Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(Rustė @ 2009 01 04, 21:17)
kaip bus taip bus, kad tik sveikas smile.gif
jau galėsi ir antrą liniuotę įsidėti  wub.gif

taip, ir man svarbu, kad tik sveikas būtų, kažkodėl galvoju, gal ir Gabytės sveikatytė kiek pagerės, kai turės broliuką ar sesutę, ai pagalvojau jau pats laikas antram vaikiukui, liepą 28 metai man jau bus blush2.gif , o žiūrėk Ruste, tu pas mus protinga smile.gif -kiek laiko būsių dekretinėse atostogose, tiek laiko mano darbo vieta ir išliks mano, tu turiu omenį, kai po 2 metų grįšiu į darbą, mano darbo vieta manęs lauks, jos niekas negali užimti?
kai aš gabytę pagimdžiau, tai nedirbau niekur matai.
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 01 04, 20:27)
taip, ir man svarbu, kad tik sveikas būtų, kažkodėl galvoju, gal ir Gabytės sveikatytė kiek pagerės, kai turės broliuką ar sesutę, ai pagalvojau jau pats laikas antram vaikiukui, liepą 28 metai man jau bus blush2.gif , o žiūrėk Ruste, tu pas mus protinga smile.gif -kiek laiko būsių dekretinėse atostogose, tiek laiko mano darbo vieta ir išliks mano, tu turiu omenį, kai po 2 metų grįšiu į darbą, mano darbo vieta manęs lauks, jos niekas negali užimti?
kai aš gabytę pagimdžiau, tai nedirbau niekur matai.

iki 3 metų vaiko gali sėdėti namie, ir darbo vieta išlaikoma bus.
nebent firmai bus paskelbtas bankrotas ir visi bus atleisti pagal atitinkamą straipsnį.

kitu atveju niekas atleisti neturi teisės be tavo prašymo.

kol tavęs nebus, vieta bus užimta, juk turi kažkas vietoj tavęs dirbti, bet kaip tu sugalvosi grįžti, tai grįši į senas pareigas, nebent sakau, ten reformos kokios nors bus firmoje, kurios nepriklausys nuo tavęs.
bet realiai nieko neturi nutikti.
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 01 04, 21:16)
truputį baisoka, žinot, paskutinį kartą gimdžiau beveik prieš 6 metus, bet sako antrą vaikelį lengviau gimdyti rolleyes.gif

nebijok, viskas bus taip, aip turi buti mirksiukas.gif o kad antras gimdymas lengvesnis labai gincitynas klausymas, daug kas sako, kad netiesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 01 04, 16:57)
sveikos mergaitės, turiu naujienų, šiandien ryte pasidariau testą-Gabytė turės broliuką ar sesytę tongue.gif

wow bigsmile.gif kokios fainos naujienos thumbup.gif labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 01 04, 19:40)
kaip faina  wub.gif  didžiausi sveikinimai  thumbup.gif
mes gerai laikomės, ši kartą ligoninėje nebuvo nei vieno priepuolio, geriam smegenų kalci tam, gal padėjo, nežinau net, bet nuo to laiko nebuvo nei vieno  ax.gif  aš čia tyliai pasidžiaugiau  blush2.gif

Sveikutes mergaites, su Naujais visas smile.gif
Sandrita, kas per smegenu kalcis? g.gif ir man idomu

geleta, sveikinu su nauju gyventoju pilvelyje biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, tikrai sudomino- kas per smegenų kalcis. Maniškei gydytoja vis priekaištauja, kad trūksta kalcio, nors šeimos gydytoja sako, netrūksta jai jokio kalcio. Bet kalcio kraujyje tyrimo nedaro- vis kitam laikui atidedam...
Atsakyti
sveikutes,Geleta super labai sveikinu wub.gif
sandrita papasakok apie kalci ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Su naujaisiais metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu, kad jie nebūtų blogesni negu praėję, o tik geresni ir šviesesni 4u.gif

Geleta, sveikinam su puikia naujiena ir lengvo nešiojimo wub.gif

Ruste, jeigu galit mestelkit į az slaptažodį foto albumui matyt ištrynus esu neberandu doh.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 01 05, 09:12)
Ruste, jeigu galit mestelkit į az slaptažodį foto albumui matyt ištrynus esu neberandu  doh.gif  blush2.gif

parašiau smile.gif

ten žiūriu po naujų metų tai daug kas nuotraukas atnaujino smile.gif
Atsakyti
Ruste, imesk prasau ir man tuos duomenukus smile.gif kaziko tai neina prisijungti g.gif , gal ka pamirsau seniai neziurejau albumiuko
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 01 04, 20:32)
iki 3 metų vaiko gali sėdėti namie, ir darbo vieta išlaikoma bus.
nebent firmai bus paskelbtas bankrotas ir visi bus atleisti pagal atitinkamą straipsnį.

kitu atveju niekas atleisti neturi teisės be tavo prašymo.

kol tavęs nebus, vieta bus užimta, juk turi kažkas vietoj tavęs dirbti, bet kaip tu sugalvosi grįžti, tai grįši į senas pareigas, nebent sakau, ten reformos kokios nors bus firmoje, kurios nepriklausys nuo tavęs.
bet realiai nieko neturi nutikti.

Jei grysi po dekreto po metu, tai grysi i senas pareigas, jei grysi po daugiau nei po metu, grysi jau nebutinai i senas pareigas mirksiukas.gif Jie tavo pareigas privalo saugoti tik metus, veliau jie privalo tik darbo vieta saugot ir pasiulyt bet kokias pareigas. 4u.gif
Atsakyti
Mes vartojame Tiens smegenų kalcį:
Šia trumpai apie jį:
Biokalcis smegenų veiklai gerinti.
Šis produktas ne tik mažina kalcio trūkumą organizme, bet ir gerina galvos smegenų ir nervų sistemos mitybą, atyvuoja smegenų ląstelių veiklą, gerina intelektą. tai nepaprastai puiki priemonė gerinti atmintį, sulėtinti smegenų senėjimą, padidinti smegenų ląstelių produktyvumą.
Vartojama:
Insultai, smegenų kraujų apykaitos sutrikimai, centrinės nervų sistemos sutrikimai ir kt. (nuo lapo nurasineti reikia blush2.gif )

nežinau ar sutapimas, bet mano mažoji dabar visai kitokia
Atsakyti