Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

labuka smile.gif
musu mazoji dabar 2menesiuku ax.gif o gime pernesiota, tai kaip odele luposi, kazkas baisaus schmoll.gif i vonele tada pradzioj pildavom aliejuka "neutral baby", po vonios kuneli tepiau "essex" - labai geras losjonas tongue.gif ..o veideli, kai i lauka einam tepu "excipial" riebiu kremuku - super smile.gif vat...o dabar maudomes raminamoj vonelej su valerijono nuoviru, kad ramesne butu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes
Mums siandien jau 24 dienele ir maudomes kas antra diena ramuneliu nuovire ir po maudyniu pasitepame Balmandol aliejuku,mums jis labai geras,nes odele truputi sausoka. O uzpakaliuka pabarstau Sporu miltukais arba medetku tepaliuku.
Norejau mamyciu paklausti, nuo kurio laiko nebereikia virinti vandenuko?
Atsakyti
Sveikos mamytės,
o aš norėčiau paklausti kaip valote tas pleiskanytes kur lupasi nuo galvytės. Ačiū 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(breta18 @ 2008 11 24, 15:57)
Sveikutes mamytes
Mums siandien jau 24 dienele ir maudomes kas antra diena ramuneliu nuovire ir po maudyniu pasitepame Balmandol aliejuku,mums jis labai geras,nes odele truputi sausoka. O  uzpakaliuka pabarstau  Sporu miltukais arba medetku tepaliuku.
Norejau mamyciu paklausti, nuo kurio laiko nebereikia virinti vandenuko?

Visu pirma, tai nepatarciau naudoti ramuneliu, jos alergizuoja, geriau rinktis medetkas. O vandenuka nustojau virinti, kai uzgijo bambute.
Papildyta:
QUOTE(Irmutė @ 2008 11 26, 18:24)
Sveikos mamytės,
o aš norėčiau paklausti kaip valote tas pleiskanytes kur lupasi nuo galvytės. Ačiū  4u.gif .

Valanda pries maudynes, istepdavau mazylio galvyte aliejuku, po kurio laiko sukuodavau su vaikiskom sukom, o galiausiai isplaudavau plaukucius su sampunu. Prireike kokiu 5 proceduru smile.gif
Atsakyti
mes naudojom AVENT krema bet mums nelabai tiko tai dabar naudojam jonsons aliejuka su levandom. bigsmile.gif
Atsakyti
mano maziuko labai sausa oda prie ausyciu, tai as tepu Weledos kremuku su medetkomis ir padeda
Atsakyti
as tai paprastai sprendziu problema, po maudyniu imasazuoju kudikiu aliejumi ir as pati ta kudikiu alieju pradejau naudoti - zinokit, geras dalykas bigsmile.gif
Atsakyti
as naudoju essex tepaliuka ir jis mums tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti
alyvuogiu alieju kur salotom ir kepimui? nu bijociau as ji tepti vaikeli yra vaistinese aliejukai spec kudikiu odeliai kur neuskemsa odos poru pvz belmondol migdolu aliejus labai geras kaina apie 20 lt
Atsakyti
Mano mazylei taip pat buvo issausejusi odele, net pas gydytoja nesiau verysad.gif odele buvo tokia issausejusi kad atrode, kaip jau kazkas minejo kaip tarka verysad.gif issigandau labai, bet emiau reciau maudyti, nes maziuku oda labai jautri ir ja sausina ivairus muilai, o po kiekvieno maudymo tepu vaikisku aliejuku ir viskas susitvarke thumbup.gif
Papildyta:
be kita ko kai mauadau ne kiekviena karta su muiliuku, dazniausiai maudau vandenuku tik...retsykiais muiliuku.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auxseliukas @ 2008 12 04, 22:41)
Mano mazylei taip pat buvo issausejusi odele, net pas gydytoja nesiau verysad.gif  odele buvo tokia issausejusi kad atrode, kaip jau kazkas minejo kaip tarka verysad.gif  issigandau labai, bet emiau reciau maudyti, nes maziuku oda labai  jautri ir ja sausina ivairus muilai, o po kiekvieno maudymo tepu vaikisku aliejuku ir viskas susitvarke thumbup.gif
Papildyta:
be kita ko kai mauadau ne kiekviena karta su muiliuku, dazniausiai maudau vandenuku tik...retsykiais muiliuku.. ax.gif

mums taip pat
Atsakyti
Mano dukrytės odytė taip pat labai jautri ir linkusi sausėti. Mes naudojom BALMANDOL aliejų ir viskas susitvarkė. Jo pildavom pusę kamštelio į vonelę. Tai migdolų aliejus, be jokių kvapų ar dažiklių, tikrai geras dalykas. Jo galima įsigyti vaistinėje. smile.gif

Kūdikius alyvuogių aliejumi tepti....? doh.gif blink.gif Absurdas.
Atsakyti