Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

QUOTE(Dalbara @ 2006 12 27, 19:21)
Pardon susimaišiau  blush2.gif  apie dekoratyvinį gruntą rašoma šitoj temoj tik paversk atgal  mirksiukas.gif

jo kai atbulai skaičiau tai radau temos pradžioj, tik ar įmanomas toks grubus reljefas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2006 12 27, 20:32)
Nelabai supratau as komentara  g.gif Patys viska darem,nes normaliu darbuotoju nera.Viska visi daro ant juoko. Tad,kad nereiktu 10kartu viska perdayti,tai patys ir pasidarem.

O aš nesupratau atsakymo, nes ne apie darbuotojus kalbėjom, o apie tapetus biggrin.gif
O mes patys darysim, nes vietoj to ka meistram sumokesim, geriau ka nors namams nupirksim ir daugiau pasidarysim. Padės tik vonia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 27 gruodžio 2006 - 22:55
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 27, 23:55)
O aš nesupratau atsakymo, nes ne apie darbuotojus kalbėjom, o apie tapetus biggrin.gif
O mes patys darysim, nes vietoj to ka meistram sumokesim, geriau ka nors namams nupirksim ir daugiau pasidarysim. Padės tik vonia.

Man tai gaila butu pinigeliu moketi uz tapetavima kazkam. Nera toks jau sudetingas darbas- tapetu klijavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2006 12 28, 09:46)
Man tai gaila butu pinigeliu moketi uz tapetavima kazkam. Nera toks jau sudetingas darbas- tapetu klijavimas smile.gif

Gaila ne gaila, turėtume milijonus, patikėtume kas geriau moka, bet kai skaičiuoji ir žinai, kad už darbą šitokie pinigai doh.gif geriau pavargt kruopščiau, ir baldus nusipirkt vietoj to
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 12 27, 20:48)
jo kai atbulai skaičiau tai radau temos pradžioj, tik ar įmanomas toks grubus reljefas g.gif

Šiais laikais manau viskas įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums sitas tapetas? tongue.gif
user posted image
Atsakyti
O tu visą kambarį tokiais klijuot nori blink.gif
Atsakyti

aha, ir dar lubas, o ka?
juokauju biggrin.gif
dvi sienas, is kuriu viena bus beveik avisa apstatyta, kitos dvi dazytos linen white ax.gif

QUOTE(Dalbara @ 2007 01 02, 14:33)
O tu visą kambarį tokiais klijuot nori  blink.gif

Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2006 12 22, 10:17)
gal kas pasakysit kiek laiko IRIS veza uzsakytus tapetus blush2.gif
bijau kad gali prireikt po kokiu dvieju savaiciu blush2.gif

man atrodo, min 2sav.

QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 22, 13:16)
Nezinau, mes patys viska darysim, su dazymu galim ir nusigrybaut  mirksiukas.gif

o nenorit klijuoti dazomais tapetais ir po to dazyti kaip nors, nes as tai nedrisciau virtuves kokiais pigiais klijuoti, tik labai atspariais, o jie ir kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 02, 13:38)
aha, ir dar lubas, o ka?
juokauju  biggrin.gif
dvi sienas, is kuriu viena bus beveik avisa apstatyta, kitos dvi dazytos linen white  ax.gif

Nieko ax.gif jei patinka klijuok ir sienas ir lubas hihihi.gif bet atmink kad tokia ryški spalva kelia krausjospūdį ir didina agresiją o jei daug laiko praleisi tokiam kambary vakare su tavim vyras nebesusišnekės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 02 sausio 2007 - 14:55
QUOTE(Forma @ 2007 01 02, 14:47)
man atrodo, min 2sav.
o nenorit klijuoti dazomais tapetais ir po to dazyti kaip nors, nes as tai nedrisciau virtuves kokiais pigiais klijuoti, tik labai atspariais, o jie ir kainuoja.

Tai taip ir darysim, papigiaisko nieko nededam, juk sau biggrin.gif o dar kai meistram duot nereik, ant mewdziagu negailim biggrin.gif

klijuosim, ne stiklo, o panasius, ten kur salia stiklo tapetu padeta buna salia biggrin.gif pamirszau kaip vadinasi smile.gif Fryzelino, flyzerino doh.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 03, 23:28)
klijuosim, ne stiklo, o panasius, ten kur salia stiklo tapetu padeta buna salia biggrin.gif pamirszau kaip vadinasi smile.gif Fryzelino, flyzerino  doh.gif  wacko.gif

čia gal tokie be jokio rašto plonyčiai?

kur kaune yra specializuotos tapetų parduotuvės, nes tose kur prekiauja viskuo jokios informacijos negausi, nes jie tik mato rašto ir kainos ar spalvos skirtumus doh.gif
Atsakyti