Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(VioGla @ 2008 11 23, 10:42)
panangin - kalcis magnis sirdziai....sunkiai - vaikstau ispaskos kol sugirdau doh.gif
visai nenori gert - kartais per prievarta supilt reikia.... doh.gif

Čia jau gal visų tokia dalia, aš į pieną supilu, kitaip niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VioGla @ 2008 11 23, 11:42)
panangin - kalcis magnis sirdziai....sunkiai - vaikstau ispaskos kol sugirdau doh.gif
visai nenori gert - kartais per prievarta supilt reikia.... doh.gif

aišku, tai ne kas tada, mes tai geriam ryte gerą saują vaistų ir vakare gerą saują, bet jau maniškė pripratus, žino, kad reikia išgerti unsure.gif
Atsakyti
Aš Brigitai sutrinu beveik į miltukus sutrinu (ant plastmasinio stiklainiam skirto dangtelio su peiliuku mažu - šaukštuose trynimas yra negeras, nes išsilaksto dalelės labai), ir suberiu į maistą, "užmaskuoju" ir suvalgo net nesiraukydama.
tik jei kas šitaip irgi daryti sugalvosite, jokiais būdais neišmaišykite viso maisto su vaistais, nes kai kurie labai šlykštūs vaistai pakeičia viso patiekalo skonį, ir tada jei niekaip nevalgys, aš mažame kiekyje sumaišau (kamputyje kur) ir po truputį suvalgo (šaukštas su vaistais, šaukštas be ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 23, 14:44)
Aš Brigitai sutrinu beveik į miltukus sutrinu (ant plastmasinio stiklainiam skirto dangtelio su peiliuku mažu - šaukštuose trynimas yra negeras, nes išsilaksto dalelės labai), ir suberiu į maistą, "užmaskuoju" ir suvalgo net nesiraukydama.
tik jei kas šitaip irgi daryti sugalvosite, jokiais būdais neišmaišykite  viso maisto su vaistais, nes kai kurie labai šlykštūs vaistai pakeičia viso patiekalo skonį, ir tada jei niekaip nevalgys, aš mažame kiekyje sumaišau (kamputyje kur) ir po truputį suvalgo (šaukštas su vaistais, šaukštas be ir t.t.)

irgi šauniai sugalvojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 23, 14:32)
irgi šauniai sugalvojai smile.gif

čia kaip kam.
realiai nėra geras šitas metodas medicinine prasme, nes reikėtų daryti pertraukas tarp vaistų, vienus gerti nevalgius, kitus pavalgius...

bet turbūt visos man pritarsite, kad suduoti vaistus vaikui yra tikrai aukštasis motinystės pilotažas...ypač neskanius ir po kelis kartus per dieną... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 23, 17:03)
čia kaip kam.
realiai nėra geras šitas metodas medicinine prasme, nes reikėtų daryti pertraukas tarp vaistų, vienus gerti nevalgius, kitus pavalgius...

bet turbūt visos man pritarsite, kad suduoti vaistus vaikui yra tikrai aukštasis motinystės pilotažas...ypač neskanius ir po kelis kartus per dieną... doh.gif

mes tai keturių rūšių vaistukus geriam ir visus po pusryčių, o po to po vakarienės
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 23, 16:33)
mes tai keturių rūšių vaistukus geriam ir visus po pusryčių, o po to po vakarienės

mes galima sakyti irgi - 3 rūšių vaistai + vitaminai privalomai.
irgi ryte ir vakare apie 9h ir 21h
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 23, 17:38)
mes galima sakyti irgi - 3 rūšių vaistai + vitaminai privalomai.
irgi ryte ir vakare apie 9h ir 21h

ir mes panašiai, o kokius jūs Ruste vaistukus geriat?
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Radau tokį dalyką-sielai atgaivint. Ir susimąstyt... Nepykit, kad ne į temą... wink_3.gif http://www.theinterviewwithgod.com/
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 23, 17:03)
ir mes panašiai, o kokius jūs Ruste vaistukus geriat?

Depakiną tabletėmis, Lamiktalį ir Vigabatriną smile.gif

+ketogeninė dieta.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 23, 13:44)
tik jei kas šitaip irgi daryti sugalvosite, jokiais būdais neišmaišykite  viso maisto su vaistais, nes kai kurie labai šlykštūs vaistai pakeičia viso patiekalo skonį, ir tada jei niekaip nevalgys, aš mažame kiekyje sumaišau (kamputyje kur) ir po truputį suvalgo (šaukštas su vaistais, šaukštas be ir t.t.)

as taip pat sutrinu visas tabletes i kruva, bet trinu tokiame kauselyje, kuris yra pridetas perkant pieno misinuka (cia liko mums dar nuo tu senu laiku) smile.gif labai patogu, jis aukstais krastai, niekas neishsibarsto smile.gif dedu ne i bendra maista, o kai pavalgom pvz. kosytes, duodu desertui dar jogurtuko, ten tuos nelabuosius ir paslepiu bigsmile.gif tik beda ta, kad mergelike jau zino jos antrasis saukstas bus neskanus, tai ji ishkarto spjauna lauk, dabar duodu su treciu ar net ketvirtu sauksteliu, zodziu sumaisau kortas, kad nebesusigaudytu biggrin.gif
Papildyta:
Ruste, dziugu, kad jus nors ir po truputi, bet judate i prieki thumbup.gif ziurek, dar ir tikrai pasiteisins jums ta ketogenine dieta smile.gif
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Senokai bebuvau pas jus, paskaitinėju kaip sekasi ir tiek, nes laiko visiškai nebelieka per Ievutės mokyklą. Gruodžio 3d gulamės į ligoninę darytis miego EEG, jeigu gera pradėsim nuiminėti vaistus .

Sveikatytės visiems 4u.gif

Gal kas girdėjot ar yra įmanoma vaikui kuriam taikoma modifikuota programa atsisakyti antrosios užsienio kalbos ?
Atsakyti