Kiek nuostabiu ziedeliu
Grazus pirmadienis
Laba diena
Turiu ir aš viena gražuolę sanpauliją, į darbą atsinešiau gegužės mėn. tai žydi iki šiol, krauna ir krauna žiedus
...... negaliu atsidžiaugti!
Bet..... kai pamačiau kokius grožius Jūs čia auginate
, neatsispyriau, įsinorėjau praskaidrinti savo gyvenimą kerinčiais žiedais.
Žadu įsigyti keleta ir įsilieti į Jūsų gretas
.............
Turiu ir aš viena gražuolę sanpauliją, į darbą atsinešiau gegužės mėn. tai žydi iki šiol, krauna ir krauna žiedus
Bet..... kai pamačiau kokius grožius Jūs čia auginate
Žadu įsigyti keleta ir įsilieti į Jūsų gretas
Matyt mintys sklando kažkur ore. Kai tik pagalvojau, kad sanpaulijų tema apmirus ir nufotografavau kelias saviškes, užėjus randu gražių žiedelių pridėta.
Graži Goluboj tuman, o pas mane tokiu pavadinimu pražydo visiškai mėlynai, be baltumo.
Miniukės labai įspūdingos.
goya, sveika prisijungus
mano "pavasaris":
Heartland's Lime Sherbet įsižydi:

Playful Spectrum:

Pirmasis Private Dancer žiedas. Jos lapų margumą kažkas pavogė. Dar matyti, kokie margi buvo, pas mane nei vienas margas neišaugo:

Neveislinė pražydo antrą kartą:
Graži Goluboj tuman, o pas mane tokiu pavadinimu pražydo visiškai mėlynai, be baltumo.
Miniukės labai įspūdingos.
goya, sveika prisijungus
mano "pavasaris":
Heartland's Lime Sherbet įsižydi:

Playful Spectrum:

Pirmasis Private Dancer žiedas. Jos lapų margumą kažkas pavogė. Dar matyti, kokie margi buvo, pas mane nei vienas margas neišaugo:

Neveislinė pražydo antrą kartą:
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 17, 15:48)
o pas mane tokiu pavadinimu pražydo visiškai mėlynai, be baltumo.
Kerpena, oi kiek zydinciu grazuoliu pas Tave
Suzinojau, kad marguma gali "pavogti" siluma
QUOTE(l@n@ @ 2008 11 17, 16:07)
Kerpena, oi kiek zydinciu grazuoliu pas Tave
Suzinojau, kad marguma gali "pavogti" siluma
Nežinau, ar sportavo, gal ten veislė sumaišyta, nes vaikiuką gavau pamokos susitikimo metu iš Ren, mačiau dar kažkuri rodėsi irgi man rodos iš to paties šaltinio, irgi žydėjo mėlynai.
O margumas dingo pas mane ir viskas - ir šilta buvo, ir šalta.
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 17, 17:00)
Nežinau, ar sportavo, gal ten veislė sumaišyta, nes vaikiuką gavau pamokos susitikimo metu iš Ren, mačiau dar kažkuri rodėsi irgi man rodos iš to paties šaltinio, irgi žydėjo mėlynai.
Tai net nežinau kuo ją dabar laikyti - sportu, Noidu ar dar kuo...
Idomu butu suzinoti is ko Ren gavo ,gal kas paaisketu del vardo
QUOTE(l@n@ @ 2008 11 17, 17:12)
Kad aš neturiu, jos koordinačių, nes ji RS prisiregistravus, o aš ten nesu prisiregistravus. mačiau ir parodoje jos kolekcijoj buvo tą sanpaulija su tuo pavadinimu, bet žydinti mėlynai.
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 17, 15:48)
mano "pavasaris":
Kerpena, koks žavus žydintis pavasaris
QUOTE(ausrazs @ 2008 11 17, 20:40)
Kerpena, koks žavus žydintis pavasaris
Čia jau kažkada su Sigute aptarėm, kad gal ji ir veislinė kokia, bet vardas nežinomas, nes iš ko gavau jokių vardų nežinojo.
Dar truputis pavasario.
Čia kažkada kalbėjom apie rudeninius lapelių sodinimus.
23 Rečka Severka iš Ausmos gauti lapelia (dėl viso pikto davė 3) visi apsivaikavo.

O čia Ness Forever Pink. Gėlė nupuvo, ir išrinkti 4 padoriausiai atrodę lapeliai visi išleido šaknis. 2 Pasodinau, o dar du mirko, mirko, žiūriu - vandeny vaikai kalasi.
Kur pirmiau pasodininau, dabar taip atrodo:
23 Rečka Severka iš Ausmos gauti lapelia (dėl viso pikto davė 3) visi apsivaikavo.

O čia Ness Forever Pink. Gėlė nupuvo, ir išrinkti 4 padoriausiai atrodę lapeliai visi išleido šaknis. 2 Pasodinau, o dar du mirko, mirko, žiūriu - vandeny vaikai kalasi.
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 17, 21:53)
Dar truputis pavasario.

Aš kaip visai žalia gėlių augintoja,