Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

QUOTE(maidana @ 2009 03 10, 11:52)
.Nesu kolekcininkė,taigi turiu apie 30 gražuolyčių mirksiukas.gif

O kada ją tampama? mirksiukas.gif
Smagu girdėti kad gėlytės suprato tavo grasinimus! thumbup.gif
Atsakyti
Ant mano palangės, po žiemos miego, pirmoji pažydo Red October:
user posted image

Kažkada labai norėjau raudonai žydinčios sanpaulijos. Bet ji ne raudona, o tikra vyšnia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvute: 10 kovo 2009 - 14:41
Maidana, Lasvute,

kokie grazus ziedai wub.gif

Sigute***, pasirodyk ir savo palange ax.gif kaip tavosios grazuoles atrodo

man taip grazu, ziureciau ziureciau. ypatingai grazu, kai matai, ne kaip turetu atrodyti, o kaip atrodo pas jus uzaugintos ir prazydusios biggrin.gif sakyciau, ikvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 03 04, 11:28)
Pasirodysiu, kiek užaugo Frozen in time vaikai.
user posted image

Kerpena, čia jūsiškių 'Frozen in time' tos pačios kartos sesutės smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 10 kovo 2009 - 21:18
Oho kokios gražuolės sesutės wub.gif
Aš prasčiau auginu.
Ar jūsiškės po lempom auga?
Atsakyti
Kerpena, vėlų rudenį ir žiemą maniškės auga po lempomis. Tik manau, joms ten nelabai šviesos užtenka. Dėl to, kad kamabryje nedaug vietos, nedidelis stelažiukas padarytas tokių matmenų, kad lentynai dviejų lempų būtų per daug, o vienos lyg ir per mažai. Per žiemą senesni augalai beveik nežydėjo. Tik tiek, kad stelaže jiems šilčiau nei ant palangės. O vaikučius auginti visai gerai - neblogai jie auga. taigi ir aš džiaugiuosi, kad jau pavasaris ir jau greitai susikrausiu gėlyną ant palangės ax.gif
Atsakyti
Kerpena, jūs gerai auginate, vaikučiai, gražūs, neišstypę thumbup.gif Maniškės vėlų rudenį ir žiemą maniškės auga po lempomis. Tik manau, joms ten nelabai šviesos užtenka. Dėl to, kad kamabryje nedaug vietos, nedidelis stelažiukas padarytas tokių matmenų, kad lentynai dviejų lempų būtų per daug, o vienos lyg ir per mažai. Per žiemą senesni augalai beveik nežydėjo. Tik tiek, kad stelaže jiems šilčiau nei ant palangės. O vaikučius auginti visai gerai - neblogai jie auga. taigi ir aš džiaugiuosi, kad jau pavasaris ir jau greitai susikrausiu gėlyną ant palangės ax.gif
Atsakyti
Kerpena, jūs gerai auginate, vaikučiai, gražūs, neišstypę thumbup.gif Maniškės vėlų rudenį ir žiemą maniškės auga po lempomis. Tik manau, joms ten nelabai šviesos užtenka. Dėl to, kad kamabryje nedaug vietos, nedidelis stelažiukas padarytas tokių matmenų, kad lentynai dviejų lempų būtų per daug, o vienos lyg ir per mažai. Per žiemą senesni augalai beveik nežydėjo. Tik tiek, kad stelaže jiems šilčiau nei ant palangės. O vaikučius auginti visai gerai - neblogai jie auga. taigi ir aš džiaugiuosi, kad jau pavasaris ir jau greitai susikrausiu gėlyną ant palangės ax.gif
Atsakyti
Atsakyti
na, ir pridirbau blush2.gif Buvo užlūžęs exploreris ir rodė, kad žinutė neišsisiuntė. Tikiuosi, administratorius neužpyks ir sutvarkys...
Atsakyti
sveikutes ar priimsite mane? smile.gif
tik nesupykite kad iskart su klausimais biggrin.gif
kas per pavadinimas pirmos prazydusios siemet pas mane ?

user posted image
Atsakyti
Pagal nuotrauką pavadinimą galima tik spėti, o tikrai pasakys - nelabai. Ir paprastai tai nedaroma. O baltažiedžių sanpaulijų, panašių į jūsiškę, yra daug veislių. Reikėtų teirautis žmogaus, iš kurio gavote šį augalą
Atsakyti