Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 24, 20:41)
kaip man tokie tapetai patinka  wub.gif
user posted image

thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Man irgi jie superiniai. Ypa2 6okolado spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 06 24, 19:43)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif
Man irgi jie superiniai. Ypa2 6okolado spalvos  wub.gif

Man irgi tokie labai patinka, tik bijau, kad greitai is mados dings ir reikes ieskoti kazko kito...
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 06 26, 16:33)
Man irgi tokie labai patinka, tik bijau, kad greitai is mados dings ir reikes ieskoti kazko kito...

Aij, dzin, dėsiu tokių raštuotų vieną ar dvi sienas visam bute. Tai tiek jau to.... Išeis iš manos, užknis - imsiu, nuupsiu ir perklijuosiu. Didelio čia daikto, ne taip ir sunku.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 15, 11:38)
o jei dazytume tai vien uz dazus reiktu apie 500lt sumoket,

nu laba diena blink.gif as virtuvei, kambariui ir kolidoriui tikrai tiek nemokejau schmoll.gif g.gif ir tikrai ne pigiausius pirkom g.gif
Atsakyti
QUOTE(mantra @ 2007 06 22, 15:00)
http://www.wolcolor.net/produktai.html

Turbut apie siuos skystus tapetus turi omeny mirksiukas.gif
Papildyta:
www.wolcolor.net

pataisymas  4u.gif

Aciu labai wub.gif
Atsakyti
Supermamytės, iki rugsėjo norime vaikams ištapetuoti kambarį. Radome tapetus, kokių norėjome, bet dar tik užsakė, ir neaišku ar po mėnesio bus verysad.gif . O daugiau neradome tokių, kad labai patiktų, nes norime būtent gelsvo atspalvio.
Tai va, kadangi aš iš Šiaulių, tai kilo tokia mintis palėkti iki Kauno, vistiek man atrodo Kaune didesnis pasirinkimas. Gal galit, kaunietės pasakyti, kur tikrai platus tapetų pasirinkimas (ir keraminių plytelių būtų gerai pasižvalgyti) mirksiukas.gif smile.gif .
Atsakyti
vene, jei nori vienoj vietoj, nemažas pasirinkimas yra Senukuose, Draugystės gatvėj, netoli bazių. Ten ir plytelių, ir tapetų, ir fototapetų pasižiūrėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 28, 19:58)
vene, jei nori vienoj vietoj, nemažas pasirinkimas yra Senukuose, Draugystės gatvėj, netoli bazių. Ten ir plytelių, ir tapetų, ir fototapetų pasižiūrėsi  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif . O kaip "Megos" senukuose? Va, dar internete radau- "Iris", "Arsenalas", Urmo bazės Pramonės prospekte-gal ir ten verta pasidairyti? ax.gif
Atsakyti
Man pačiai megos senukuose sakė, kad didesnis plytelių pasirinkimas- Draugystės senukuose smile.gif
Dar gali apsilankyt 1000 plytelių, Savanoriuose, priešais HyperMaximą (aš ten savo virtuvės dekoro plyteles pirkau).
IRIS - irgi netoli.
Atsakyti
Ačiū labai, niuma 4u.gif . Pirmadienį turbūt važiuosim, tikiuosi, kad ką nors išsirinksime smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 07 28, 18:54)
Supermamytės, iki rugsėjo norime vaikams ištapetuoti kambarį. Radome tapetus, kokių norėjome, bet dar tik užsakė, ir neaišku ar po mėnesio bus  verysad.gif . O daugiau neradome tokių, kad labai patiktų, nes norime būtent gelsvo atspalvio.
Tai va, kadangi aš iš Šiaulių, tai kilo tokia mintis palėkti iki Kauno, vistiek man atrodo Kaune didesnis pasirinkimas. Gal galit, kaunietės pasakyti, kur tikrai platus tapetų pasirinkimas (ir keraminių plytelių būtų gerai pasižvalgyti)  mirksiukas.gif  smile.gif .

Man tai Šiauliuose Jupojos miestelyje patinka. Plytelių tikrai gražių yra (bent jau voniai tik ten ir radau patinkančias, nors Vilniuje pusę parduotuvių išvaikščiojau). O tapetų.... tiesiog reikia užsakyti, kad parvežtų (paprastai Jupoja nepasišiukšlina ax.gif )
Atsakyti
Mes jau apsipirkome ax.gif . Daug Kauno parduotuvių išvaikščiojom. Pati pirmoji buvo "Megos senukai", kur galiausiai čia sugrįžome ir įsigijome tai, ko norėjome bigsmile.gif. Ypač plytelių nemažas pasirinkimas. Tapetų spalva man labai patiko, nemoku net nusakyti, kaip ir geltona, bet su persiko atspalviu - gyva, šviesi spalvytė. Buvo verta palėkti į Kauną biggrin.gif .
Atsakyti