Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(inetele @ 2008 12 09, 19:05)
sveikutes,aciukas Ruste uz misiu suorganizavima  wub.gif labai liudna ,kad ilgai neistvere musu mergina ir teko namo vaziuoti taip norejom susimatyti 4u.gif
taiva del to noriu suorganizuoti susitikima pries Kaledini susibegima Boruzeleje vaiku zaidimo kambaryje 18d 18 val  kas gales prasom veliau papasakosiu smulkiau
ax.gif  ax.gif

Mes kaip tik 18 dieną išvažiuojam pas senelius ir grįšim turbūt tik kitais metais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 09, 23:10)
Mes kaip tik 18 dieną išvažiuojam pas senelius ir grįšim turbūt tik kitais metais  doh.gif

kaip gaila ,o gal galit 19 isvaziuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inetele @ 2008 12 10, 18:37)
kaip gaila ,o gal galit 19 isvaziuoti blush2.gif

Tai va, kad jau viskas suplanuota. 17 d. KMUK konsultacija, o sekančią pas senelius. Mama atvažiuoja, padės suvažinėti į Kauną. Išsiprašė iš darbo. Taip kad niekaip. Na bet bus dar tų susitikimų mirksiukas.gif Jei kartais kas keisis, tai būtinai susimatysim smile.gif
Atsakyti
pakeičiau pirmą postą - padariau Kalėdinį smile.gif
ir vertimo nuorodą pakeičiau, radau geresnę tongue.gif
jei JulieTa nebūtų užklausus, nebūčiau pamačius, kad senoji neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 10, 21:36)
pakeičiau pirmą postą - padariau Kalėdinį smile.gif
ir vertimo nuorodą pakeičiau, radau geresnę tongue.gif
jei JulieTa nebūtų užklausus, nebūčiau pamačius, kad senoji neveikia  doh.gif

kaip gražu, o ir prie maniškio gimtadienio dovanėlę pridėjai 4u.gif

aš šiandien buvau pas psichologą ir psichiatrą, nes noriu eiti į NDNT dėl grupės, man pati neurologė pasiūlė, ji net nustebo, kad aš jos dar neturiu. Kažkaip buvo nedrąsu ten eiti unsure.gif bet viskas praėjo sklandžiai ir visai ilgai ten manęs nelaikė, davė kelis trumpus testukus ir viskas. Mano daktarė sako, kad tikrai gausiu grupę ir tikriausiai II (db vidutinis neįgalumas ar kaip ten jie vadina). O jei aš norėsiu eiti dirbti ar man jis nekliudys, ar tiesiog to pažymėjimo bus galima nerodyt ir viskas?
Atsakyti
Ruste, faina, jauki tema mirksiukas.gif
Buriuk, nu kazkaip nefaina del grupes, bet jei priklauso tai priklauso, o del darbo, tai nevisos istaigos priima su grupe. deja, tokia realybe. as kai su naigaliais dirbu tai zinau doh.gif kazkas baisus pas us su sita sistema doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

mums treciadieni darzelyje vel ivyko stiprus priepuolis verysad.gif paskambino man i darba aukletoja ir pranese. Sesute suleido Diazepamo verysad.gif staigiai nuvariau, parsiveziau namo. Tai tokia pridususi mergyte, ziuri kiauru zvilgsniu verysad.gif penkis menesius dideliu neturejom, aisku tie mazi uzsivertimai pylesi kaip is gausybes rago, bet jie zuikio dainos palyginus su dideliais verysad.gif
Tai vat, liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2008 12 12, 08:50)
Sveikos mergaites,

mums treciadieni darzelyje vel ivyko stiprus priepuolis verysad.gif  paskambino man i darba aukletoja ir pranese. Sesute suleido Diazepamo verysad.gif  staigiai nuvariau, parsiveziau namo. Tai tokia pridususi mergyte, ziuri kiauru zvilgsniu verysad.gif  penkis menesius dideliu neturejom, aisku tie mazi uzsivertimai pylesi kaip is gausybes rago, bet jie zuikio dainos palyginus su dideliais verysad.gif
Tai vat, liudna  verysad.gif

labutis nu tikrai labai liudna delto ir as noriu leisti i darzeli ir bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2008 12 12, 08:50)
Sveikos mergaites,

mums treciadieni darzelyje vel ivyko stiprus priepuolis verysad.gif  paskambino man i darba aukletoja ir pranese. Sesute suleido Diazepamo verysad.gif  staigiai nuvariau, parsiveziau namo. Tai tokia pridususi mergyte, ziuri kiauru zvilgsniu verysad.gif  penkis menesius dideliu neturejom, aisku tie mazi uzsivertimai pylesi kaip is gausybes rago, bet jie zuikio dainos palyginus su dideliais verysad.gif
Tai vat, liudna  verysad.gif

Sveika, kiek pamenu į KMUK ruošiatės važiuoti. O priepuoliukai pasipylė kai Nitrozepamą nuėmėt? Kaip aš bijau jį nuiminėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 12, 10:17)
Sveika, kiek pamenu į KMUK ruošiatės važiuoti. O priepuoliukai pasipylė kai Nitrozepamą nuėmėt? Kaip aš bijau jį nuiminėt  doh.gif

vaziuojam 22d. i KMUK. Nebijok nuimineti, mums Nitrozepama nuemus ju nei daugiau nei maziau buvo, jokio poveikio jis mums nedare ishskyrus, kad slopino vaikia ziauriai doh.gif nuemima labai sunkiai pernese. Gal pameni KMUK kokia ji buvo, klyke draskesi, trankesi, o kai nuemem visai kitas vaikas pasidare, linksmuole saunuole, judri labai pasidare, smalsi thumbup.gif nors ir toliau tie uzsivertimai buvo ji vistiek man geriau atrodo rolleyes.gif taip, kad nebijok, vistiek juk nuiminesi laaaaabai letai.
O kaip jums Topamaksas? viskas ciki? po kiek jo geriat? mes jau pasiekem maksimuma po 100 mg
Papildyta:
geleta, kaip jums Keppra ? ar jauciasi koks poveikis? galvoju prasyti gydytojos Kaune, kad bandytumem isivedineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2008 12 11, 19:03)
kaip gražu, o ir prie maniškio gimtadienio dovanėlę pridėjai  4u.gif

aš šiandien buvau pas psichologą ir psichiatrą, nes noriu eiti į NDNT dėl grupės, man pati neurologė pasiūlė, ji net nustebo, kad aš jos dar neturiu. Kažkaip buvo nedrąsu ten eiti  unsure.gif bet viskas praėjo sklandžiai ir visai ilgai ten manęs nelaikė, davė kelis trumpus testukus ir viskas. Mano daktarė sako, kad tikrai gausiu grupę ir tikriausiai II (db vidutinis neįgalumas ar kaip ten jie vadina). O jei aš norėsiu eiti dirbti ar man jis nekliudys, ar tiesiog to pažymėjimo bus galima nerodyt ir viskas?

Nepasakius darbdaviui apie neįgalumą, galite turėti bėdų pati,kaip atleidimą iš darbo ir turės darbdavys, atsitikus kokiam įvikiui ar sužinojus darbo inspekcijai. Nebereikalo žmonės norėdami dirbti normalų darbą prašo NDT kad skirtų III grupę. Tačiau yra nemažai įmonių turinčių socialinės įmonės statusą ar to siekiančios- tai yra įmonės kuriose dirba nustatytas proc. neįgaliųjų- už tai jos gauna valstybės lengvatas.
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2008 12 12, 11:40)
vaziuojam 22d. i KMUK. Nebijok nuimineti, mums Nitrozepama nuemus ju nei daugiau nei maziau buvo, jokio poveikio jis mums nedare ishskyrus, kad slopino vaikia ziauriai doh.gif nuemima labai sunkiai pernese. Gal pameni KMUK kokia ji buvo, klyke draskesi, trankesi, o kai nuemem visai kitas vaikas pasidare, linksmuole saunuole, judri labai pasidare, smalsi  thumbup.gif  nors ir toliau tie uzsivertimai buvo ji vistiek man geriau atrodo rolleyes.gif  taip, kad nebijok, vistiek juk nuiminesi laaaaabai letai.
O kaip jums Topamaksas? viskas ciki? po kiek jo geriat? mes jau pasiekem maksimuma po 100 mg
Papildyta:
geleta, kaip jums Keppra ? ar jauciasi koks poveikis? galvoju prasyti gydytojos Kaune, kad bandytumem isivedineti  g.gif

sveikos Mergaitės smile.gif , Domicele, KEPPRA mums neblogai, ji mums sumažino priepuolių kiekį, šiandien kaip tik buvau vaistinėj, pirkau, kaina žvėriška, bet sakė lyg po naujų žada kompensuojamą padaryti
Papildyta:
QUOTE(Buriuke @ 2008 12 11, 20:03)
kaip gražu, o ir prie maniškio gimtadienio dovanėlę pridėjai  4u.gif

aš šiandien buvau pas psichologą ir psichiatrą, nes noriu eiti į NDNT dėl grupės, man pati neurologė pasiūlė, ji net nustebo, kad aš jos dar neturiu. Kažkaip buvo nedrąsu ten eiti  unsure.gif bet viskas praėjo sklandžiai ir visai ilgai ten manęs nelaikė, davė kelis trumpus testukus ir viskas. Mano daktarė sako, kad tikrai gausiu grupę ir tikriausiai II (db vidutinis neįgalumas ar kaip ten jie vadina). O jei aš norėsiu eiti dirbti ar man jis nekliudys, ar tiesiog to pažymėjimo bus galima nerodyt ir viskas?

taip taip Buriuke, žinok, reikia apie grupę pasakyti būtinai, negalima nuslėpti, ne vieną atvejį tokį žinau, kad po to blogai bagias unsure.gif
Atsakyti