Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės internetu

as tai uzsakinedavau sveikinu.com pirmus kartus tai puokstes ateidavo superines, net pati kol buvau lietuvoj, tikrai gavau nebloga puokstele.
na, o pries metus pradejo detis keisti dalykai, uzsakem puokste jubiliejaus proga, puokste turejo susideti is baltu roziu ir leliju.visu pirma puokste velavo viena diena, nei buvo uzsakyta, ir visu antra - pristate visai ne ta puokste, kuria uzsakem (pristate ramuneles kazkokias ir visai nebaltos, nors puokste vadinosi 'balta puokste', ar kazkas panasaus).
aisku skambinom aiskintis kas cia vyksta, tai jie musu atsiprase ir pazadejo kitame uzsakime pridet sampano buteli.
na kita karta puokste atejo vel ne ta ir sampano nebuvo doh.gif
taip, kad tikrai is ten nebeuzsakinejam, nes per dideli nusivylimai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naglica @ 2006 02 22, 10:35)
Taip tikrai. Kol kas neteko susidurti su nemandagiais žmonėmis, dirbančiais cusotmer service (turiu omenyje "telefoninius" žmones).

cia turbut turi galvoje ne Lietuva turbut, dar atsimenu lietuvisko custumer service ypatumus schmoll.gif o ir dabar kai parasiau beveik i visas firmas kurios geliu pristatymu uzsiima doh.gif todel labai nustebau kad sveikinu JAV yra, neisivaizduoju jeigu jie sitaip atsakineja i emalus tai kaip gi jie tada geles pristato g.gif o dar kainos pas juos didziausios kiek ziurejau.

pasiziurejom dabar banko israsa viskas ok, nuskaiciavo kaip turi but pagal normalu kursa, jokiu problemu.

Puiki mamyte, tu sakei kad skambinsi del ypatingos puokstes i Interflora, gal galetum parasyt kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(Naglica @ 2006 02 22, 19:22)
Kaip nesuranda galų? Tie dvigubi nuskaičiavimai ne vien sveikinu.com pasitaiko.
Sveiku.com irgi iš manęs buvo du kart tą pačią sumą nuskaičiavę, bet pasiskambinau į savo banką (bankas atsiuntė paraišką užpildyti mokėjimo sustabdymui, bet taip ir neteko panaudoti), taip pat į sveikinu.com ir jau kitą dieną babkės buvo grąžintos. Svarbu yra nemiegoti, periodiškai tikrintis banko steitmentus (kas labai paprasta padaryti online) ir mokėti mandagiai su žmonėmis kalbėtis.


As is tikruju nezinau kuo viskas baigesi ir kas ten mandagus, kas ne smile.gif Cia tik toks pastebejimas ir pasidalinimas patirtimi buvo.
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2006 02 22, 15:20)

Puiki mamyte, tu sakei kad skambinsi del ypatingos puokstes i Interflora, gal galetum parasyt kaip sekesi?


Tu zinai as labai atsiprasau bet as sumaisiau....interflora su florisima, as uzsakinesiu per florisima http://www.florisima...inside.php?p=21 nes ten didesnis puoksciu pasirinkimas bet vistiek uzsakyma darysiu telefonu, nes gal kai kurias geles kai kur tiesiog keisiu ar prasysiu kitu spalvu, nes tada nuejau i interflora galvoju kaip cia dabar yra tiek mazai puoksciu ir tas kurias buvau nuziurejus visai nera doh.gif Zodziu susimaisiau blush2.gif As uzsakinesiu per FLORISIMA.
Bet parasysiu kaip sekese drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va skambinausi i Florisima per kur norejau uzsisakyti puokste tevo 50-metu jubiliejaus proga, bet deja pas juos tikrai negalima atsiskaityti kreditinem kortelem, kas yra tikrai absurdas kazkoks, as pavedimu bankais tikrai nedarysiu nes neturiu tam laiko nei noro kazkur vaiksciot ir dar sake pirma pries darant pavedima reikia kazkokia sutarti pasirasyt su jais...zodziu berysio sakau aciu labai bet per kita firma bus kur as paprasciau umn.gif hah.gif Florisimoj grazios geles kiek matau bet atsiskaitymo budas man nepatinka schmoll.gif verysad.gif

Zodziu o interflora nelabai ka turejo ant ineto pasirinkime ko as norejau, todel vel gryzau i Tarp geliu, kur kaip visada skambinausi telefonu pasakiau ko mazdaug noriu is ju website tik prasiau kad pakeistu geliu spalva ir tiek....sutiko kaip visada maloniai, atsiskaiciau kreditine, jau nuskaiciuoti pinigeliai ir viskas super, laukiam gimtadienio ziuresim ar vykus bus puokste su viskuo sumokejau 125LT bigsmile.gif ax.gif (pas juos uzsakineju jau 3-cia karta,pirmi du nenuvyle ziuresim kaip sita bus mastau.gif )
Atsakyti
gal gali parasyti tikslu adresa internete, kur galyma uzsakyti geles, nes labai fainai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Natalja B @ 2006 03 04, 05:32)
gal gali parasyti tikslu adresa internete, kur galyma uzsakyti geles, nes labai fainai atrodo

As uzsisakinejau www.tarpgeliu.lt
Siaip dar yra www.interflora.lt
www.florisima.lt
Atsakyti
Papasakosiu as jum mano brother-in-low patirti. Cia neperseniausiai siunte ji geles per kazkokia "Apuokas" firma. Parinko grazia puokste jos tetai 60 metu buvo, sumokejo pinigus, kiek nezinau. O jinai kartais pranasingus sapnus sapnuoja. Ir susapnavo kad teta gavo 1 rauduona roze. Pasidare neramu jai ir paprase kad mano uosvis paskambintu ir paklaustu. Tas paskambino sako na kaip gavot geliu tai ta teta ir sako taip gavau 1 rauduona roze. doh.gif
gun_bandana.gif reikia taip atsiprasant pasikt
Atsakyti
kosmaras.... bash.gif
Atsakyti
Puiki mamyte norejau taves paklausti pries kiek laiko mazdaug reikia uzsakyti geles. Jeigu as uzsakynesiu is Tarp geliu, o pas mama gimtadienis balandzio 10d. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olloza @ 2006 03 06, 09:32)
Puiki mamyte norejau taves paklausti pries kiek laiko mazdaug reikia uzsakyti geles. Jeigu as uzsakynesiu is Tarp geliu, o pas mama gimtadienis balandzio 10d. Aciu 4u.gif

Zinok tiksliai net nezinau bet manau savaite iki gimtadienio butu gerai uzsakinet maza kas per banka pinigai nesuvaikscios ar ka!? unsure.gif As tai va tevelio gimtadienis kovo 23 o uzsakyma dariau telefonu kovo 3d. visa info daviau kreditines poto perskambinau jiems uz 5 minuciu sake viskas tvarkoj pinigeliai nuskaiciuoti ir viskas ciki....as jau dabar online matau kad pinigai nuejo sekmingai ir isvis maniau bus daugiau man apie 57$ o isejo 45$ su kapeikom, taip kad neblogai , bet uzsakinejau tikrai dedele grazia puokste su orchidejom, tik prasiau kad vietoj geltonu detu arba ruzavas arba ryskiai raudonas....sake ok...taip kad laukiu, poto turesiu foto idesiu parodyt kokia ten jie nusiunte rolleyes.gif As jau ten uzsakineju 3-cia karta zinok pasitikiu jais tikrai....
Atsakyti
As kai LT buvau tai man draugas uzsake 50 roziu puokste su gimtadieniu.. uzsakinejo is salono Tarp geliu.. tai uzsakinejo pora savaiciu pries gimtadieni ir skambinosi jisai tenai kad suzinot ar nuskaiciavo pinigus.. tai jau po uzsakymo ta pacia diena sake kad nuskaiciavo, o banko statmente parodo tik po menesio kad nuskaiciuota..
Beje salono Tarp geliu pristatymu tai buvau irgi labai patenkinta.. tas pasiuntinuku apsirengimas ir dar zodziu perskaitymas pries atiduodant puokste... stulbinanciai viskas... wub.gif
Atsakyti