Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(Buriuke @ 2008 12 16, 13:30)
išrašyti gali, tik tu nusipirksi anksčiausiai 23 d  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
mums depakine israse pries savaite,,,

buvom mes pas Viktora....nieko neklauses pasake kas jai yra blink.gif

sake kad buvo tamsoj labai issigandusi,su klubais buvo problemu,su slapimtakiu ir sirdyje uzesiukas yra,5-6 stuburo slankstelis traumotas ,nes buvo griuvus aukstielnikom...
ir viskas sutapo- tiesa blink.gif

tikiu kad jis pades.
laukia dar 5 vizitai pas ji...brangoka ten - bet sveikata brangiausia wub.gif kad tik padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VioGla @ 2008 12 16, 15:40)

sake kad  buvo tamsoj labai issigandusi,su klubais buvo problemu,su slapimtakiu ir sirdyje uzesiukas yra,5-6 stuburo slankstelis traumotas ,nes buvo griuvus aukstielnikom...

tikiu kad jis pades.
laukia dar 5 vizitai pas ji...brangoka ten - bet sveikata brangiausia  wub.gif kad tik padetu 4u.gif

Tikėkimės, kad padės wub.gif O pinigus uždirbsit mirksiukas.gif
Atsakyti

kas jis toks ir kur jis yra? g.gif
Atsakyti
Mes esma buvę pas Angelę Karoliūnaitę - žolininkę (atrodo tokia pavardė, na, Gintarės Karoliūnaitės mama ax.gif ) Taip pat pasakė, kad epilepsija, kad vienoje pusėje "taškiukas". Pas Gretą smilkinio zonoje vienas židinukas ir yra. Su virbulėm pabūrė ir davė rauduoklės užpilo. Bet jis alkoholiu užpiltas, tai aš pabijojau duoti jį vaikui. Epilepsija sergantiems gi griežtai draudžiama. Suprantu, kad jo nedaug, 3 lašiukai, bet... Kalbėjau su gydytoja. Ji aišku nebuvo sužavėta tokiu gydymu ir patarė neduoti, nes kaip tik įvedinėjom Topamax'ą, tai jei būtų buvusi alergija, būtų neaišku nuoko blink.gif Tai taip ir liko. Jei nebūtų padėję vaistai, gal ir būčiau bandžiusi duoti tą užpilą. Va tokia mūsų patirtis su žolininkais.
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 16, 13:21)
Mergaitės, man toks klausimas iškilo. Planuojam išvažiuoti, bet prieš Kalėdas baigiasi vaistukai (23 d.) Ar galėtų gydytoja viena savaite ankščiau išraštyti vaistus? Jei ne, įdomu ar Biržuose bus kam juos išrašyti? Mes ten neregistruotos jokioje gydymo įstaigoje. Ir dar didelis klausimas ar ten visus vaistus gautume  unsure.gif

daryk kitaip, taip kaip aš, gydytoja parašo, kad vaikas geria daugiau tablečių nei iš tikrųjų ir automatiškai jų ilgiau užtenka ir išsirašyti anksčiau nei baigiasi gali blush2.gif
Papildyta:

sake kad  buvo tamsoj labai issigandusi,su klubais buvo problemu,su slapimtakiu ir sirdyje uzesiukas yra,5-6 stuburo slankstelis traumotas ,nes buvo griuvus aukstielnikom...

tikiu kad jis pades.
laukia dar 5 vizitai pas ji...brangoka ten - bet sveikata brangiausia  wub.gif kad tik padetu 4u.gif

ir mums viktoras pasakė, kad epilepsija, gydė gydė žolelėm ir pasakė, kad prie jo tada, kad priepuolis buvo, tipo jis paskutinis, bet paskui pasipylė vėl lb.daug, pas jį daugiau nevažiavome, jis nepadėjo mums unsure.gif
paskui dar buvom pas KRIAUNŲ RAGANĄ Zarasų rajone, šią vasarą, bet ir nieko gero unsure.gif , o ten kur siųlo užpilų su alkoholiu,net nerizikuoju, nes draudžiama vaistus su alkoholiu vartoti, neduok Dieve pablogėtų, išprotėčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VioGla @ 2008 12 16, 14:40)

tikiu kad jis pades.

nu tu matai kaip g.gif

aš jum pasakysiu, kad jei tiki tai viskas padeda...tikėjimas tai labai stiprus dalykas, jei netikėsi tai niekas negelbės ir nepadės ir nieko išvis gerai nebus sad.gif
Atsakyti
ne Viktorai, ne zolininkes padeda... ir net ne medikai su savo siulomais vaistais unsure.gif o mes pacios gydom savo vaikus, tik budus pasirenkam pacios. viskas yra fiksuojama musu smegenyse, jau seniai apie tai sakiau ir sakysiu, kad viskas tik mumyse... ir paciose sunkiausiuose situacijose... doh.gif
Atsakyti
Kuciu naktis stebuklinga, tai ir as papaskosiu kaip ir burta. Ziurejau kazkada laida apie rasytojus, kad jei jie apraso koki zmogu, t. y. jo istorija sukuria, tai dazniausiai tam prototipui panasiai ir nutinka( atseit zodis visagalis). Taigi ir as parasiau apie savo ligoneli .Aprasiau, kaip jis pasveiksta ir kaip gerai toliau gyvena.Net menesi pasveikinmo nurodziau. Nesu tikra, bet lyg nuo nurodytos datos baigesi priepuoliai. Tas mano rastas dingo kaip i vandeni, nors atrodo puikiai atsimenu, kad idejau i Simono nuotrauku albuma. g.gif
Pabandykit, o gal is tikruju veikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(JulieTa @ 2008 12 16, 21:59)
ne Viktorai, ne zolininkes padeda... ir net ne medikai su savo siulomais vaistais  unsure.gif o mes pacios gydom savo vaikus, tik budus pasirenkam pacios. viskas yra fiksuojama musu smegenyse, jau seniai apie tai sakiau ir sakysiu, kad viskas tik mumyse... ir paciose sunkiausiuose situacijose...  doh.gif

Ot netikiu aš visais tais šarlatanais blush2.gif O dėl pagalbos iš mūsų pačių man atrodo kiekviena galėtume paaukot viską, kad tik tos bjaurasties nebūtų sumūsų vaikučiais bet..................... nulemta matyt iš aukščiau doh.gif

QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 12 16, 23:19)
Kuciu naktis stebuklinga, tai ir as papaskosiu kaip ir burta. Ziurejau kazkada laida apie rasytojus, kad jei jie apraso koki zmogu, t. y. jo istorija sukuria, tai dazniausiai tam prototipui panasiai ir nutinka( atseit zodis visagalis). Taigi ir as parasiau apie savo ligoneli .Aprasiau, kaip jis pasveiksta ir kaip gerai toliau gyvena.Net menesi  pasveikinmo nurodziau. Nesu tikra, bet lyg nuo nurodytos datos baigesi priepuoliai. Tas mano rastas dingo kaip i vandeni, nors atrodo puikiai atsimenu, kad idejau i Simono nuotrauku albuma. g.gif
Pabandykit, o gal is tikruju veikia? mirksiukas.gif

Sveikinam ir tikėkit toliau 4u.gif , svarbiausiai padeda 4u.gif
Atsakyti
gal ir nepadeda bet as noriu isgirst bent kelias nuomones.

domu tai kad as net nespejau isiziuot o jis man iskart viska isdeste kas ir kaip...jai sako reiskia zino - nemanau kad renka info is ligoniniu ir polikliniku.
nuejau vakar dar pas savo daktare papasakojau viska,o ji ir sako ,,na taip kadangi ligoninei aparatai nenustate nieko tyr. visi geri tai kaip ir nera tos epilepsijos .priepuoli galejo sukelt netinkamas maistas(buvo prisivalgius cipsu-kukuruzu)uzketeja viduriai,spazmai.o diagnoze parase -epilepsija juk turejo kas ka konstatot''...tai taip supratau kad nera tos epilepsijos...
kazkokia painiava doh.gif
nusprende kad kepenu fermentus darisim anksciau(23 d.)bet depakina gersim toliau..
na bus matyt...viskas bus gerai....juk kaledos arteja newyear.gif

linkiu visiems vaikuciams sveikatos , smagiu kaledu bei naujuju
metu 000059.gif 000054.gif santa2.gif

....mokykloj planai pasikeite tad 18 d. mes laisvi ..jai pasiulimas galiuoja mielai galim atvaziuot i kaledini susimatyma ax.gif
Atsakyti
Sveikos

mes jau vakar pasipuošėm eglutę wub.gif tai man db namie taip gražu smile.gif
Atsakyti