o paskum ilgas savaites reikes dirbti........
atidirbineti ilga savaitgali....
varlel, kada reiks dirbt?
Kaip grazuuuuuu syryt Kaune!!!
Kada kada atidirbineti? gi kita savaitgali, kita sestad. po svenciu....
kaip tingisi dirbti...
O musu dar lopselis per tas sventines dienas atostogauja.... tai brrrrr kaip reikia vargti su maziuke... arba nemie abi sedim, arba prasinejam kad seneliai paziuretu...suuuunkuuuu
O musu dar lopselis per tas sventines dienas atostogauja.... tai brrrrr kaip reikia vargti su maziuke... arba nemie abi sedim, arba prasinejam kad seneliai paziuretu...suuuunkuuuu
pas us iri tokia idomi sistema abiejuose darzuose
jei atostogos, tai praktiskai vaiku ir ner
kaip berysio. nu siandien, ryt normalios dienos, o darzelyje pas Amelija buvo tik du berniukai iki pietu. tai gerai,kad galejau ir as paimti iki pietu, o siaip tai berysio
Sveikos mergytes
su sventem visas
musu sventes siek tiek liudnokos, dvi savaites mergina prasirgo stomatitu
nu toooookia slyksti liga, siaubas. Nei valgyt vaiks negali nei gerti, burna ishopejusi, kraujuoja, tai tepem tepem tepem su vaistukais, apsigydem, paskui dar kosulys ir slogos su tempa prikibo, nu zodziu......
nuplauke musu magnetas
dabar pastate is naujo i eile, kuri ateis tik po meeeetuuuuu
kosmaras juodas
tai dabar planuosim atsigulima i KMUK gal ant pavasario gal anksciau, isivedinesim Keppra. Endziniene sake, kai jau nebeapsikesit su tais priepuoliais tai atvaziuokit......nu kurgi cia su jais apsikesi
o kas del sauskelniu, tai mums irgi Pampers firmos neduoda vaistines, bet mes sekmingai jau antras menuo imam Happy, jas tikrai kompensuoja, nes pati emiau, neblogos jos.
O siaip tai mes jau pratinames ant puoduko, tai sutaupom siek tiek pamperiuku
aisku prasytis ji nesipraso, bet as jau taip kas pora valandu pasodinu, tai "dideli reikaliuka" beveik visada pagaunam
su sventem visas
musu sventes siek tiek liudnokos, dvi savaites mergina prasirgo stomatitu
nuplauke musu magnetas
tai dabar planuosim atsigulima i KMUK gal ant pavasario gal anksciau, isivedinesim Keppra. Endziniene sake, kai jau nebeapsikesit su tais priepuoliais tai atvaziuokit......nu kurgi cia su jais apsikesi
o kas del sauskelniu, tai mums irgi Pampers firmos neduoda vaistines, bet mes sekmingai jau antras menuo imam Happy, jas tikrai kompensuoja, nes pati emiau, neblogos jos.
QUOTE(Domicele @ 2008 12 29, 15:28)
aisku prasytis ji nesipraso, bet as jau taip kas pora valandu pasodinu, tai "dideli reikaliuka" beveik visada pagaunam 
man Happy irgi patikdavo...tik va maniškei 6 dydžio reikėtų...vargu ar kas turės...
mes gretimam name turim labai puikią vaistinę, kuri mum užsako ko reikia, bet vaikiškų sauskelnių tai neturi tiekėjų... bet aš tom Tena irgi patenkinta, jos nėra tokios kilometrinės kaip atrodo, na didesnės, taip, bet mano storulei, tai nors pilvo ir šlaunų neveržia...nes kitas sauskelnes segu ant pačių kraštelių vos kelis mm kiek kabina...
QUOTE(varlele @ 2008 12 29, 11:22)
Kaip grazuuuuuu syryt Kaune!!!
kaip tingisi dirbti...
Tai kad kiek radau tai reiks atidirbinet vasario 21 d., na cia taip atidirbines valstybines, o kitiem rekomenduoja, gal jau yra ir kita info, tik as neradau
http://www.delfi.lt/...php?id=19225268
http://www.skrastas....p;id=1228663012
beje mes sauskelnes išsirašom iš karto 3 mėnesiams, kad nereikėtų lakstyti kas mėnuo...
kaip ir Depakiną ir Lamictalį...
kaip ir Depakiną ir Lamictalį...
Labutis. Visas su praejisiom ir ateinanciom sventem
Noriu paklausti gal kuri buvot genetikos centre? Norim vaziuot issitirt is kur atsirado epi ir dar kelios ligos.
QUOTE(geleta @ 2008 12 26, 15:23)
uoi kaip fainai, gražūs tavo vaikučiai
, aš antradienį iš darbo grįžau, tai mano pupa su mano mama irgi panašų sulipdžiusios buvo 
Papildyta:
gaila, kad Amelytė su Emiliuku negalėjo nulipdyti senio
Papildyta:
gaila, kad Amelytė su Emiliuku negalėjo nulipdyti senio
aha gaila