Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(minte @ 2008 11 26, 11:04)
4u.gif aciu uz info. manau, susitarsim ir mes.  ax.gif

Mes nesenai gulejom KMUK.gulem taip pat EEG.tai pirma diena-kol pagulde,kol supilde popierius,nieko nebedare,pasiprasem namo,be problemu isleido.kita diena,anksti ryte atvaziavom,paime kraujuka,padare EEG,sulaukem kol aplanke gydytoja ir vel namouser posted imageDar kita diena atvaziavom atsakymu.sekmes jumsuser posted image
Atsakyti
QUOTE(edeina @ 2008 11 26, 07:28)
Mes nesenai gulejom KMUK.gulem taip pat EEG.tai pirma diena-kol pagulde,kol supilde popierius,nieko nebedare,pasiprasem namo,be problemu isleido.kita diena,anksti ryte atvaziavom,paime kraujuka,padare EEG,sulaukem kol aplanke gydytoja ir vel namouser posted imageDar kita diena atvaziavom atsakymu.sekmes jumsuser posted image

nu tai labai fain. Taciau sianakt tai manau liksim, nes anksti ryte su juo man nusitrenkt ten - sansu jokiu... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,prisijungsiu ir as prie jusu problemyciu.Mano sunus taip pat sirgo epilepsija,nuo 4 metuku prasidejo vargeliai..ir galiu visas tik padrasinti ir palinketi stiprybes ir kantrybes...5 metus mes gyvenome su vaistukais diena is dienos..tyrimai ir vel vaistukai..ir ka...mes nugalejome sita liga,jau 7 metai kaip jokiu priepuoliu nebeturime.vaistu nebegeriame.Tad visom mamytems auksciau galvas ..ir nepasiduokite net sunkiausiu momentu,kai atrodo kad jau nebera jau jokiu vilciu ir jegu.. 4u.gif seip mes vazinejome istisai pas daktare Bandanskyte Pnvz.be galo miela ir gera daktare.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2008 11 27, 07:32)
Sveikos mamytes,prisijungsiu ir as prie jusu problemyciu.Mano sunus taip pat sirgo epilepsija,nuo 4 metuku prasidejo vargeliai..ir galiu visas tik padrasinti ir palinketi stiprybes ir kantrybes...5 metus mes gyvenome su vaistukais diena is dienos..tyrimai ir vel vaistukai..ir ka...mes nugalejome sita liga,jau 7 metai kaip jokiu priepuoliu nebeturime.vaistu nebegeriame.Tad visom mamytems  auksciau galvas  ..ir nepasiduokite net sunkiausiu momentu,kai atrodo kad jau nebera jau jokiu vilciu ir jegu.. 4u.gif seip mes vazinejome istisai pas daktare Bandanskyte Pnvz.be galo miela ir gera daktare.

Labai džiugu, kad jums viskas gerai thumbup.gif
Aš taip pat buvau patikėjusi tuo stebūklu bet........ nuo paskutinio priepuolio prėjus 9 metams grįžo vėl ta zaraza dabar jau du metus vėl geriam vaistus verysad.gif

Linkiu, kad jums taip nenutiktų mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lasiukas, džiaugiuosi dėl jūsų.
Kad tokių pasisakymų būtų kuo daugiau mūsų temelėje wub.gif Tai suteikia naujų jėų ir tikėjimo. Bent jau man tai tikrai.
Atsakyti
na, mergytes ir kodel gi tolia mirtina tyla pas mus blink.gif g.gif
Atsakyti
Gal visos po skyrius išsilakstė g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2008 11 27, 08:32)
Sveikos mamytes,prisijungsiu ir as prie jusu problemyciu.Mano sunus taip pat sirgo epilepsija,nuo 4 metuku prasidejo vargeliai..ir galiu visas tik padrasinti ir palinketi stiprybes ir kantrybes...5 metus mes gyvenome su vaistukais diena is dienos..tyrimai ir vel vaistukai..ir ka...mes nugalejome sita liga,jau 7 metai kaip jokiu priepuoliu nebeturime.vaistu nebegeriame.Tad visom mamytems  auksciau galvas  ..ir nepasiduokite net sunkiausiu momentu,kai atrodo kad jau nebera jau jokiu vilciu ir jegu.. 4u.gif seip mes vazinejome istisai pas daktare Bandanskyte Pnvz.be galo miela ir gera daktare.

ačiū už palaikymą 4u.gif , kaip šaunu, kad jūs pasveikote 4u.gif , mes jau 3 metai geriame vaistukus, bet matyt, kad nerandam tų kurie tiktų, bet aš neprarandu vilties ir tikiu, kad ir mes pasveiksime rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2008 11 27, 17:20)
Gal visos po skyrius išsilakstė  g.gif

nea, ne visos smile.gif , aš taip darbe nusikalu, kad grįžus tingiu net prie kompo prisėsti blush2.gif , o darbe interneto neturiu, tik senovišką kompą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 27, 16:20)
Gal visos po skyrius išsilakstė  g.gif

mes tai namie...sanatorinamės, nieko nespėju...
o kaip tyčia visi ieškoti ima jei tik nepasirodau kelias valandas forume lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tiksliai, labai jua čia pas mus ramu smile.gif
Atsakyti
Jo tylu čia ax.gif

Merginos man iškilo klausimas g.gif ar turi jūsų ligoniukai augintinių ?

Mūsų mergina Kalėdom užsiprašė katinėlio doh.gif man papildomas rūpestis ir darbas, bet ji taip nori to minkšto, švelnaus padarėlio ir jau kelinti metai prašo, kažkaip širdį net spaust pradėjo man , dar turiu minčių kai gulėsim ligoninėj gal psihologę prigausim klaust jos nuomonės, nors jau pati beveik apsisprendžiau, kad po eglute ras katytę wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2008 11 28, 23:36)
Jo tylu čia  ax.gif

Merginos man iškilo klausimas  g.gif  ar turi jūsų ligoniukai augintinių ?

Mūsų mergina Kalėdom užsiprašė katinėlio  doh.gif  man papildomas rūpestis ir darbas, bet ji taip nori to minkšto, švelnaus padarėlio ir jau kelinti metai prašo, kažkaip širdį net spaust pradėjo man , dar turiu minčių kai gulėsim ligoninėj gal psihologę prigausim klaust jos nuomonės, nors jau pati beveik apsisprendžiau, kad po eglute ras katytę  wub.gif  cool.gif

faina, bet mes turėjom katytę, daugiau nebenorim, visi kampai išdrąskyti, užuolaidos ir mažoji ne kartą apdraskyta buvo unsure.gif , gėlės visos šuniui ant uodegos, žodžiu palikdavom savo FIFĄ namie, kai į darbą išeidavom, grįždavau namų napažindavau unsure.gif
Atsakyti