Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(milka@ @ 2008 11 30, 20:14)
Ruste, o ritines ar vakarines mišias planuoji užprašyti  g.gif

ryte 11:15 būna vaikų mišios smile.gif

vaikų maldos eina tiesiai į Dangų
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 30, 23:01)
ryte 11:15 būna vaikų mišios smile.gif

vaikų maldos eina tiesiai į Dangų

Tai męs jungiamės prie jūsų rolleyes.gif Tikimės per savaite išsigydyti slogas ir kosulius, na bent jau, kad nepaūmėtų.
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 30, 22:12)
Tai męs jungiamės prie jūsų  rolleyes.gif Tikimės per savaite išsigydyti slogas ir kosulius, na bent jau, kad nepaūmėtų.

gerai, sveikite, aš ketvirtadienį nueisiu užprašyti mišių, o paskui jums čia parašysiu konkrečia tikslią info smile.gif

mišios trunka kokias 45min, būna paprastos ir jaukios smile.gif
dvyniams mano labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 30, 23:15)
gerai, sveikite, aš ketvirtadienį nueisiu užprašyti mišių, o paskui jums čia parašysiu konkrečia tikslią info smile.gif

mišios trunka kokias 45min, būna paprastos ir jaukios smile.gif
dvyniams mano labai patinka smile.gif

Žiūrėsim kaip maniškė sureguos į tokias apeigas. Per krikštynas šauniai išsilaikė. Na, bet pirmas kartas visada būna. Jau senai su ja norėjau į mišias nueiti, bet kažkaip... va taip... blush2.gif Na kaip mano močiutė sako: "svarbu Dievą širdį turėti"
Atsakyti
Gaila, bet manes kita sekmadieni nebus ant LT.... o gal ir atvaziuotume...Siaip tai misos gerai. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

mano mergetlike tai jaucia silpnybe suniukams bigsmile.gif ramiai nepraeina nei pro viena. Vyras vis rezga minti, kad reikia vaikui nupirkti, bet as vis stabdzius jungiu blink.gif kazkaip per daug atsakingai gal ziuriu, juk cia kaip mazas vaikas, prieziuros daug reikia, tai kol kas atsiperkam tik zaisliniais ax.gif

misios geras dalykas, noreciau ir as siuo metu buti vilniete ir jungtis prie jusu rolleyes.gif
Atsakyti
Ruste, sitos misios labai fainos, trumpos ir labai idomios vaikam. kai jau amelija nenusededavo eidavom ratais per baznycia, o ji gi didele biggrin.gif faina bus apsimeetint tuo paciu rolleyes.gif
Atsakyti
oij mergaites, kaip liudna pasidare verysad.gif musu bendradarbes anukas dvieju metuku, uzspringo ir mire verysad.gif verysad.gif
taip uzgule ant dusios, kad nei dirbti nebegaliu verysad.gif
Atsakyti
Domicele tu geriau nerasyk mums tokiu liudnybiu...nes tikrai va sirdi uzgula....Gaila vaikiuko.....Baisu kai pagalvoji,sveikas vaikas viskas gerai ir.......dabar jau angelelis danguje.

Mes irgi karts nuo karto einam i baznycia......nezinau kaip,bet visada ten kazka gero pajuntu.kartais einam net ne per misias.man ta ramybe labai patinka....pasisemi kazko gero tada.....SUPER smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELONIJA: 01 gruodžio 2008 - 14:10
QUOTE(Domicele @ 2008 12 01, 15:04)
oij mergaites, kaip liudna pasidare  verysad.gif  musu bendradarbes anukas dvieju metuku, uzspringo ir mire  verysad.gif  verysad.gif
taip uzgule ant dusios, kad nei dirbti nebegaliu  verysad.gif

o Jėzau kaip baisu, nežinočiau ką ir daryti tokioj situacijoj, o kaip užspringo, kuo?
Papildyta:
QUOTE(geleta @ 2008 12 01, 18:54)
o Jėzau kaip baisu, nežinočiau ką ir daryti tokioj situacijoj, o kaip užspringo, kuo?

nėra baisesnio dalyko, kaip tėvams netekti savo vaikelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 12 01, 18:55)
Papildyta:

unsure.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2008 12 01, 17:55)
Papildyta:

nezinau kaip ir kuo, tiesiog neapsivercia liezuvis smulkiai klausineti, bet gal nebepletokim tos temos, kaip sako MELONIJA, tai per daug slegia......

geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti