QUOTE(Domicele @ 2008 12 12, 11:40)
vaziuojam 22d. i KMUK. Nebijok nuimineti, mums Nitrozepama nuemus ju nei daugiau nei maziau buvo, jokio poveikio jis mums nedare ishskyrus, kad slopino vaikia ziauriai

nuemima labai sunkiai pernese. Gal pameni KMUK kokia ji buvo, klyke draskesi, trankesi, o kai nuemem visai kitas vaikas pasidare, linksmuole saunuole, judri labai pasidare, smalsi

nors ir toliau tie uzsivertimai buvo ji vistiek man geriau atrodo

taip, kad nebijok, vistiek juk nuiminesi laaaaabai letai.
O kaip jums Topamaksas? viskas ciki? po kiek jo geriat? mes jau pasiekem maksimuma po 100 mg
Papildyta:
geleta, kaip jums Keppra ? ar jauciasi koks poveikis? galvoju prasyti gydytojos Kaune, kad bandytumem isivedineti
sveikos Mergaitės

, Domicele, KEPPRA mums neblogai, ji mums sumažino priepuolių kiekį, šiandien kaip tik buvau vaistinėj, pirkau, kaina žvėriška, bet sakė lyg po naujų žada kompensuojamą padaryti
Papildyta:
QUOTE(Buriuke @ 2008 12 11, 20:03)
kaip gražu, o ir prie maniškio gimtadienio dovanėlę pridėjai
aš šiandien buvau pas psichologą ir psichiatrą, nes noriu eiti į NDNT dėl grupės, man pati neurologė pasiūlė, ji net nustebo, kad aš jos dar neturiu. Kažkaip buvo nedrąsu ten eiti
bet viskas praėjo sklandžiai ir visai ilgai ten manęs nelaikė, davė kelis trumpus testukus ir viskas. Mano daktarė sako, kad tikrai gausiu grupę ir tikriausiai II (db vidutinis neįgalumas ar kaip ten jie vadina). O jei aš norėsiu eiti dirbti ar man jis nekliudys, ar tiesiog to pažymėjimo bus galima nerodyt ir viskas?
taip taip Buriuke, žinok, reikia apie grupę pasakyti būtinai, negalima nuslėpti, ne vieną atvejį tokį žinau, kad po to blogai bagias