Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

QUOTE(*meduota* @ 2008 11 03, 10:03)
kaip natūraliai nežinau. bet aš maudydama sūnų i vandenį pyliau balmandol aliejaus. mum padėjo.
va, informacinis lapelis apie jį
http://www.vaistai.l...;searchword=oil

gydytoja ji mums rekomendavo, sake, net muiliuko maudant leliu nebereikia, tai siandien pirksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2008 11 03, 03:56)
Mano mazylei labai sausa odele, ypatingai kojyciu, o dabar kai oras saltesnis ir sausesnis, tai visai odele kaip tarka. Gal zinote kokiu patarimu - naturaliai kaip odele padrekinti. Bandau kas diena nemaudyti, kad dar labiau neissausetu. Nesinori ir kokiais kremais chemija teplioti.

Mums gydytojas patarė į vonelę maudymui pilti Linol aliejuką ir tepti Exipial losionu, tikrai padėjo, patariu išbandyti
Atsakyti
As apmazinau maudynes ir tepiau su Expicial riebiu kremu issausejusius plotelius. Susitvarke zaibiskai.
Atsakyti
mes kiekviena diena tepames aliejuku ax.gif
Atsakyti
Buvo mano maziukui sausa galvos odele, tai labai padejo kokosu aliejus. Jis kietokas toks, kaip parafinas koks smile.gif Bet tarp pirstu patrynus, jis suminksteja-atsileidzia ir tada tepamas ant sausos odeles. Tikrai labai geras dalykas, tikrai nealergizuoja. Padeda issuokuojant pleiskanytes 4u.gif
Atsakyti
o mano mazyliui rankytes sausos. tepu excipialiu,bet nieko. g.gif
Atsakyti
as tepu su balmandol aliejuku,mum jau po biski padeda,nes labai sausa odyte kai gime buvo,ypac rankytes labai pleiskanoja ir kojytes.tepu kasdiena tai jau matosi efektas.
Atsakyti
QUOTE(mazytemamyte @ 2009 10 02, 15:31)
as tepu su balmandol aliejuku,mum jau po biski padeda,nes labai sausa odyte kai gime buvo,ypac rankytes labai pleiskanoja ir kojytes.tepu kasdiena tai jau matosi efektas.

mes jo pilam i vonele, kai maudom ir galvyte tepam, kad pleiskanytes issukuot, db ziurim,kad odele pasausejus, tai ja balmandoniu patepsim, manau nenuvils 4u.gif
Atsakyti
as po kiekvieno vakarinio maudimosi istepu visa kuneli alyvuogiu aliejumi, naturalu ir tikrai jokiu problemeliu neturime bigsmile.gif
Atsakyti
mano mazyles pilvo odele antiek sausa. kad net serpetoja. visos musu isbandytos priemones iki siol beveiksmes, net nezinau ko griebtis doh.gif
Atsakyti
Mūsų odelė ir buvo pirmą mėn nekokia. Tai daktarė išrašė kažkokį skystį iš spirig firmos, maudant įpilti te pora kamštukų ir maudyti Žirnių reikėjo 4u.gif Padėjo, bent jau mum ax.gif
Atsakyti
nezinau ar cia bus i tema, bet maziukei dar tik savaituke
bet jai lupasi odele nuo rankyciu (palstakos), kojyciu - ties pirstukas
ir visur kur sulenkimai, raukslytes
lupasi taip, kaip tarsi buna nuo saules nudegusiam, tokia plona odele unsure.gif
kazi del ko taip?
gal kam taip buvo ?

Atsakyti