Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

g.gif blush2.gif Ruste o vartotojo varde nepraleidai raidės ? ax.gif Man kažko neduoda prisijungt doh.gif

Svarstau ir vienaip ir kitaip, jaučiu eisiu visdėlto merginai tvarkytis neįgalumą, nuo ko pradėt ?
Atsakyti
papildėme ir mes savo albumėli, visi taip užaugę wub.gif
mums tai musų neurologė sutvarkė dokumentus, tik į komisiją nueiti reikėjo, pristačiau visas ligoninės epikrizių kopijas, dokumentus nedutes ir savo ir sutvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 01 05, 10:26)
Ruste, imesk prasau ir man tuos duomenukus  smile.gif  kaziko tai neina prisijungti  g.gif , gal ka pamirsau seniai neziurejau albumiuko

parašysiu AŽ, TIK IŠSITRINK ŽINUTES, NES NEINA NUSIŲSTI

QUOTE(anaja @ 2009 01 05, 10:33)
Jei grysi po dekreto po metu, tai grysi i senas pareigas, jei grysi po daugiau nei po metu, grysi jau nebutinai i senas pareigas  mirksiukas.gif Jie tavo pareigas privalo saugoti tik metus, veliau jie privalo tik darbo vieta saugot ir pasiulyt bet kokias pareigas.  4u.gif

ačių, kad patikslinai smile.gif
QUOTE(Vaima @ 2009 01 05, 10:34)
g.gif  blush2.gif Ruste o vartotojo varde nepraleidai raidės ? ax.gif  Man kažko neduoda prisijungt  doh.gif

Svarstau ir vienaip ir kitaip, jaučiu eisiu visdėlto merginai tvarkytis neįgalumą, nuo ko pradėt ?

parašysiu dar kartą, gal ir praleidau swoon.gif

atsiprašau jei ką blush2.gif
Papildyta:
slaptažodis pakeistas, nežinau dėl kokių priežasčių neveikė senasis.

yra buvę man su kitom bendrom galerijom toks bajeris, kad programa sugalvojo pakeisti visus slaptažodžius automatiškai, ir pirmam pasijungusiam prašė įvesti naują.

nežinau, bet gal šį kartą nutiko tas patas.
bet kokiu atveju kaltų neieškosiu, svarbu, turim kur pasirodyti smile.gif

dar gerai, kad emeilas ten yra mano, kuriuo ir pasidariau naują slaptažodį.

parašysiu AŽ.
Atsakyti
aha, pirmai dar leido prisijungti senu skaptazodziu dabar jau nebe, parasyk ir man i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 01 05, 10:33)
Mes vartojame Tiens smegenų kalcį:
Šia trumpai apie jį:
Biokalcis smegenų veiklai gerinti.
Šis produktas ne tik mažina kalcio trūkumą organizme, bet ir gerina galvos smegenų ir nervų sistemos mitybą, atyvuoja smegenų ląstelių veiklą, gerina intelektą. tai nepaprastai puiki priemonė gerinti atmintį, sulėtinti smegenų senėjimą, padidinti smegenų ląstelių produktyvumą.
Vartojama:
Insultai, smegenų kraujų apykaitos sutrikimai, centrinės nervų sistemos sutrikimai ir kt. (nuo lapo nurasineti reikia  blush2.gif )

nežinau ar sutapimas, bet mano mažoji dabar visai kitokia

vartojome ir mes ta kalci, po dvieju savaiciu pastebejau nerealu pagerejima (rasiau jau cia apie tai), vaikas tiek pazvalejo, pasikeite i geraja puse, bet dziaugiausi neilgai, deja, netrukus ivyko laaaabai stiprus priepuolis, per kuri vos nepraradom savo princeses verysad.gif verysad.gif tokio priepuolio nebuvo per visus tuos metus, atsidurem KMUK, parodziau as Endzinienei ta kalci, ji ishstudijavo visas sudedamasias dalis ir pareiske, kad preparatas gal ir geras, taciau musu vaikams (sergantiems epilepsija) per stipriai jis aktyvuoja smegenis, gaunasi per didelis kruvis, todel ir galejo ishsiprovokuoti toks priepuolis verysad.gif verysad.gif nebeduodu as jau jo........

P.S. o jus geriate suaugusiems ar vaikams skirta kalci?
Atsakyti
Ar tai tas kalcis http://www.tianshi.p...cis_vaikams.htm?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 01 05, 11:22)

mes ne šita geriam, mūsų kapsulytėm, dėžutėje 18 kapsulių.
Va šitas
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 01 05, 12:54)
Va šitas

O kaip po vieną kapsulytę per dieną, ar mažiams kitokia dozė? Aš čia ir savo anytai pasiūlyčiau, visai su atmintim ne kas...
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 01 05, 11:54)
Va šitas

na jau, aš neduočiau.

paskutinis sakinys

<<Priešparodymai: vaikai iki 10 metų. >>
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 01 05, 12:01)
O kaip po vieną kapsulytę per dieną, ar mažiams kitokia dozė? Aš čia ir savo anytai pasiūlyčiau, visai su atmintim ne kas...

mums liepe gerti taip: jei priepuoliai dazniau nakti, gerti pries miega, jei diena, gerti ryte po viena kapsulyte. Del suaugusiuju reiktu konsultuotis manau.
Nu po šito kalcio sakau mano vaikas ne be tas, visi jos žodžiai būdavo tik kažkoks mykimas, nesuprasi neiko, dabar jau sakom nenoniu wub.gif tete wub.gif sudedam jau ir piramide, nors kad ir kiek bandydavo kordinacija neleisdavo užmauti žiedelio ant kotuko. Nu nežinau ar nuo jų bet jaučiames tai gerai ax.gif
Atsakyti
Smagu, kai padeda, tuomet atrodo, kad pasaulis tampa šviesesnis. Pačioj pradžioj irgi turbūt būčiau davusi saviškei bet ką, kad tik mačytų. Dabar žiūriu truputėlį kitaip. Kalcis gerai, net labai, bet dėl dozės gal pasitarčiau su dar vienu gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 01 05, 11:54)
Va šitas

tai sita ir mes gerem......jis skirtas suaugusiems.....

suprantu tave Sandrita, nes kai pati maciau didelius rezultatus kalcio vartojimo metu irgi buvau devintam dangui smile.gif bet dabar jau bijau beduoti, atidaviau mamai sugerti viska ka buvau nusipirkusi blink.gif
Papildyta:
tiesa, klausiau as gydytojos apie ta Piracetama (kur kalbejome anksciau)
sake jokiu budu neduoti, jis gali ishprovokuoti stiprius priepuolius, kad ir kaip graziai ten apie ji raso blink.gif
ir dar sake, kad Keppra yra analogas Piracetamo, tik ishvalytas ar koks ten, nu zodziu geras reikaliukas tongue.gif , bandysim mes tuos vaistelius
Papildyta:
Traukuliai, epilepsija; kaulų ir raumenų skausmai. g.gif g.gif cia tas kalcis vaikams g.gif nu gal....... g.gif
Atsakyti