Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

As truputeli pervaiksciojau, be to, ilgeliau uzsibuvom ligoninej, tai parsiveziau dukryte labai pleiskanota. Mums pagelbejo "linola" aliejukas voniai ir "excipial" kremukas. "Linola" aliejuka pildavau viena dangteli kiekviena karta maudant (visa odele nusivale mazdaug per pora savaiciu). Paskui visiskai nebepleiskanojo ne galvyte kaip kad kt vaikiukams buna. Tai aliejuko isvis du buteliukus sunaudojom, o ta excipial kremuka ir po siai dienai turim, mat labai skalsus yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čiukumbukas @ 2008 09 08, 14:00)
mums tik pora savaičių ir prieš pora dienų pstebėjau, kad šerpetoja rankyčių odytė, na lyg luptusi, o kūnelio irgi sausoka. Gal kam taip irgi buvo, norėčiau patarimo ką daryt

mums tas pats, bet cia yra normalu, nes taip kudikio odyte prisitaiko prie naujo pasaulio... gydytoja patare, kad geriausiai tinka naturalus alyvuogiu aliejus, jei odyte labai lupasi ar net skyla... bet as netepiau nieko, nes nebuvo taip blogai, nusilupo per savaite...
Atsakyti
Labai geras dalykas essex losjonas. thumbup.gif mum odele labai sausejo bet db jau ok viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čiukumbukas @ 2008 09 08, 17:00)
mums tik pora savaičių ir prieš pora dienų pstebėjau, kad šerpetoja rankyčių odytė, na lyg luptusi, o kūnelio irgi sausoka. Gal kam taip irgi buvo, norėčiau patarimo ką daryt

Kai grįžome iš gimdymo namų, atėjusi seselė pastebėjo, kad mažiuko odelė sausoka, lupasi, todėl patarė naudoti kremą kūdikiams "Exipial'. Labai padėjo.Jis su migdolų aliejumi. Yra vaistinėse, be recepto.
Atsakyti
Mano dukryte kadangi gime pernesiota tai odyte buvo labai sausa, kai namie aplanke sesute iskart patare pavartot ESSEX PLUS kremuko violetinio. Drekinantis jis ir labai svelnus, rezultatai pradziugino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 09 30, 08:48)
Mes savo sausą odelę gelbėjam su Aderma kremu,nepigus,bet jo  daug,ilgam užtenka,bet po poros patepimų,oda kaip nauja:)nuoširdžiai patariu,jeigu odelė linkusi sausėti šis kremas puikus,be to nemaudyti dažnai vaikiuko(1 kartą tik savaitėje) ir tik 35-36 laipsnių temperatūroje.sėkmės

O kur sio kremo yra pirkti ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2008 09 08, 19:20)
labai padejo Balmandol'io aliejukas

tikrai geras daiktas drinks_cheers.gif ir dabar kai sudirgus odyte buna naudoju... mums netgi nuo baisaus issutimo padejo thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazylei labai sausa odele, ypatingai kojyciu, o dabar kai oras saltesnis ir sausesnis, tai visai odele kaip tarka. Gal zinote kokiu patarimu - naturaliai kaip odele padrekinti. Bandau kas diena nemaudyti, kad dar labiau neissausetu. Nesinori ir kokiais kremais chemija teplioti.
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2008 11 03, 02:56)
Mano mazylei labai sausa odele, ypatingai kojyciu, o dabar kai oras saltesnis ir sausesnis, tai visai odele kaip tarka. Gal zinote kokiu patarimu - naturaliai kaip odele padrekinti. Bandau kas diena nemaudyti, kad dar labiau neissausetu. Nesinori ir kokiais kremais chemija teplioti.

kaip natūraliai nežinau. bet aš maudydama sūnų i vandenį pyliau balmandol aliejaus. mum padėjo.
va, informacinis lapelis apie jį
http://www.vaistai.l...;searchword=oil
Atsakyti
o mum gydytoja patare naudoti paprasta alyvuogiu alieju, geresnis variantas jei jis ekologiskas, nes cia geriau negu visokiausi kremai, kadangi nera jame chemijos tai odele geriau ir greiciau ji isisavina, mum padejo thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 03, 10:03)
kaip natūraliai nežinau. bet aš maudydama sūnų i vandenį pyliau balmandol aliejaus. mum padėjo.
va, informacinis lapelis apie jį
http://www.vaistai.l...;searchword=oil

Mums irgi sitas aliejus labai gerai buvo thumbup.gif
Dar prausiant naudojam Eucerin duso zele aliejaus pagrindu - ji irgi sausai odelei tinka vietoj muilu visokiu 4u.gif
Atsakyti
Mano lėlytė gimė apipleiskanojusia, sausa kaip koks pergamentas odyte. Tai vietoj visokių jonsons aliejų naudojau nerafinuotą šalto spaudimo sėmenų aliejų-pildavau kasdien į vonelę. Gimė vasarą, karšta buvo, tai tekdavo ir po du kartus dienoje maudytis. Dar odelės pamaitinimui į vonelę pyliau iš sėmenų išvirtą kisieliuką. Taip pat labai geras dalykiukas. Taip va ir sutvarkėm savo odytę. Dabar naudoju natūralų ekologišką monoi de tahiti aliejų. Labai gerai drėkina ir minkština. pirkau www.kvapunamai.lt jei ka
Papildyta:
Neparašiau, kad aliejuko į vonelę pilti apie pusę šaukštelio. Išsimaudžius vaikelis gali truputį būti riebokas tongue.gif bet greitai viskas susigeria.
Atsakyti