mum nuo gimimo luposi pleistais odele ant viso kunelio kadangi pernesiotas buvo ir pabrinko.Po maudyniu ant dregnos odeles tepem dzonsons aliejuka ir po menesiuko gal,jau turejom lygia odele
mums tik pora savaičių ir prieš pora dienų pstebėjau, kad šerpetoja rankyčių odytė, na lyg luptusi, o kūnelio irgi sausoka. Gal kam taip irgi buvo, norėčiau patarimo ką daryt
mūsų odelė ir gi luposi, aš galvoju kad čia kūdikis odelę keičia, tai mes taip pat maudynių metu į vonelę įlašindavom balmondol aliejaus ir susitvarkė. Aš ir dabar kiekvieną kartą maudant įlašinu, labai jau švelnus mažylis buna .
mūsų odelė ir gi luposi, aš galvoju kad čia kūdikis odelę keičia, tai mes taip pat maudynių metu į vonelę įlašindavom balmondol aliejaus ir susitvarkė. Aš ir dabar kiekvieną kartą maudant įlašinu, labai jau švelnus mažylis buna .
Nuo pat gimimo mazes odele buvo labai sausa, jau buvau issigandus, kad cia kokia nors zvyneline. Tai kai nepadejo jokie drekinami kremukai, gyd. pasiule Excipial losjona. Tai jau po vieno karto vartojimo odele susitvarke.
Labas, mano mažylio odelė ir labai sausa. Po maudynių tepu Weledos arba Klorane tepalu. Kolkas nepadeda. O va mergaitei, tai visos rankytės liko šiurkščios, net pas dermatologą vedžiau. Ji nieko dėl mūsų bėdelės nepasakė, tik kremuku tept patarė. Nei kokiuų kremu, nei kiek. Reiks gal kokio privataus paieškoti.
Mano dukrytei taip pat pradejo odyte lupti antraja jos gyvenimo savaite. Bet gydytoja sake, kad visiems vaikuciams taip buna, sako, kad "vaikutis zydi" Nieko ypatingo nedriau, tik po maudyniu slapia odyte su aliejuku tepdavau ir po poros savaiciu praejo
tai, kad taip visiems naujagimiams būna. aš rekomenduočiau Welledos medetkų pienelį voniai. yra pirkti Akropolio Euro vaistinėje. nepigus, apie 40 lt, bet labai ilgai užtenka, maudynėms keletui mėn. užteks, natūralus produktas, be to nereikia jokių muilų, šampūnų ir pan. teisiog kaušelį pienelio įpilate į vonelę ir maudot savo kruopą. mums po poros maudynių oda susitvarkė. pati išbandžiau, tai oda šilkinė buvo. yra vienas minusas - vonią reikia iš karto išplauti, nes apsivelia nuo sudėtyje esančių natūralių aliejų ir t.t. man taip pat pažįstama jį rekomendavo, pabandžiau, jokių alergijų, tad negėda ir kitoms patarti išbandyti.
Mes savo sausą odelę gelbėjam su Aderma kremu,nepigus,bet jo daug,ilgam užtenka,bet po poros patepimų,oda kaip nauja:)nuoširdžiai patariu,jeigu odelė linkusi sausėti šis kremas puikus,be to nemaudyti dažnai vaikiuko(1 kartą tik savaitėje) ir tik 35-36 laipsnių temperatūroje.sėkmės