Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(geleta @ 2008 11 21, 19:15)
Sveika VioGla, o jūs kreipėtės į gydytojus?dartės tyrimus?man paskaičius, tai čia tikrai panašu į traukulius unsure.gif , maniškei irgi per traukulius išsiplėčia vyzdžiai ir seilytės bėga unsure.gif , dar būna kitą kartą įsitempia visas kūnelis, rankytės sustabarėja unsure.gif , jei nebuvot pas gydytojus, patariu KREIPKITĖS BŪTINAI, kad paskui per vėlu nebūtų unsure.gif

buvo jos ligoninėje, tik ką paleido.

mumis išrašys pirmadienį, o trečiadienį maunam į sanatoriją smile.gif

kraujo tyrimai sakė geri, net nesitikėjo, kad nebus pakitimų dėl dietos, ir EEG sakė geresnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 21, 19:22)

kraujo tyrimai sakė geri, net nesitikėjo, kad nebus pakitimų dėl dietos, ir EEG sakė geresnė smile.gif

kokios džiugios naujienos bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 21, 20:15)
Sveika VioGla, o jūs kreipėtės į gydytojus?dartės tyrimus?man paskaičius, tai čia tikrai panašu į traukulius unsure.gif , maniškei irgi per traukulius išsiplėčia vyzdžiai ir seilytės bėga unsure.gif , dar būna kitą kartą įsitempia visas kūnelis, rankytės sustabarėja unsure.gif , jei nebuvot pas gydytojus, patariu KREIPKITĖS BŪTINAI, kad paskui per vėlu nebūtų unsure.gif

Sveiki.
lapkricio 19 d, grizom is ligonines verysad.gif ,nors EEG nieko neparode vistiek diagnoze buvo epilepsija verysad.gif
dabar vaistus geriam.....
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 21, 18:22)

Smagu girdet kad kazkam geriau, thumbup.gif mes sausi darysim tyrimus ir tikiuosi taip pat geru rezultatu, juk jau metai virs be traukuliuku. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ne tiek jau ir geriau...
va tik ką nuo sofos nusivertė sad.gif
paverkė labai trumpai, nu gal jai nieko...užklausiu ligoninėje pirmadienį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 21, 22:00)
ne tiek jau ir geriau...
va tik ką  nuo sofos nusivertė sad.gif
paverkė labai trumpai, nu gal jai nieko...užklausiu ligoninėje pirmadienį  unsure.gif

labutis visom 4u.gif
na matai tik norejau irgi pasidziaugti kaip jums gerai ir su dieta ir kraujas geras
o,dabar matai vel liudna ,bet gal nieko stipriai nesusitrenke verysad.gif
manau ,kad viskas bus ok taip ir toliau tik geryn eikit wub.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 19, 08:39)
geleta, mes visada su visom  mirksiukas.gif
Domicele, o kaip jus? eina Deimante i ugdymo istaiga? ar as kazka maisau  g.gif
zyzala, Stella, inetele, visai retai uzsukat  mirksiukas.gif kaip jusu kiskutes darzeliuose?  g.gif  mirksiukas.gif man labai truksta musu senojo bendravimo  doh.gif

mes darziuko dar nelankom uztat ir neturiu kada cia uzsukti nes su maziuke yra ka veikti ji gi pas mane nenustygsta vietoje ,o vaiksto nekaip tai ir sekioju ispaskos
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 21, 20:22)

Džiugu girdėti, kad tyrimukai geresni drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(VioGla @ 2008 11 21, 20:55)
Sveiki.
lapkricio 19 d,  grizom is ligonines verysad.gif ,nors EEG nieko neparode vistiek diagnoze buvo epilepsija verysad.gif
dabar vaistus geriam.....

O kokius vaistukus geriate VioGla?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 21, 21:00)
ne tiek jau ir geriau...
va tik ką  nuo sofos nusivertė sad.gif
paverkė labai trumpai, nu gal jai nieko...užklausiu ligoninėje pirmadienį  unsure.gif

džiaugiuosi, kad tyrimai jau geresni, o dėl to nusivertimo gal nieko blogo nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 22, 21:42)
Džiugu girdėti, kad tyrimukai geresni drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

O kokius vaistukus geriate VioGla?

geriam panangin ir depakine.
sunkiai einasi doh.gif
Atsakyti
Ruste, reikia tik dziaugtis - liux!!! kaip smagu girdet... 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad tik taip ir toliau Brigitele. Nu ta sofa gal ne baisiausiai, tikekimes.
Atsakyti
QUOTE(VioGla @ 2008 11 22, 21:53)
geriam  panangin ir depakine.
sunkiai einasi doh.gif

tų panangin aš iš viso negirdėjusi, o kodėl sunkiai einasi?Kartojasi priepuoliai?
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 23, 11:28)
tų panangin aš iš viso negirdėjusi, o kodėl sunkiai einasi?Kartojasi priepuoliai?

panangin - kalcis magnis sirdziai....sunkiai - vaikstau ispaskos kol sugirdau doh.gif
visai nenori gert - kartais per prievarta supilt reikia.... doh.gif
Atsakyti