Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

Kiek nuostabiu ziedeliu thumbup.gif wub.gif Grazus pirmadienis 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Turiu ir aš viena gražuolę sanpauliją, į darbą atsinešiau gegužės mėn. tai žydi iki šiol, krauna ir krauna žiedus thumbup.gif ...... negaliu atsidžiaugti! wub.gif
Bet..... kai pamačiau kokius grožius Jūs čia auginate wub.gif , neatsispyriau, įsinorėjau praskaidrinti savo gyvenimą kerinčiais žiedais. smile.gif
Žadu įsigyti keleta ir įsilieti į Jūsų gretas ax.gif .............
Atsakyti
Matyt mintys sklando kažkur ore. Kai tik pagalvojau, kad sanpaulijų tema apmirus ir nufotografavau kelias saviškes, užėjus randu gražių žiedelių pridėta.clap_1.gif
Graži Goluboj tuman, o pas mane tokiu pavadinimu pražydo visiškai mėlynai, be baltumo.

Miniukės labai įspūdingos.
goya, sveika prisijungus 4u.gif

mano "pavasaris":

Heartland's Lime Sherbet įsižydi:
user posted image

Playful Spectrum:
user posted image

Pirmasis Private Dancer žiedas. Jos lapų margumą kažkas pavogė. Dar matyti, kokie margi buvo, pas mane nei vienas margas neišaugo:
user posted image

Neveislinė pražydo antrą kartą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 17, 15:48)
o pas mane tokiu pavadinimu pražydo visiškai mėlynai, be baltumo.

blink.gif niekad nepagalvociau kad Goluboj Tuman "sportuoja" g.gif
Kerpena, oi kiek zydinciu grazuoliu pas Tave good.gif
Suzinojau, kad marguma gali "pavogti" siluma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2008 11 17, 16:07)
blink.gif  niekad nepagalvociau kad Goluboj Tuman "sportuoja" g.gif
Kerpena, oi kiek zydinciu grazuoliu pas Tave  good.gif
Suzinojau, kad marguma gali "pavogti" siluma  ax.gif

Nežinau, ar sportavo, gal ten veislė sumaišyta, nes vaikiuką gavau pamokos susitikimo metu iš Ren, mačiau dar kažkuri rodėsi irgi man rodos iš to paties šaltinio, irgi žydėjo mėlynai. smile.gif Tai net nežinau kuo ją dabar laikyti - sportu, Noidu ar dar kuo...

O margumas dingo pas mane ir viskas - ir šilta buvo, ir šalta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 lapkričio 2008 - 16:01
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 17, 17:00)
Nežinau, ar sportavo, gal ten veislė sumaišyta, nes vaikiuką gavau pamokos susitikimo metu iš Ren, mačiau dar kažkuri rodėsi irgi man rodos iš to paties šaltinio, irgi žydėjo mėlynai.  smile.gif Tai net nežinau kuo ją dabar laikyti - sportu, Noidu ar dar kuo...

Idomu butu suzinoti is ko Ren gavo ,gal kas paaisketu del vardo lens.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2008 11 17, 17:12)
Idomu butu suzinoti is ko Ren gavo ,gal kas paaisketu del vardo  lens.gif  rolleyes.gif

Kad aš neturiu, jos koordinačių, nes ji RS prisiregistravus, o aš ten nesu prisiregistravus. mačiau ir parodoje jos kolekcijoj buvo tą sanpaulija su tuo pavadinimu, bet žydinti mėlynai.
Atsakyti
a stai koks mano naujagimis ziedukais pasipuose.... neatlaiko savo milzinisku ziedu... doh.gif

Lyon's Sashay

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 17, 15:48)
mano "pavasaris":

Kerpena
, koks žavus žydintis pavasaris wub.gif man labai graži ta neveislinukė, niekur neteko matyti margalapių neveislinių sanpaulijų, nežinojau, kad tokių yra...
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 11 17, 20:40)

Kerpena
, koks žavus žydintis pavasaris wub.gif  man labai graži ta neveislinukė, niekur neteko matyti margalapių neveislinių sanpaulijų, nežinojau, kad tokių yra...

Čia jau kažkada su Sigute aptarėm, kad gal ji ir veislinė kokia, bet vardas nežinomas, nes iš ko gavau jokių vardų nežinojo.
Atsakyti
Dar truputis pavasario.

Čia kažkada kalbėjom apie rudeninius lapelių sodinimus.

23 Rečka Severka iš Ausmos gauti lapelia (dėl viso pikto davė 3) visi apsivaikavo.
user posted image

O čia Ness Forever Pink. Gėlė nupuvo, ir išrinkti 4 padoriausiai atrodę lapeliai visi išleido šaknis. 2 Pasodinau, o dar du mirko, mirko, žiūriu - vandeny vaikai kalasi. doh.gif
Kur pirmiau pasodininau, dabar taip atrodo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 lapkričio 2008 - 20:53
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 17, 21:53)
Dar truputis pavasario.
Čia kažkada kalbėjom apie rudeninius lapelių sodinimus.

23 Rečka Severka iš Ausmos gauti lapelia (dėl viso pikto davė 3) visi apsivaikavo.
user posted image

O čia Ness Forever Pink. Gėlė nupuvo, ir išrinkti 4 padoriausiai atrodę lapeliai visi išleido šaknis. 2 Pasodinau, o dar du mirko, mirko, žiūriu - vandeny vaikai kalasi.  doh.gif
Kur pirmiau pasodininau, dabar taip atrodo:
user posted image

Aš kaip visai žalia gėlių augintoja, blush2.gif norėčiau paklausti, į ką tie lapeliai pasodinti? ax.gif
Atsakyti