Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

naudoju vaikiska muiliuka ir kai maudomes be muilo ipilam WELEDA aliejuka, daugiau nieko nenaudoju rolleyes.gif
Atsakyti
Naudojam Tindi muiliuka be kvapikliu uzpakaliukui prausti sudocrem arba jonson kremuka nuo issutimu uzpakaliukui (kai netepdavm pasusdavo ir budavo labai negerai, tada tepti teko bepanthen) ir maudantis kartais jonson zele ir dar pora kartu tindi sampuna esu naudojusi. Maziukui, kai odele pleiskanojo, dar losjoniuku arba aliejuku tepdavau, bet dabar nebereikia.
Atsakyti
Naudoju Weledos muila, krema voniai, aliejuka ir krema uzpakaliukui nuo issutimo, labai man patinka thumbup.gif
Atsakyti
na mes naudojame vaikiska muila, sampuna, vonios putas, aliejuka ar losjona, taip pat kur sausesne odele ten riebesni krema ir zinoma krema nuo issutimu
Atsakyti
mums irgi labai serpetoja odele pilvuko srytyje ties bambuke. kol kas net ir riebus vaikiskas kremas nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 01, 01:11)
mums irgi labai serpetoja odele pilvuko srytyje ties bambuke. kol kas net ir riebus vaikiskas kremas nepadeda verysad.gif

sveika 4u.gif

mano amzyliui irgi sausa odele...pradzioj naudojau Exepial kremuka(tepdavau veiduka) ir Panthenol lotion (juo tepdavau visa kuna)...bet neseniai isbandziau EMOLIUM kremuka ir vonios emulsija...tai mum turbut sios priemones(bent kol kas) tiko geriausiai ir rezultatas akivaizdus... thumbup.gif tik ne visos vaistines prekiauja EMOLIUM g.gif bet mums vienoj vaistinej uzsake smile.gif
Atsakyti
Mano maziukui 1,5 men. jam kaktyte, antakiai pleiskanoja,serpetoja tepu paprastu maistiniu aliejumi, nes vaikisku, kai tepiau tai visai nepadejo. Palaikau ne trumpiau pusvalandzio ir nuplaunu.
Atsakyti
buvau nestukiu kursuose,tai pagal naujausia informacija naujagimiams skirtu priemoniu praktiskai nera, yra skirtu kudikiams...atkreipkite demesi kai perkat kremukus.todel naujagimiams patartina vengti tai kas neskirta jiems.
maudynems nereikia jokiu ramuneliu (jos alergizuoja ir sausina, jokiu kalio permanganatu, jis apskritai toksiskas kudikiams,beto baisiai sausina). vandens virinti nereikia jei jis is ciaupo. zodziu maudyti 2-3k i savaite tik vandenuku, be nieko. ir 1-2k. su muiliuku. ir to visiskai uztenka.
jei prireikia kremu tai geriausiai exsipial, nezinau ar teisingai parasiau. nes pagal kenksmingas medziagas jame ar tais ju nera, ar tais maziausiai...

venkite medziagos metilizotiazolinas (buna sampune), ir parabeno (metilparabeno, etil..., butil...., propil....) buna kosmetikoje, ir kudikiu servetelese.
tai tiek "teorijos". 4u.gif

nesupykit, tik pasidalinau turima informacija, juk viskas tik del maziuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jugga3 @ 2009 11 03, 12:16)
Mano maziukui 1,5 men. jam kaktyte, antakiai pleiskanoja,serpetoja tepu paprastu maistiniu aliejumi, nes vaikisku, kai tepiau tai visai nepadejo. Palaikau ne trumpiau pusvalandzio ir nuplaunu.

norejau paklausti ar padeda sis budas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2009 11 03, 13:45)
sveika 4u.gif

mano amzyliui irgi sausa odele...pradzioj naudojau Exepial kremuka(tepdavau veiduka) ir Panthenol lotion (juo tepdavau visa kuna)...bet neseniai isbandziau EMOLIUM kremuka ir vonios emulsija...tai mum turbut sios priemones(bent kol kas) tiko geriausiai ir rezultatas akivaizdus... thumbup.gif tik ne visos vaistines prekiauja EMOLIUM g.gif bet mums vienoj vaistinej uzsake smile.gif

Mano sūneliui irgi buvo sausa odelė ir labai šerpetojo, tai pabandžiau IWOSTIN pusriebį kremuką padėjo, žiemai naudosiu tos pačios firmos riebų kremuką, tikiuosi viskas bus gerai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mažylio irgi labai sausa veiduko odelė, pleiskanoja. Bet pradėjau veiduką plauti ne paprastu virintu vandenuku, o ramunėlių arbata. Taip pat naudojam Excipial tepalą, ne kremuką, o būtent tepalą, į jo sudėtį įeina maziau vandens. Mums padėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 31, 23:11)

matau esi UK,pabandyk paieskoti boots parduotuvej silcok bace,buna didelese dezutese,ir naudok vietoj muilo,tiesiog idek koki sauksta to kremo i vonele ir maudyk,net ir plaukucius galima plauti(mazajam labai greit dingo galveles pleiskanojimas),gali taip pat naudoti ir kaip paprasta krema smile.gif 4u.gif mums tai pati geriausia priemone biggrin.gif ir pigu ir labai veiksminga biggrin.gif (IE didelio indelio kaina iki 5 euru) pabandyk turetu pagelbeti 4u.gif o ar jo galima gauti LT nezinau,bet manau kad kuri mamyte daranti siuntinukus is IE,ar UK galetu atsiusti g.gif
Atsakyti