Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit dėl magistratūros

QUOTE(Seila @ 2008 07 16, 17:15)
Labas vakaras...Norejau Jusu pasiteirauti, kada mazdaug neakivaizdininkam prasideda paskaitos rudeni turiu omenyje?Nes rugseji planuoju i kelione savaitei istrukti po darbu ir dabar galvoju, kada geriausia butu, kas speciau grysti?!  4u.gif  ax.gif

Apie spalio mėn. kažkur.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 07 16, 17:15)
Labas vakaras...Norejau Jusu pasiteirauti, kada mazdaug neakivaizdininkam prasideda paskaitos rudeni turiu omenyje?Nes rugseji planuoju i kelione savaitei istrukti po darbu ir dabar galvoju, kada geriausia butu, kas speciau grysti?!  4u.gif  ax.gif

čia kaip kur, man, pvz., prasideda rugsėjo 8 d.
Atsakyti
Sveikutes. As nelabai suprantu ta grafikeli,nes nesuprantu kaip ji skaityti g.gif doh.gif Biskeli geda, bet tokia jau tiesa. Kaip jus ten ji issistudijuojat??Istojau i neakivaizdini savivaldos intituciju administravima. Gal kas galit padeti isspresti galvosuki kada ivadines paskaiteles. Busiu dekinga wink.gif clap.gif Ir kada susimoketi.? drauges paklausiau kaip ta grafika studijuoti tai ji mane paguode, kad gausiu kvietima pastukada atvaziuoti i ivadines. Na, bet man neramu...
Papildyta:
priduriu,kad studijos magistranturos
Atsakyti
QUOTE(5555col @ 2008 08 16, 20:31)
Sveikutes. As nelabai suprantu ta grafikeli,nes nesuprantu kaip ji skaityti g.gif  doh.gif Biskeli geda, bet tokia jau tiesa. Kaip jus ten ji issistudijuojat??Istojau i neakivaizdini savivaldos intituciju administravima. Gal kas galit padeti isspresti galvosuki kada ivadines paskaiteles. Busiu dekinga wink.gif  clap.gif Ir kada susimoketi.? drauges paklausiau kaip ta grafika studijuoti tai ji mane paguode, kad gausiu kvietima pastukada atvaziuoti i ivadines. Na, bet man neramu...
Papildyta:
priduriu,kad studijos magistranturos

Labuka, siaip turetum gauti laiska, as irgi nieko dar negavau is mru 4u.gif bet man tai nors aisku kad tikrai nuo rugsejo 1d smile.gif
O ten kiek zejau tai neakivaizdininkams izangines paskaitos rugsejo pradzioj, arba bus 10-15, arba 4-9 rugsejo dienomis smile.gif bent jau viesojo admin fakultetui wink.gif
Atsakyti
Aciu Zvaigzdute. wink.gif Idomus ten tas grafikelis, pirma karta ziurint nieko neina suprasti. Butu gerai zinoti is anksciau, na bet ka bepadarysi...
Atsakyti
Mergaites, ziurint i koki fakulteta istojot.. As i teises fakulteta, tai ten pirmakursiam magistrantam 3 sestadienius is eiles paskaitos, o ketvirta sestadieni egzaminas.. doh.gif Uzsieny gyvenu, pati taip lakstyt negalesiu, teks atlekt skolas laikytis ir tiek.. unsure.gif Va Jums ir neakivaizdines studijos.. g.gif
Atsakyti
as ir labai nustebau, kad nuo siemet padare taip, kad setadieniais reikes vazinet unsure.gif budavo zymiai patogiau, kai tereikejo 2 kartus i metus po 3 savaites, nebebus ne vieno laisvo savaitgalio verysad.gif
Atsakyti
tai ten juk grafike ir tvarkarasty paskaitos 5 dienas rugsejy, o poto jau tik sausi egzaminai?
Atsakyti
Šiuo metu dairausi dėmesio vertos, darbo ir uždarbio perspektyvų atveriančių magistro studijų.

Mokausi VU Komunikacijos fakultete (komunikacijos ir informacijos bakalauras).

Nežinau, ar norėčiau tęsti studijas šiame fakultete.

Ką manote, pavyzdžiui, apie TSPMI magistrus?

Kokios galimybės magistrą studijuoti kitame universitete - pavyzdžiui, Riomeryje?

Trumpai tariant, tarkit išmintingą žodį. Gal yra šiuos linksmuosius kalnelius jau pervažiavusių ir geriau už mane besiorientuojančių darbo-mokslo reikaluose.

Atsakyti
Į Riomerypriima praktiškai visus norinčius, o žinių lygis ten nelabai koks..Jei norisi lengvo studentavimo siūlau stoti ten smile.gif
Atsakyti
Kiek esu susidurus su TSPMI, tai magistre paskaitos visos vakare, del lankymo nelabai spaudzia, nors nuo destytojo priklauso. O dirba magistrantai zurnalistais, ministerijose itt. - kiek girdejau, visai neblogose vietelese isitaiso.
Atsakyti

Manau bet kas TSPMI verta daugiau nei Riomeryje smile.gif
Atsakyti