... reikia sportuoti, bet dabar labai tingiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 15 gruodžio 2008 - 19:40
QUOTE(Dagilis @ 2008 12 15, 18:22)
Va, mergaites, viename straispnyje perskaiciau: "Tie, kurie serga hyperfunkcija, turetu vengti daug kalcio, jei ji vartoja, tai tik kartu su magniu. Taipogi rekomenduojama vengti eziuoles, sergant autoimuninemis ligomis". Cia tiesiog radau zurnale vienos gydytojos straipsni.

cia kaip supratau, tik hiperfunkcijai negalima g.gif
lucero, tau kiek pamenu, hipofunkcija, taip,kad buk rami ir daug vitaminu vartok biggrin.gif mirksiukas.gif

as irgi cosmopolitane skaiciau,kad prie hipofunkcijos reikia naudoti papildomai kalcio, kad veliau nepradetu reteti kaulinis audinys...ar kazkas pan smile.gif bet irgi, kartu su magniu, nes taip kalcis yra geriau isisavinamas mirksiukas.gif mirksiukas.gif

ar jauciat, mergaites, artejant sventes user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 15 gruodžio 2008 - 19:52
QUOTE(JUSTji @ 2008 12 15, 20:51)
cia kaip supratau, tik hiperfunkcijai negalima g.gif
lucero, tau kiek pamenu, hipofunkcija, taip,kad buk rami ir daug vitaminu vartok biggrin.gif  mirksiukas.gif

aha, cia hiperfunkcijai taip su ta eziuole... hipofunkcijai turbut galima.
Atsakyti

skaitinėju čia pas jus mergaitės, įsiterpsiu ir aš pirmą kartą pagaliau:)
kažkaip keistai čia tau pasakė dėl imuniteto stiprinimo... jeigu sergi autoimunine liga, tai reiškia imunitetas kovoja prieš nuosavas ląsteles. tai kuo labiau jį stiprini, bent jau apie vaistus ir kai kuriuos skiepus tai galioja, tai tuo labiau gali suaktyvinti ir pačią ligą. dar dėl natūralių priemonių kai žuvies taukai ar ežiuolė nepaklausiau gyd, bet nevartoju dėl visa ko....

man skydliaukė buvo neatsistačius ir svoris augo po gimdymo pusantrų metų, kol vėl nepastojau ir persileidau, nuo to laiko visi skydliaukės tyr idealūs, bet užtat nustatė kitą autoimuninę ligą verysad.gif
Atsakyti
Tas tiroiditas slopina hormonu gamyba , todel silpneja ir imunitetas , ji reik papildomai stiprinti ....wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 16, 00:39)
Tas tiroiditas slopina hormonu gamyba , todel silpneja ir imunitetas , ji reik papildomai stiprinti ....wink.gif

tas tai taip, bet "autoimunui" apibendrinti šitas dalykas tikrai netinka g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti