Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

purškimas per lapus visada efektyvesnis,lygiai taip pat tręšimas per lapus sanpaulijoms labiau patinka,tik tiek,kad ne visiems tai priimtinas būdas 4u.gif Previcuras naudojamas gydymui tik pasirodzius pirmiesiems ligos pozymiams,jei liga "pažengus" nieko nebus.Ir proporcijos skiriasi vaisto profilaktikai ir gydymui.Gydymui aš jo nenaudoju,tik profilaktikai ir 7,5ml. ant 5litru vandens ne tiek jau ir daug,man 30ml. buteliuko 3 metams uztenka 4u.gif Gydymui reiktų 3ml. 1 litrui vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 11 lapkričio 2008 - 09:02
Alyvuoge+, ar jau pasveikot?

Kaip kolekcija išgyveno?
Atsakyti
Nepasveikau,siandien viena lentyna gesinsiu,mazeja grazuoliu pamazu
Atsakyti
Panos, ar nepastebėjot, kai aplanko kokie negerumai namuose ar ligos, tai ir gėlytės miršta?
Aš jau eilę metų stebiu tokią tendenciją unsure.gif

Alyvuoge, linkim Jums greito pasveikimo 4u.gif , jau pasiilgom meniškų žibučių nuotraukyčių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 11 11, 10:25)
Nepasveikau,siandien viena lentyna gesinsiu,mazeja grazuoliu pamazu

Vajei kaip gaila verysad.gif Man jūsų gėlynas akyse dar dabar stovi smile.gif Tiek gražuolių vienoj vietoj dar nebuvau mačius...
Papildyta:
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 11 11, 10:00)
lygiai taip pat tręšimas per lapus sanpaulijoms labiau patinka,tik tiek,kad ne visiems tai priimtinas būdas 

Va apie trešimą per lapus tai aš išvis negirdėjus blush2.gif reiks pasieškot info
Atsakyti
Alyvuoge, daug daug sveikatos - pačiai ir gėliukams 4u.gif Kad ir kaip dabar būtų sunku, praeis tas negandų metas ir vėl bus šviesiau...
Atsakyti
Dėkui visoms už palinkėjimus aciuks.gif Kad ir sanpaulijų mažėjimo metas atėjo,bet vistiek yra kas žydi ir džiugina mirksiukas.gif
Buckeye Cherry Freckles
user posted image
Atsakyti
Alyvuogė+ , labai meniška nuotrauka, ypač įdomus apšvietimas ir pati žibutė nuostabi wub.gif
Atsakyti
Labas, Alyvuoge+, ar atpažįsti?
user posted image
Atsakyti
Nebelabai jau atpažįstu,bet galvoju,kad tai galėtų būti EK-Dikaja orchideja g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinot, nuo ko gali dziuti ziedu pumpureliai? Vos islenda ir pradeda dziuti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2008 11 14, 12:46)
Merginos, gal kuri zinot, nuo ko gali dziuti ziedu pumpureliai? Vos islenda ir pradeda dziuti  unsure.gif

gal oras kambary per sausas g.gif Ar per mazai palaistei g.gif
Atsakyti