Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(geleta @ 2008 11 29, 22:03)
nu tai aš irgi planuoju į sausio pabaigą gal, kad po švenčių, nėra aišku kur skubėti, bet norisi rolleyes.gif
Papildyta:

ruste, gal žinai kokių nuorodų, kaip būtų galima gražiai virt.sienas išdailinti rolleyes.gif

va čia pažiūrinėk, manau rasi, kas patiktų smile.gif

http://www.supermama...hp?showforum=19
QUOTE(Vaima @ 2008 11 29, 22:09)
doh.gif Sakiau esu d............. na ir tiek  Ievutei trečiadienį gul į ligoninę, tai aš stresuoju juodai, nesu buvus palikus jos vienos be namiškių priežiūros svetimoj vietoj nakvynei, o čia dabar  doh.gif  Bandysiu organizuotis mokamą palatą ir pasiliksiu pati su ja , uošvienytė su mažium pabus . cool.gif O gal išeis taip, kad galėsim važinėtis ...išvis būtų  thumbup.gif , tėtis kas dien į darbą į Kl važiuoja tai mes puse aštuonių būtume vietoj, o vakate penktą pasiimtų  ax.gif

kodėl d...na, tu mama, tu natūraliai išgyveni tau nepriimtiną situaciją ...
tikėkimės, kad ilgai nelaikys... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 11 29, 22:52)
mes nutarėm po švenčių daryti remontą virtuvėj, dar vienas galvos skausmas unsure.gif

QUOTE(Rustė @ 2008 11 29, 22:55)
aš irgi planuoju remontą virtuvėj, viskas jau sugalvota, telieka medžiagų nuvažiuoti ir galima pradėti...

manau, kad remontas yra labai gerai. atsinaujini ir tarsi viska pradedi nuo pradziu. o nusiteikti remontui reikia, ne kaip galvos skausmui mirksiukas.gif o kaip atsinaujinimui ir pan rolleyes.gif as kartais griezta ir kategoriska bunu ax.gif bet man atrodo nesaone, save kankint tokiom mintim unsure.gif

QUOTE(Vaima @ 2008 11 29, 23:09)
O kaip laikosi Julieta su savo mergytėm, kažkaip neužskaičiau  g.gif o gal praleidau  doh.gif

dekui, laikosi. simta darbu vienu metu daro ir tiek mirksiukas.gif o mergytes nu nieko: viena uz kita didesnes ir tiek smile.gif kasas auginam, valgom ir miegam biggrin.gif zodziu augam...
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2008 11 28, 22:36)
Jo tylu čia  ax.gif

Merginos man iškilo klausimas  g.gif  ar turi jūsų ligoniukai augintinių ?

Mūsų mergina Kalėdom užsiprašė katinėlio  doh.gif  man papildomas rūpestis ir darbas, bet ji taip nori to minkšto, švelnaus padarėlio ir jau kelinti metai prašo, kažkaip širdį net spaust pradėjo man , dar turiu minčių kai gulėsim ligoninėj gal psihologę prigausim klaust jos nuomonės, nors jau pati beveik apsisprendžiau, kad po eglute ras katytę  wub.gif  cool.gif

labas rytas 4u.gif
mes tai namie vežliuką laikom, o kitam akvariume žuvytes, labai patinka jai jas stebėti, kuri kuti daryti wub.gif
Atsakyti
Sandrita, as atsiprasau uz klausyma, bet tao profilyje man kazkas neaiskaus, tu laukiesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 30, 10:41)
Sandrita, as atsiprasau uz klausyma, bet tao profilyje man kazkas neaiskaus, tu laukiesi?  g.gif

bigsmile.gif nea, tik gal kada nors bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 30, 10:44)
bigsmile.gif  nea, tik gal kada nors bus  ax.gif

tai įrašyk, kad kada nors bus... atai tikrai sveikinti pradės tongue.gif

mergaitės Vilnietės, planuoju užprašyti Katedroje kitam sekmadieniui mišias už mūsų vaikučius smile.gif

parašysiu vėliau konkrečiau jei kas norėtumėte dalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 30, 14:59)
mergaitės Vilnietės, planuoju užprašyti Katedroje kitam sekmadieniui mišias už mūsų vaikučius smile.gif

ruste, super bigsmile.gif
as anksciau daznai uzprasydavau ir su visa bendruomene mesldavomes uz musu vaikiukus... rolleyes.gif dabar kazkaip jau senokai uzprasius buvau. bet broliai Bernardinuose tikrai meldziasi uz musu vaikiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 30, 14:33)
ruste, super  bigsmile.gif
as anksciau daznai uzprasydavau ir su visa bendruomene mesldavomes uz musu vaikiukus...  rolleyes.gif dabar kazkaip jau senokai uzprasius buvau. bet broliai Bernardinuose tikrai meldziasi uz musu vaikiukus  mirksiukas.gif

čia mano dvyniai ruošiasi Pirmai Komunijai, ir pamaniau, kad būtų labai gražu smile.gif

šiandien susirinkimas tėvelių buvo, dėl Komunijos, Brigita labai įsišūkavo, tad teko išeiti iš salės, o koridoriuje buvo mišias laikęs kunigas, kuris palaimino pupą wub.gif todėl man kilo mintis dėl mišių...kažkaip buvau maniusi, kad tik už mirusius mišios užperkamos...pasirodo ir už sveikatą galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 30, 16:03)
pasirodo ir už sveikatą galima  bigsmile.gif

ne tik uzpirkinet galima, bet ir namuose galima melstis uz visus uzsidegus zvakute. bet misiuose privalumas tas, kad daug zmoniu, bendruomene meldziasi, o kuo daugiau meldziasi zmoniu, tuo geriau bigsmile.gif
Atsakyti
Va dabar tai norėčiau labai būti vilniete ir prisijungti prie jūsų. Pasimelsti. Tikiu, kad malda didelis ginklas, ir bent jau ramybės ir vilties tikrai suteikia...

Klausimukas-gal žinot iki kiek mamai leidžia kartu ligoninėj gulėti ir biuletenį duoda?
Atsakyti

Ruste, o ritines ar vakarines mišias planuoji užprašyti g.gif
Atsakyti
tai įrašyk, kad kada nors bus... atai tikrai sveikinti pradės tongue.gif

a, mišios gerai, aš buvau aušros vartuose ir petro ir povilo bažnyčioje pernai už Gabyte užpirkusi mišias smile.gif
Atsakyti