Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

Aš naudoju tik Weledos produkciją thumbup.gif Rekomenduoju ir kitiems thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Musu mazoji turejo didele beda su kojyciu berimu-paraudimu ir odeles nusausejimu. Tai gydytoja patare pirkti itin riebu krema EXIPIAL(tikiuosi gerai parasiau). Jis vaistinese parduodamas ir tinka visam kuneliui tepti. Pakaitomis naudojom Bepanten tepaliuka. Dabar paberimas praejo, bet profilaktiskai vis patepu, nes namuose labai sausas oras( net ir drekintuvas nepadeda:( ).
Atsakyti
QUOTE(Dzolina @ 2010 03 17, 13:25)
Aš naudoju tik Weledos produkciją  thumbup.gif    Rekomenduoju ir kitiems  thumbup.gif

As buvau skaiciusi daug geru atsiliepimu apie weledos produkcija, todel nutariau isbandyti, nusipirkau krema kudikiui nuo salcio ir vejo. Einant i lauka patepiau siuo kremu, grizus pamaciau, kad mano vaiko skruostai ir smakras raudoni kaip rudokai. Netiko ir matyt sualergizavo, alergija praejo per keleta dienu.
Atsakyti
Sveiki,
na mums tik pusantros savaites 4u.gif , tai naudojam bepanteks tepaliuka ir balmandol alieju su migdolais. Nes musu mazylei labai lupasi odele. ax.gif
Atsakyti
Sveiki, mums irgi labai mazai laiko,2,5 savaites wub.gif taciau kolkas dar nesikremuojam labai, tik raukslytes ir uzpakaliuka tepam su bephanten tepaliuku, o maudantis tai toki johnsons top to toe (kazkas panasaus i sampuniuka). Kolkas tai tik tiek,bet paskaicius jusu atsiliepimus norisi isbandyt balmandol aliejuka rolleyes.gif
Atsakyti
hiip aliejuka thumbup.gif
Atsakyti
O mes prausiames su Forever skystu muiliuku thumbup.gif ,visai nesausina odeles
Atsakyti
o as manau -kuo maziau bet kokios chemijos,tuo geriau.kiek zinau,jei nera jokiu odos problemu,geriau netepti jokiais kremais,kad odyte kvepuotu biggrin.gif savo dukryte tik ziema tepiau veiduka riebiu Excipial kremuku o daugiau jokiu kremu lotuliukas.gif
taip pat naujagimio geriau netepti jokiais kremukais nes jo odyte turi atsinaujinti,todel visu ka tik gimusiu mazyliu odyte atrodo issausejusi,lupasi
Atsakyti
Mes prausiamės su Neutral prausikliu, aliejuką voniai naudojam Balmandol thumbup.gif Išsausėjusias vieteles patepu Basalio kremu smile.gif Dabar dar ir Emolium kremą turime, ir esame sužavėti thumbup.gif

Labai pritariu Dianoliuko nuomonei drinks_cheers.gif Panašiai ir aš vadovaujuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briede: 02 balandžio 2010 - 21:45
sunaus odele grazi, netepu jokiu kremu, galvyte ir kuneli prausiu paprastu vaikisku sampunu Shauma
Atsakyti
kartą sav maudau su chicco prausikliu kūdikiams, po maudynių pasitepam Balmandol aliejumi, arba Excipial losjonu...odelė lygi ir švelni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip nenaudoju jokių prausiklių. Kol kas neturime jokių problemų dėl odelės . Nakčiai kartais užpakaliuką patepu Panaten kremu ( čia nuo iššutimų) nes nekeičiam sauskelnių .
Atsakyti