Įkraunama...
Įkraunama...

Biodroga Kosmetika

QUOTE(gretao @ 2007 07 16, 18:15)
Gal kam reikia BIODROGA CLEANSING TONER riebiai ir mišriai odai? 200 ml, nunaudota apie 15 ml, mano MB nesiterlioja, o man netinka.  doh.gif

o jis nuplaunamas su vandeniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 07 16, 22:50)
o jis nuplaunamas su vandeniu? 4u.gif

Jį reikia užpilt ant drėgno vatos diskelio ir valyt odą, nuplauti nereikia.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
norejau pasiteiraut del to tonuojancio kremo su spalva ax.gif man dermatologe sake, kad nekemsa poru tos priemones, ant kuriu uzrasytas stebuklingi zodziai: "free oil".. taigi norejau pasiklausti tu merginu, kurios naudona si krema su svalva, ar cia free oil?
Atsakyti
ojoj 4u.gif o gal oil fre doh.gif ax.gif tikrai pamirsau, kaip ten sake ax.gif
Atsakyti
nagi, ar niekas nenaudoja Biodrogos kremo su spalva? g.gif gal galit paziuret at tubeles, ar parasyta, mat noriu si savaitgali nueit paziuret i ta raugyklos gatve, ir jei patiks kaina, pirkciau is karto.. o dbr tokios info del "oil free" neturiu verysad.gif
pagelbekit prasau 4u.gif
Atsakyti
as turiu Puran Formula serijos tonini krema probleminei odai.
super daiktas
nera cia parsyta apie jokius aliejus, bet man poru neuzkemsa ir veidas nesispuoguoja
tik jis smirdi truputi blink.gif na, bet cia subjektyvus reikalas smile.gif
Atsakyti
aciu labai! mirksiukas.gif
na prisiklausiau as cia atsiliepimu apie ji ir tikrai susigundziau ax.gif va tik tas konsultantes biodrogos centre teks iskamantineti del tu alieju bigsmile.gif ir tada bus matyt.. gal dar megineli pradziai gausiu..
beje, o tam centre kainos tokios pat, kaip ir perkant pas kosmetologes? blush2.gif
Atsakyti
na zinokit vakar nusipirkau as ta kremuka ax.gif na ir ka.. super! thumbup.gif man patinka blush2.gif
Atsakyti
na, matau, sia tema berasau as viena lotuliukas.gif na bet vis tiek dar parasysiu, nes kai vakar pirkau, tai man buvo naujiena, tai tikiuosi ir Jums pravers si info mirksiukas.gif
taigi dabar biodrogos tonuojancio kremo yra dvi spalvytes - viena sviesesne, kita - tamsesne smile.gif geriau prisitaikysim prie odos siuo atveju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2007 10 13, 16:36)
na, matau, sia tema berasau as viena  lotuliukas.gif  na bet vis tiek dar parasysiu, nes kai vakar pirkau, tai man buvo naujiena, tai tikiuosi ir Jums pravers si info  mirksiukas.gif 
taigi dabar biodrogos tonuojancio kremo yra dvi spalvytes - viena sviesesne, kita - tamsesne  smile.gif  geriau prisitaikysim prie odos siuo atveju  drinks_cheers.gif

Vaje, tokios naujienos tai man ne kokios... Gali būti sunku išrinkti kurią spalvą imti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 10 13, 22:27)
Vaje, tokios naujienos tai man ne kokios... Gali būti sunku išrinkti kurią spalvą imti... blush2.gif

labai maloni buvo konsultante tame centre, tai prisoko is karto kai tik atidariau duris lotuliukas.gif tik uzsiminiau apie krema, tuoj ant rankytes tu dvieju spalvyciu uzdejo ir sako - tepliokis ir rinkis smile.gif sviesesne spalvyte, mano manymu, maskuoja geriau.. o tamsesne maziau matosi ir issilygina ant odos smile.gif as paemiau sviesesne, mat man maskuot tikrai yra ka doh.gif
Atsakyti
o kokia kaina to kremo Raugyklos gatvej? Labai jau mane gundot su tuo kremu doh.gif
gal dar butu atsiliepimu apie giliai valancia kauke? 4u.gif
Atsakyti