Domicele, uzjauciu, kad vel teko vaikuciui patirti didiji priepuoli
Taip tikejaus, kad jums pageres
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 12 13, 16:39)
Domicele, uzjauciu, kad vel teko vaikuciui patirti didiji priepuoli
Taip tikejaus, kad jums pageres 
jo, gaila, ir aš užjaučiu
Vienoj palatoj du vaikuciai is plunges buvo - vienas 7 metis lauke galvos operacijos, o beveik 3 ju metu beatricei trys men kaip pastovus priepuoliukai....
Mano tuo metu buvo maziausias skyriuje, tai per ta para ir visu turbut mylimiausias...
Gulemes tyrimams, nes man buvo lb neramu kadangi 8-9 menesiu budavo tie vadinami tokie "isitempimai", o siu metu rugsejo pabaigoje buvo traukuliai, kazkur 20 sek., buvo prie aukstos tempos. Kokie jie buvo, nemaciau, nes maziuka buvau sesei palikus, ir isvaziavus i uzsieni. Visi xoru rekia, kad sitie traukulia buvo nuo aukstos tempos, bet man vis tiek neramu. Kai pirma kart buvom del "isitempimu" KMUK, rodziau filmuota medziaga gydytojai,sake, kad tik isitempimai. Po traukuliu priepuolio issiprasiau tyrimu. Padarem "miego" tyrima. Net nefiksavo nieko, be pakitimu, del tos priezasties esu lb laiminga.
Aisku, Grigoniene perspejo, kad epilepsija kaip ir vezys - kad neserga sian, tai nereiskia kad negali sirgti rytoj....
Tai va, taip ir esu jusu temele uzsiprenumeravus, ir vis zvilgternu karts nuo karto...
QUOTE(minte @ 2008 12 13, 20:46)
Vienoj palatoj du vaikuciai is plunges buvo - vienas 7 metis lauke galvos operacijos, o beveik 3 ju metu beatricei trys men kaip pastovus priepuoliukai....
Mano tuo metu buvo maziausias skyriuje, tai per ta para ir visu turbut mylimiausias...
Gulemes tyrimams, nes man buvo lb neramu kadangi 8-9 menesiu budavo tie vadinami tokie "isitempimai", o siu metu rugsejo pabaigoje buvo traukuliai, kazkur 20 sek., buvo prie aukstos tempos. Kokie jie buvo, nemaciau, nes maziuka buvau sesei palikus, ir isvaziavus i uzsieni. Visi xoru rekia, kad sitie traukulia buvo nuo aukstos tempos, bet man vis tiek neramu. Kai pirma kart buvom del "isitempimu" KMUK, rodziau filmuota medziaga gydytojai,sake, kad tik isitempimai. Po traukuliu priepuolio issiprasiau tyrimu. Padarem "miego" tyrima. Net nefiksavo nieko, be pakitimu, del tos priezasties esu lb laiminga.
Aisku, Grigoniene perspejo, kad epilepsija kaip ir vezys - kad neserga sian, tai nereiskia kad negali sirgti rytoj....
Tai va, taip ir esu jusu temele uzsiprenumeravus, ir vis zvilgternu karts nuo karto...
aga, tikrai baisu, mes sausį KMU darysimės tyrimus, ir jei bus galimybė tai taip pat galvos operacijai ryšimės
Domicele, labai gaila tavo pupos, kad taip užėjo vėl tie brudai. laikykitės
tikiu, kad Kalėdos stebuklų metas, ir viskas po truputį grįš į senas geras vėžes ir nebepasuks atgal...
minte, smagu, kad tik tiek, kad nereikia jungtis į mūsų gretas
parašyk vėliau kaip seksis.
minte, smagu, kad tik tiek, kad nereikia jungtis į mūsų gretas
parašyk vėliau kaip seksis.
laikytes visos
siaip sudetingas metas menulyje, manau del to sustipreje priepuoliai
Taip tikrai baisu matyti šia liga sergančius vaikučius
Ypač kai guli ligoninėj, tai ten visko prisiklausai
ir supranti, kad būna dar blogiau
QUOTE(Rustė @ 2008 12 14, 11:43)
mes taip pat prisijungiam prie sveikinimų EMILIUKUI
Sveikinam EIMILI su tortadieniu