Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

4u.gif sveikutes, zinau gera sena buda nuo pasutimu, nes man viena akusere patare thumbup.gif tai yr tokie vaistinej PATAISU milteliai, tokie geltoni jie is samanu pagaminti rolleyes.gif tai kai nuplauni nusausini ir reik pabarstyt mirksiukas.gif tinka ir kakliukui ir uz ausyciu ir subiniukui. bigsmile.gif ju ne visose vaistinese yra, ale man parveze 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *viola*: 06 kovo 2010 - 18:15
QUOTE(*viola* @ 2010 03 06, 19:14)
4u.gif sveikutes, zinau gera sena buda nuo pasutimu, nes man viena akusere patare thumbup.gif tai yr tokie vaistinej PATAISU milteliai, tokie geltoni jie is samanu pagaminti rolleyes.gif tai kai nuplauni nusausini ir reik pabarstyt mirksiukas.gif tinka ir kakliukui ir uz ausyciu ir subiniukui.  bigsmile.gif ju ne visose vaistinese yra, ale man parveze 4u.gif

Aha, senas geras dalykas smile.gif Vakar ju pirkau Kauno Akropolio Eurovaistinej smile.gif
Atsakyti
Sausai odytei i vonele pilu Balmandolio aliejuka. Veiduka tepu su Seba Med kremuku, nes linkus sauseti ir serpetoti. Tos pacios firmos naudoju kuno prausikli, sampuna, losijona bei aliejuka kunui.
Atsakyti
Odelei naudoju Neutral aliejuka, veidukui patepti Sebamed krema. Prausimuisi tai pat Sebamed naudojam. Turejom ir Hipp aliejuka, tai pat tiko smile.gif
Atsakyti
Kol odelė sveika, geriausia jos netepti niekuo! Maudau vandenyje be priedų, rankytes, kojytes ir užpakaliuką prausiu lietuvišku vaikišku muilu, darom ilgas oro vonias. Bandžiau iš smalsumo ir kremukų, ir aliejuko, ir prausiklių į vonelę, bet panaudojus vieną, reikėjo tepti kažkuo kitu, nes odelė tai per riebi, tai paraudusi...
Atsakyti
Jei vaikutis atsipylinėja, reikia sekti, ar nenubėga už ausyčių, todėl ten raudonuoja ir šunta. Bet būna ir dėl alergijos, jei jokie kremai nepadeda, atkreipkite dėmesį į tai.
Atsakyti
QUOTE(*viola* @ 2010 03 06, 19:14)
4u.gif sveikutes, zinau gera sena buda nuo pasutimu, nes man viena akusere patare thumbup.gif tai yr tokie vaistinej PATAISU milteliai, tokie geltoni jie is samanu pagaminti rolleyes.gif tai kai nuplauni nusausini ir reik pabarstyt mirksiukas.gif tinka ir kakliukui ir uz ausyciu ir subiniukui.  bigsmile.gif ju ne visose vaistinese yra, ale man parveze 4u.gif

Nu pas mus ir ta pati problema unsure.gif , ir su ramunelem plaunu jau po kiekvieno maitinimo, ir vis niekaip nepraeina. Kremais ir tepam bepantenu, essex. Pabandysim ieskoti tu milteliu gal pades. smile.gif
Atsakyti
Mano sūneliui taip pat dažnai parausta užausiukai ir kartais atsiranda nekoks kvapas. Bet vienintelė gelbstinti priemonė - virintas vandenukas su vata. Valom bent du kartus per dieną. smile.gif
Atsakyti
prausiklis - sebamed
kremukas - sebamed
kremukas uzpakaliukui - sudocrem
zieminis kremukas - iwostin
kasdiena neteplioju, tik tuomet, kai prireikia kurio nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2009 12 30, 16:48)
Sakykit, mamytes, ka naudojat kudikio galvos odai priziureti? Nes mumi turim ilgus plaukus ir kazkaip ta pleiskanojancia luobele reikia pasalinti. Gydytoja patare Uriage, bet kad jis kainuoja nemazai ir, speju, gydytoja bando prastumti. Ka jus naudojat? Be to, siandien nusipirkom Balmandol alieju kunui, nes nuo Johnson sauseja, tad tikiuosi jis mums pades kaip ir daugelio cia rasanciu mamyciu stebukleliams smile.gif

kūneliui(po maudynių) naudojam SEBA MED aliejuką (nieko geriau už jį neradom, vyresnėlei tai tikdavo ir balmandol), o galvytei (mūsų kasos irgi ilgos ax.gif ) tai dentinox šampūną http://www.chemistdi...poo_1_3386.html super . nereikia nei teplioti papildomai nei šukuoti, odelė pati pamažu išsivalo, nes jis sausina tą luobą ir jis lupasi savaime. tik va nežinau ar yra Lt tokio šampūno g.gif
Atsakyti
Prausiamės su Neutral prausikliu, galvytę taip pat su Neutral šampūnu, po maudynių visą kūneli ištepu su HIPP kremuku kūnui ir veidui, o užpakaliuką su HIPP kremuku nuo iššutimų. Į lauką einant veiduką patepu HIPP kremuku nuo vėjo ir šalčio. Ir visas šias priemones naudojam nuo pat gimimo jau 9 mėnesiukus ir esame laaaabai patenkinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš naudoju tik Weldenos produkcija thumbup.gif
Atsakyti