Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

QUOTE(sonnija @ 2008 11 17, 22:49)
Mums dar tik du menesiukai, ir man idomu kokias priemones naudoja kitos mamos, kad apsaugoti kudikio odele nuo sausejimo. 4u.gif

Mano mergytes irgi buvo labai sausa oda.Mes po maudyniu visada issitrinam aliejuku Balmandol. thumbup.gif Mums labai padejo.Jis yra medicininis migdolu aliejus thumbup.gif Pabandykit ir jus. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2008 11 18, 10:56)
Tai va, kad as net nzn ka cia paryt, nes po maudyniu patepu tik kremuku nuo issutimu, o daugiau niekuo, nes buvau nusipirkus johnsons aliejuka, bet nio jo labai sauset odyte pradejo, dabar netepu, tai oda kuo svariausia g.gif

mes tai nuo pat gimimo maudomes vandenuke su ramuneliu nuoviru ir tepames Dr Fisher aliejuku thumbup.gif kiek pamenu, nebuvo labai brangus, be to, hipoalerginis (tinka labai jautriai odelei) mums tinka!
o apie johnsons as jau buvau girdejusi, kad nelabai mazuliukams schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2008 11 18, 09:56)
Tai va, kad as net nzn ka cia paryt, nes po maudyniu patepu tik kremuku nuo issutimu, o daugiau niekuo, nes buvau nusipirkus johnsons aliejuka, bet nio jo labai sauset odyte pradejo, dabar netepu, tai oda kuo svariausia g.gif

sveika,mano dukrytri tap pat pradėjo sausėt odelė nuo johnsons aliejuko,kažkaip aš visai nebepasitikiu ta johnson produkcija doh.gif
Atsakyti
o mes siaip jokiu aliejuku nenaudojam, nebent kai serpetoja odele arba kai saltu oru einam i lauka patepu essex, lb geras, nusiskundimu nera biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, na mes tai nieko nenaudojam, tik maudomes ramuneliu arba medetku nuovire, bet pastebejau, kad mazylio kaktyte pleiskanoti pradejo, tikriausiai reikes pabandyti ta Balmandol? rolleyes.gif
Atsakyti
mes naudojam chicco skysta vonios muiliuka, jis drekina odyte, tai po vonios kartais vaikisku kremuku pasitepam ir viskas, o kai pasunta uzpakaliukas ar kirksniukai (labai retai), pasitepam sudocream thumbup.gif
Atsakyti
Mes po maudynių naudojam Avent pervystymo balzamą, labai geras, o odytės švelnumas patepus juo thumbup.gif
Atsakyti
Jei odele nereikalauja, tai nieko ir nenaudojam 4u.gif Kartais, jei reikia Bepanthen rozini tepaliuka panaudojam, labai geras thumbup.gif
Atsakyti
kai dar pleiskanojo odelė maudėm vonelėj su Weledos aliejuku, po to tepdavom odelę irgi weledos aliejuku thumbup.gif po kelių maudymų viskas praėjo, dbr nebetepam viso kūnelio, o tik raukšleles išvalom su vatos pagaliuku pamirkytu tam aliejuke, niu ir dar prieš einant į lauką kremuku (irgi Weledos) veiduką, užpakaliuką kai pašunta sudokremu arba bepanthenu.

beje, su ramunėlėm nejuokaukit, nustatyta, kad jos dažnas alergijų sukėlėjas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiara two in one: 20 lapkričio 2008 - 12:34
sveikos memytes,
o mes irgi naudojam Balmandol. Ipilam jo i vonyte. Odyte pasidaro labai svelni ir jokiu kremuku po maudyniu nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju essex kremuka, labai padeda mums nuo sausos odeles thumbup.gif
Atsakyti
mes tai maudomes su mothercare vonios geliu,paskui padarau masaziuka su mothercare aliejuku tai sausa odyte pas mus buvo tik pirma gyvenimo savaite blush2.gif kai buvo isutusi barstydavau su caldesene pudryte,labai gera thumbup.gif nepadejo mums nei sudocreme nei bepanthen ax.gif o ramuneliu nuoviras sausina odyte todel nepatarciau jame maudyt blush2.gif
Atsakyti