Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

su artejanciais visus mirksiukas.gif

o Gretai buskis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2008 12 31, 11:36)
Laba diena visoms šios temos senbuvės ir senbuviams ir senbuviukams. Tikiuosi būti priimta į Jūsų ratą. Mano mažoji su šia liga (pati aiškina, kad ji neserga- tik turi ligą) gyvena jau treji metai. taigi patiries ir įspūdžių turiu ir aš. Gal piimsit?

labas, prisijungusi, labai gaila, kad tokiom aplinkybėm tenka susipažinti console.gif

tikiuosi ateinančiais metais bus visom lengviau smile.gif

Su artėjančiais naujaisiais metais!

Tegul jie atneša tik laimę ir džiaugsmą
į jūsų namus!
O visos negandos telieka
senuosiuose metuose!

user posted image
Atsakyti
jo ir mes su Gabyte tikimės, kad visoms mums ir mūsų mažylaims, ateinantys metai bus geresni lotuliukas.gif
Atsakyti

Su atėjusiais Naujaisiais Metais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
su atejusiais tikekime ,kad kitokiais zyyyyymiai geresniais metais ,o viska kas buvo netaip lai lieka senuose metuose wub.gif

Papildyta:
zinokit mergaites ir mes kai nuemem visai clonezepama ir rodedorma tai mano Kamilyte ir skoni atrado ir labai daug sypsotis pradejo fui koks brudas ten buvo blink.gif doh.gif cia kazkas rase apie akiu pasikeitima tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetele @ 2009 01 01, 17:08)
su atejusiais tikekime ,kad kitokiais zyyyyymiai geresniais metais ,o viska kas buvo netaip lai lieka senuose metuose wub.gif

Papildyta:
zinokit mergaites ir mes kai nuemem visai clonezepama ir rodedorma tai mano Kamilyte ir skoni atrado ir labai daug sypsotis pradejo fui koks brudas ten buvo blink.gif  doh.gif cia kazkas rase apie akiu pasikeitima tikrai  thumbup.gif

jooooooo, Radedormas brudas...

Brigita irgi suaktyvėjo po jo nuėmimo...gėrė iki metukų amžiaus, jau nepamenu kada, turiu užsirašius, bet neatsimenu...
Atsakyti
QUOTE(inetele @ 2009 01 01, 18:08)

Papildyta:
zinokit mergaites ir mes kai nuemem visai clonezepama ir rodedorma tai mano Kamilyte ir skoni atrado ir labai daug sypsotis pradejo fui koks brudas ten buvo blink.gif  doh.gif cia kazkas rase apie akiu pasikeitima tikrai  thumbup.gif

o mes geriam clonazepamą, gal ir mes kada jį nuimsim unsure.gif
o tiesa nepadaugėjo traukulių kai nuėmėt jį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geleta: 01 sausio 2009 - 19:09
QUOTE(geleta @ 2009 01 01, 20:09)
o mes geriam clonazepamą, gal ir mes kada jį nuimsim unsure.gif
o tiesa nepadaugėjo traukulių kai nuėmėt jį?

siektiek padaugejo ,bet kadangi pas mus ju ir taip per diena daug tai ,kad dar keli prisidejo ,bet uztat mergyte visai kitokia nu tikrai bent jau iki Kauno nieko nebekeisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetele @ 2009 01 02, 13:55)
siektiek padaugejo ,bet kadangi pas mus ju ir taip per diena daug tai ,kad dar keli prisidejo ,bet uztat mergyte visai kitokia nu tikrai bent jau iki Kauno nieko nebekeisiu thumbup.gif

eina sau, aš galvojau, kad pas mus jau daug skaitosi, kai kas trečią dieną būną po naktinį traukulį unsure.gif
mes šį mėnesį važiuosim pas kauno neurochirurgus, ten darys tyrimukus visus iš naujo ir žiūrėsim ką pasakys, bet ambulatoriškai, nes nenorim ligoninėj gulėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geleta: 02 sausio 2009 - 18:19
kas 3d traukulys tai čia mažai...
Brigita yra turėjusi virš 20...

palatoje su kaimyne tokia buvom, tai pas ją iki 120 būdavo..
girdėjau ir dar daugiau būna...
aišku jie ne minučių, o sekundžių trukmės, ale vistiek brudas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 01 02, 19:56)
kas 3d traukulys tai čia mažai...
Brigita yra turėjusi virš 20...

palatoje su kaimyne tokia buvom, tai pas ją iki 120 būdavo..
girdėjau ir dar daugiau būna...
aišku jie ne minučių, o sekundžių trukmės, ale vistiek brudas sad.gif

tai mūsų irgi sekundžių trukmės, bet prieš 1,5 metų po 15 tokių kas dieną buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 01 02, 20:53)
tai mūsų irgi sekundžių trukmės, bet prieš 1,5 metų po 15 tokių kas dieną buvo unsure.gif

man gydytoja yra sakiusi, kad tie trumpi sudėtingiau kontroliuojasi...
Atsakyti