Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

Domicele, uzjauciu, kad vel teko vaikuciui patirti didiji priepuoli verysad.gif Taip tikejaus, kad jums pageres unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 12 13, 16:39)
Domicele, uzjauciu, kad vel teko vaikuciui patirti didiji priepuoli verysad.gif Taip tikejaus, kad jums pageres unsure.gif

jo, gaila, ir aš užjaučiu unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos, Mamos. Gulejom mes KMUK su maziuku tyrimams, isbuvom tik 1 para, bet, blem, iki siol negaliu atsigauti, kaip baisu ir sunku mamoms auginant sios nelaimes paliestus vaikucius..... verysad.gif

Vienoj palatoj du vaikuciai is plunges buvo - vienas 7 metis lauke galvos operacijos, o beveik 3 ju metu beatricei trys men kaip pastovus priepuoliukai....

Mano tuo metu buvo maziausias skyriuje, tai per ta para ir visu turbut mylimiausias...

Gulemes tyrimams, nes man buvo lb neramu kadangi 8-9 menesiu budavo tie vadinami tokie "isitempimai", o siu metu rugsejo pabaigoje buvo traukuliai, kazkur 20 sek., buvo prie aukstos tempos. Kokie jie buvo, nemaciau, nes maziuka buvau sesei palikus, ir isvaziavus i uzsieni. Visi xoru rekia, kad sitie traukulia buvo nuo aukstos tempos, bet man vis tiek neramu. Kai pirma kart buvom del "isitempimu" KMUK, rodziau filmuota medziaga gydytojai,sake, kad tik isitempimai. Po traukuliu priepuolio issiprasiau tyrimu. Padarem "miego" tyrima. Net nefiksavo nieko, be pakitimu, del tos priezasties esu lb laiminga.

Aisku, Grigoniene perspejo, kad epilepsija kaip ir vezys - kad neserga sian, tai nereiskia kad negali sirgti rytoj.... unsure.gif Tiesa, israse kelias zvakutes, jeigu nuo aukstos tempos vel kartotusi traukuliai, nes sake, jie linke kartotis iki 3 metu ....

Tai va, taip ir esu jusu temele uzsiprenumeravus, ir vis zvilgternu karts nuo karto...
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 12 13, 20:46)
4u.gif Sveikos, Mamos. Gulejom mes  KMUK su maziuku tyrimams, isbuvom  tik 1 para, bet, blem, iki siol negaliu atsigauti, kaip baisu ir sunku mamoms auginant  sios nelaimes paliestus vaikucius..... verysad.gif

Vienoj palatoj du vaikuciai is plunges buvo  - vienas 7 metis lauke galvos operacijos, o beveik 3 ju metu beatricei trys men kaip pastovus priepuoliukai....

Mano tuo metu buvo maziausias skyriuje, tai per ta  para ir visu turbut mylimiausias...

Gulemes tyrimams, nes man buvo lb neramu kadangi 8-9 menesiu budavo tie vadinami tokie "isitempimai", o  siu metu rugsejo pabaigoje buvo traukuliai, kazkur 20 sek., buvo prie aukstos tempos. Kokie jie buvo, nemaciau, nes maziuka buvau sesei palikus, ir isvaziavus i uzsieni. Visi xoru rekia, kad sitie traukulia buvo nuo aukstos tempos, bet man vis tiek neramu. Kai pirma kart buvom del "isitempimu" KMUK, rodziau filmuota medziaga gydytojai,sake, kad tik isitempimai. Po traukuliu priepuolio issiprasiau tyrimu. Padarem "miego" tyrima. Net nefiksavo nieko, be pakitimu, del tos priezasties esu lb laiminga.

Aisku, Grigoniene perspejo, kad epilepsija kaip ir vezys - kad neserga sian, tai nereiskia kad negali sirgti rytoj....  unsure.gif  Tiesa, israse kelias zvakutes, jeigu nuo aukstos tempos vel kartotusi traukuliai, nes sake, jie linke kartotis iki 3 metu ....

Tai va, taip ir esu jusu temele uzsiprenumeravus, ir vis zvilgternu karts nuo karto...

aga, tikrai baisu, mes sausį KMU darysimės tyrimus, ir jei bus galimybė tai taip pat galvos operacijai ryšimės unsure.gif
Atsakyti
Domicele, labai gaila tavo pupos, kad taip užėjo vėl tie brudai. laikykitės console.gif tikiu, kad Kalėdos stebuklų metas, ir viskas po truputį grįš į senas geras vėžes ir nebepasuks atgal...

minte, smagu, kad tik tiek, kad nereikia jungtis į mūsų gretas smile.gif
parašyk vėliau kaip seksis.
Atsakyti
laikytes visos mirksiukas.gif siaip sudetingas metas menulyje, manau del to sustipreje priepuoliai unsure.gif
Atsakyti
Taip tikrai baisu matyti šia liga sergančius vaikučius verysad.gif Ypač kai guli ligoninėj, tai ten visko prisiklausai verysad.gif ir supranti, kad būna dar blogiau
Atsakyti
Sveikiname Emilį gimtadienio proga!

Linkime atsisveikinti su ligomis ir augti sveikam!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 14, 11:43)
Sveikiname Emilį gimtadienio proga!

Linkime atsisveikinti su ligomis ir augti sveikam!

user posted image

mes taip pat prisijungiam prie sveikinimų EMILIUKUI 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam EIMILI su tortadieniu mirksiukas.gif graziu dienu ir nuostabaus buvimo juose bigsmile.gif
Atsakyti
ir mes sveikiname Emili su tortadieniu linkime visu svajoniu issipildymo wub.gif
ir ,kad ligos begtu ir nubegtu savo keliais toli toli ir niekada nebeparbegtu happybday.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(inetele @ 2008 12 14, 21:03)
ir mes sveikiname Emili su tortadieniu linkime visu svajoniu issipildymo wub.gif
ir ,kad ligos begtu ir nubegtu savo keliais toli toli ir niekada nebeparbegtu happybday.gif  yu.gif

taip taip, čia šaunus palinkėjimas 4u.gif , kad nuo mūsų visų jos pabėgtų rolleyes.gif
Atsakyti